keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

I dag


Tänään on ollut täydellinen päivä. 

On vaan ollut jotenkin hemmetin hyvä fiilis ja kaikki on mennyt ihan nappiin.


Tänään valitsin työmatka välineeksi bussin. Ihan vaan siksi että mulla oli enemmän aikaa lukea tätä mahtavaa pokkaria jonka eilen ostin. Junalla kun olisi päässyt liian nopeasti keskustaan ja en olisi kerjennyt lukemaan niin paljoa.  

Vuorokausi ja sivulla 280 mennään. Onneksi suomalaisessa oli hyvät tarjoukset ja sieltä sai kolme pokkaria vain kahdellatoista eurolla. S.E.C.R.E.T -kirjasarjasta mukaan tarttui ykkönen ja kakkonen. Onks kukaan muu lukenut?


Inhoan kenkien ostamista. Tai en mä niiden ostamista inhoa, mutta tuntuu että en koskaan osaa löytää mitään kivaa itselleni. Ja kieltämättä oon ihan hirveän laiska selaan verkkokauppoja nykyisin. Nyt muutaman viikon sisällä oon onnistunut löytämään kahdet ihanuudet ja molemmat New Yorkerista. Näitä kuvan popoja en bongannut itiksen myymälästä, mutta Tallinnasta ne tarttu messii :)


Lana Del Rey - Young and beautiful  tää on nyt vaan semmonen biisi joka on viikonlopun jälkeen soinut mun soittolistalla ihan taukoamatta. Aivan i h a n a .


Ihan viimeisenä mun on pakko jakaa Elmon (?!) terveiset lähijunasta. Elmo oli päättänyt raaputtaa ihan pöytään tämän tekstin. Mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan, mutta Elmon tyhmyys nauratti mua niin paljon matkalla kotiin että oli pakko nappaa kuva. Tai en mä tiedä oliko se tyhmyyttä vai sitä että Elmo ihan oikeasti halusi että jatkossa kiinnitämme huomiota siihen että lähijunista löytyy pistorasioita joissa voi vaikka ladata puhelimensa. 


Laittakaa välillä puhelimet kiinni. Tietokoneet kiinni. Sulkekaa TV:t. Sammuttakaa tableteista virrat. Lukekaa kirjoja! Mä tajusin että mun hyvä fiilis johtuu siitä että olen nyt vuorokauden ollut niin uppoutunut tuohon kirjaan että kaikki nämä mainitut asiat eivät näytelleet mulle sitä 24/7 roolia arjessa. 

Ihanaa illan jatkoa, xoxo. 

29 kommenttia:

 1. XoXo :3 <3 Ihana postaus taas kerran!!! Sä oot vaan niin paras <3

  VastaaPoista
 2. Juuri sain samaisen kirjan luettua ! :) pakko sanoa, että loppu ei ollut kiva... :/ mutta plussaa siitä, ettei se ollut ennalta arvattava.

  VastaaPoista
 3. Kuule niko, mä jonotin ihan sikke kauan gritteris et pääsen sun kanssalle. Ni sano sille hirviö-naiselle, joka pakotti mut sen kanssalle just kun olin seuraavana vuorossa sulle, et ei komentele mua enää! :D T: ikuisesti katkera

  VastaaPoista
 4. Kuule niko, mä jonotin ihan sikke kauan gritteris et pääsen sun kanssalle. Ni sano sille hirviö-naiselle, joka pakotti mut sen kanssalle just kun olin seuraavana vuorossa sulle, et ei komentele mua enää! :D T: ikuisesti katkera

  VastaaPoista
 5. Uusissa lähijunissa on pistorasiat pienemmällä puolella roskiksen vieressä. Mutta vain yksi.

  VastaaPoista
 6. Ykkönen luettu, kakkonen nyt kesken 😊👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata aloittaa niitä kakkosen juttuja.

