perjantai 10. helmikuuta 2012

Yksi postikortti voi pelastaa päivän..

Terve,

menipäs viikko ihan huisin nopeesti.. just vasta noustiin lentokoneeseen ja lennettiin Tanskaan & nyt jo pitäisi alkaa suunnittelemaan uutta viikonloppua (..joka on muuten aivan auki vielä tässä vaiheessa aamupäivää). Tai siis tekemistä kyllä on ja ehkä hieman liikaakin. Mulla on vielä edellinenkin matkalaukku purkamatta, huhu! 

Mua odotti eilen ihana ystävänpäivälahja tuolla töissä. Oon niin kaiken pienen tilpehöörin perään että tuo paketti kyllä lämmitti mieltä ihan suunnattomasti. Eli kiitoksia vaan f.k (pääsit taas kerran yllättämään mut ihan totaalisesti). 

Oon yksinkertaisesti sanaton. Kiitos! 
Voi että meidän järkkärin asetukset on jossain ihan (sanonko missä?). No mutta kuitenkin vielä sitten tälläinen ihana postikortti tipahti tänään postilaatikosta. Mä oon varmaan vanhanaikainen tai jotain, mutta rakastan postikortteja!!!! En voi sille mitään että mua on alkanut ärsyttämään se että kaikki on nykyisin verkossa jopa postikortit. On jotain asioita joita tulisi säilyttää menneisyydestä ja yksi niistä on nimenomaan postikortit. Ilahduttaa kyllä kovasti saajaa että kiitoksia vaan asianomaiselle. 

Haluan vielä jakaa teidän kanssa yhden tosi ihanan reseptin tässä samalla kun oon koneella. Sitten mä taidan laittaa koneen hetkeksi kiinni ja lähteä hoitelemaan asioita keskustaan ja sitä ennen olisi vielä yksi ns."neuvottelu" puhelimessa ja saapa nähdä että onko seuraava liikkeeni sitten rahallisesti kannattava. Tai siitä me oikeastaan nyt jutellaan.. tai mä juttelen ja kyselen & toivon mukaan kuulen juuri sitä mitä haluankin kuulla. MONEY! MONEY! MONEY! 


Tässä on mun uusi lemppari! Jauhelihakastike, mutta ei ihan sellainen "perinteinen" jota olen tottunut aikaisemmin syömään. Eli ruskistetaan paistijauheliha, sekaan heitetään sipulia (josta en yleensä edes tykkää isoina suikaleina, mutta tässä ne meni ihan 6-0), tuoreita herkkusieniä pilkotaan viipaleiksi ja mustapekka-juustoa. Tää oli ihan törkeen hyvää! Siis niin hyvää että tätä on nyt syöty jo kahdesti tässä viikon aikana. Ja mulla on sellainen olo että tämmöinen annos maistuisi jälleen, mutta tänään taitaa olla vuorossa broileri joka tuolla jääkaapissa elottomana minua odottelee. Ajattelin kokeilla jotain uutta reseptiä sen suhteen eli seuraavaksi mä etsin muutalla googletuksella hyviä vinkkejä. Jotain hyvää tässä verkostoitumisessa on.. nimittäin se että nopealla etsinnällä löytää aina haluamansa. 

Edellinen huutokauppa sujui hyvin ja tuotteen lopullinen hinta yllätti minut positiivisesti. Jopa niin positiivisesti että olen nyt itse maksamassa postituskuluja kyseisestä tuotteesta. Oi että mä olen kiltti. Että kiitos vaan Katjalle jonka kanssa tässä juuri sähköpostilla selvitetään vielä viimeisiä juttuja ja toivotaan että saan rahat tilille vielä tänään että kerkeen heittämään tuotteen postiin. 

Mua harmittaa suunnattomasti että mulla ois tuolla vaatekaapissa / kellarissa ihan julmetusti vaatteita joista mun pitäisi luopua. Ois hienoa heittää ne tänne blogiin myyntiin, mutta mun lukijat varmana on suurimmaksi osaksi tyttöjä / naisia. Vai voiskohan tulevana kesänä olla tulossa muotiin mahdollisesti se että tytöt pukeutuu just mun vaatteisiin? Tai sitten jos siellä jotku äidit haluisi piristää poikiaan? Mä oon oikeasti aika pienikokoinen että mä luulen että mun vaatteet voisi mennä (..ja varmana menisikin) esim. ylä-astelaisille. Eli ihan "perusrytkyjä" oisin laittamassa myyntiin.. Heittäkää hei kommentilla jos oikeasti voisi kiinnostaa / olla halua nähdä mitä mulla ois täällä tarjolla.. niin voisin ehkä tässä illemmalla laittaa muutaman setin myyntiin. Oi että te ette usko kuinka tyytyväinen oisin jos mun ei tarvitsisi lähteä raahaamaan mun lumppuja kirpputorille, koska mä oon mukulana saanut siitä ihan tarpeeksi kun myin iltatoreilla leluja, kortteja, nappeja, paitoja ym ym ym! 

Nyt suihkuun ja kahvia lisää että lähtee kunnolla käyntiin:) Have fun and.. xoxo!

9 kommenttia:

  1. laita kledjut myyntiin(: voisin jopa jotain koittaa huutaa jos ei liian kalliiksi nouse pyyntihinta;p

    VastaaPoista
  2. heeei suosittelen ananasta ja kookosmaitoa tuon kanan kanssa! ja sitte sekaan riisii ja hernemaissipaprika pussi!! :D

    VastaaPoista
  3. Hei laita myyntiin vaatteet äläkä oleta mitään. Ota kuvat - jos ei mene täältä, siirry huuto.net:iin. Siel menee ainakin.

    VastaaPoista
  4. amrjo kiitos vinkistä.. mä jotenkin vaan tuon kookomaidon suhteen oon hieman skeptinen :o en tiedä miksi?

    hanna joo, niin se varmana on parempi että laitan myyntiin ja jos menee niin menee.. ja jos ei.. niin eihän sekään keneltäkään pois oo :D

    VastaaPoista
  5. Oi kylläpä alko tekemään mieli tuota ruokaa mitä teit :) Just kattelin kaappeja, että mitähä tuota tekis, mutta harmi kun riisipuuro on jo uunissa :s Huomenissa sitte :)Eli pääset taas mun ruokahetkeen mukaan ;D Niin kuin sillon kerran pääsit patonki ja salaattihetkeen. ü Huipun hauskaa viikonloppuu sulle ihana Niko :):)

    VastaaPoista
  6. mulle tulee aina hirvee nälkä, ku katoin noit reseptei mitkä näyttää yliiii hyviltä :-) katon sun postaukset aina varmuuden vuoks ku oon jo syöny :D!

    VastaaPoista
  7. no ei se oo ku kokeilla vaan :--) ite kans mietin tosi kauan ennenko uskalsin kokeilla mutta nyt en ees tiiä mittää parempaa! ja totta, se ananas on huippu hyvää kanan kanssa ;)

    VastaaPoista
  8. Mä mm. olen tyttö, joka pukeutuu vallan miesten vaatteisiin. Ne on vaan niin paljon istuvampia ja makeempia! :)

    VastaaPoista
  9. kiva että kortti piristi ja käyhhän tsekkaa uudet kuvat mun lemppari paikasta <3

    http://melinainen.blogspot.com/

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com