INSTAGRAM

päivitetty 5.12.2013


Vaikka blogi ei päivittyisi vuorokauteen niin ei hätää. Mukana kulkee instagram -kuvapalvelu jonne ilmestyy kuvia säännöllisesti.

Instagramin saat ladattua maksuttomasti puhelimeesi tai voit halutessasi rekisteröityä myös internetissä ja seurata menoa tietokoneen välityksellä. Siirry vaikka tähän osoitteeseen http://web.stagram.com/ !

21 kommenttia:

 1. oiko söpöjä koiria:) onko kaikki sinun omia? mitkä niitten nimet on?:)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Jos Niko ite tykkää samasta sukupuolesta entä ite on nii ei sun sitä tarvi tulla haukkuun tänne!! JA LONDONIA JA MILANOA!!

   Poista
  2. vitun pahis :D "homokoiria" toi oli aika paha

   Poista
  3. sairas monkey se on joka tapauksessa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Nikon asia mistä ite tykkää ei teän ! jos se on homo nii se on that's it deal with it !!

   Poista
 4. Hei, c'moon, mitä välii jos ihminen on homo? Pitäiskö teijän mielestä Nikon esittää heteroo ja jollain tapaa hävetä sitä että on homo?? Mun mielestä ei!

  VastaaPoista
 5. Ei munkaa mielestä, Niko on mikä on ja ihana sellane, vaikka Niko ny ehkä on homo homo nii mitä sitte, Niko on ihan sairaan ihana ja komia;) Koirat London ja Milano(<3) tosi söpöjä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori tuli kaks kertaa toi homo mut mitäs pienistä kun tykkää sienistä;)

   Poista
 6. Minä, 47-vuotias nainen, naimisissa (miehen kanssa) ja terveydenhuollon ammattilainen ja suht. järkevänä ihmisenä itseään pitävänä, niin vaan aloin seuraamaan jostain syystä BB-taloa ja olisin lopettanut seuraamisen ellei tämä Niko olisi tullut mukaan. Jäin kerrasta koukkuun. Miten voi ollakkin olemassa näin ihana ja sympaattinen ihminen. Nikossa yhdistyy maskuliinisuus ja feminiinisyys oikealla tavalla ja oikeissa mittasuhteissa. Hurmaava ja viehättävä, boheemi ja elämäntaiteilja samassa paketissa. Älykäs ja sanavalmis, jonka tekemisiä seuraa mielenkiinnolla ja innolla.

  Kaikkea hyvää Sinulle Niko elämässäsi!!! Olet ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tän on toi homoapina ihan itte satuillu ....minä 47 vuotias terveydenhuollon ammattilainen..... hah hah hah haaa ... vit...u mitä paskaa ja sitte viel jotku toiset idiootit uskoo mitä toi sairas apina aina valehtelee.

   Poista
 7. AAAAAAWW!!! Okei aloitetaan alusta! Aluksi... Siis sanotaan n. 3 vuotta sitten, inhosin sinua (johtunee siitä, että julkisuus oli sinullekkin uusi juttu). Mutta nyt olet aikuistunut! Uskon että olet saanut enemmän faneja tämän 3 vuoden aikana kun ikinä olet uskonut. Toivon sinulle kaikkea hyvää ja voita ne kaikki siellä BB talossa!

  Muista olla vain oma itsesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. homppeli on kirjottanu tämän ihan itse,kehuaksee itseään :) voi helv...

   Poista
 8. Sun koirat on ihania :3 Mä näi sut kesällä Glitteris

  VastaaPoista
 9. Vastaukset
  1. Eikö ole kivaa, kun maailmassa on ihmisiä erillaisia? ON! Anna Nikon olla rauhassa, jos ei ole muuta sanomista..

   Poista
 10. Totta edellinen. On aivan sama mitä, miten ja kenen kanssa ihminen makuuhuoneessaan touhuaa. Tässä pienessä Suomenmaassa Niko on yksi persoonallisimmista ja ihastuttavammista julkkiksista, joka oikeasti saa monen ihmisen hyvälle ja iloiselle mielelle omalla olemuksellaan ja olemalla juuri sitä mitä on. Saisi moni ihminen ottaa oppia häneltä.

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com