   Poista
 7. Paskaa koko blogi täynnä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi netti on täynnä muitakin verkkosivuja ja jokaisella käyttäjällä tässä maassa on vapaat pääsyt jokaiselle niistä. Tsemppiä!:) Toivottavasti löytyy blogi joka ei ole paskaa täynnä:)

   Poista
 8. tunnetko Johanna Pulkkista ?:)

  VastaaPoista
 9. Teehän niko joku kerta päivä nikon kanssa video :)

  VastaaPoista
 10. Aaaa, katoin sun Aurinkorannan seikkailujen heppajaksoa ja nauroin vaan kippurassa. "Niin kävi että Saarisen hevonen oli muita vittumaisempi" tai miten se meni X) Oot vaan niin HAUSKA! En tienny et sulla on blogi, etin vaan äkkiä jotain mihin laittaa terveisiä, oli niin hyvät naurut <3

  VastaaPoista
 11. Oletko ottanut aurinkoa sinne minne aurinko ei normaalisti paista??

  VastaaPoista
 12. Hei,

  oletko jotain sukua urheilutoimittaja Juha Kanervalle? Teissä samaa näköä, samoja ilmeitä ja yhteistä myös muotitietoinen pukeutuminen. Hän esiintyy joskus ylen aamutv:n urheilukatsauksessa maanantaisin. Toivottavasti ei ollut liian henk.koht.kysymys.
  Vieläkö London ja Milano on kuvioissa?

  VastaaPoista
 13. Koska tulis uutta postausta? :) ikävä sua niko.

  VastaaPoista
 14. Voi ei etkai lopeta, sun blogi on niin antoisa ja oot niin hauska persoona!

  VastaaPoista
 15. LOPETA TÄMÄ PASKA BLOGI!!!!!! h...

  VastaaPoista
 16. Aikuisten oikeesti! Haloooo?

  VastaaPoista
 17. onko poikakaverisi bb.ssä

  VastaaPoista
 18. koska uutte kirjotusta? toivottavasti kirjotatat kuulumisia pian, ja joku kuukaus tulisi videoblogii :) hyvää syksysn jatkoa Niko! sun blogi on ihan paras, älä välitä niistä jotka dissaa sua!

  VastaaPoista
 19. hautaa tämä blogi (paskaa)

  VastaaPoista
 20. olet lahjakas, hauska ja taitava kirjottaja...miksi roikotat blogias, joita fanisi haluaa lukea, etkö voi sen vertaa arvostaa ihailijoitasi, että edes ilmotat lopettavasi, kuin että roikotat niitä viikkoja odottamassa, etkä vaivaudu ilmottaan mitään....olen pettynyt suhun todella paljon...itsekäs oot, aivan liian itsekäs

  VastaaPoista
 21. tyypilistä saarisenpoikaa

  VastaaPoista
 22. Mutta, missä on Gerkko?

  VastaaPoista
 23. Aina kehut ja ylistät meitä, sun blogisi lukijoita, kuinka tärkeitä me ollaan sulle. Et oo kuitenkaan puoleentoista kuukauteen kirjoittanut mitään. Aika tylyä.
  Jos bloggaus ja sun fanisi ei kiinnosta, niin onko se niin vaikeaa sanoa?

  VastaaPoista
 24. Ilmeisesti Nikon blogissa vierailee yhtä paljon kävijöitä vaikka ei kirjoita mitään. Eli mainosrahat tulee joka tapauksessa tilille niin ei kiinnosta tehdä työtä niiden eteen... :D Että varmaan ihan sen takia ei kirjoittele mitään.

  VastaaPoista
 25. niko kirjoittaa sitten kun niko haluaa :) Kyllä itsekkin katon tämän blogin päivittäin onko tullu uutta kirjotusta, mutta yritän kumminki muistaa ett' nikolle tekee varmasti hyvää välillä pitää taukoja bloggaamisessa. Jokaisen ihmisen pitää olla välillä itsekäs elämässään, kun eihän nikon elämä voi kuitenkaa pyöriä vain tämän blogin ympärillä. ;) Tsemppii Niko!!

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com