keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Alastomuus on kaunista - katso upeat alastonkuvat!


Juon aamukahvia ja googletan julkkisten alastonkuvia. Ou-jee.
En kuitenkaan ihan mitään K-18 kamaa etsi vaan kattelen kateellisena kuinka mageesti asiat
tehdään ulkomailla. Lähtisin kiljuen vastaavanlaisiin kuviin mukaan
..mutta eihän täällä meillä pohjolassa koskaan mitään vastaavaa tulla näkemään! 

Näitä oli oikeesti satoja, mutta mä päätin kasata teille TOP 8 ,niin teidän ei tarvitse käyttää 
aikaanne googlettamiseen vaan voitte ihastella / vihastella / kuolata / 
sieltä kotoa käsin kätevästi tämän postauksen loppuun.

1.
TRUE BLOOD tähdet. Tämä on irstas, mutta aivan hemmetin upee! 
(muistan että tästä nousi aika valtaisa kohu ulkomailla kun julkaistiin)

2.
Alastomuus voi olla viatonta, herkkää, tunteellista.. Tää on semmonen kuva että haluaisi nähdä lisää-lisää-lisää!

3.
En diggaa Kim Kardashianista yhtään, mutta noiden tekstien kanssa jotka peittää intiimit kohdat menee ihan kärkipäähän tämä kuva. Lehti jonka takuulla ostaisin jos vastaan tulisi. Entä sinä?

4.
Uu-mama Rihanna. Hyvinkin simppeli kuva, mutta.. 

5.
Britney teki aikoinaan samat.. kuin kovin moni muukin maailmantähti eli poseerasi alastomana kun oli raskaana. Samanlaisen kuvan löytää myös voi löytää eräästä suomalaisesta kohukaunottaresta, mutta..ei siitä sitten enempää.

6.
Lady Gaga on pukeutunut pekoniin, cd-levyihin, kermit sammakoihin.. Ei varmana tule yllätyksenä että poseerasi myös alastomana saippuakuplien keskellä. Friikki kuva! 

7.
Pakkohan tälle listalle oli ottaa Bruno! Ihan upeaa että myös sketsihahmo on päässyt poseeraamaan arvostetun lehden kanteen. (..joku saattaa muistaa vastaavanlaiset kuvaukset myös täällä meillä? haha)
8.
Kate Moss on mun yksi suosikki malleista ja on poseerannut alasti varmana useammin kuin monet mallit yhteensä. Harva kuitenkaan pääsee muotilehden kanteen ilman rihmankiertämää.

Suomessa kun ihmiset poseeraa alasti, ok kuvauksia ei voi verrata näihin.. mutta miksi ihmeessä suomalaiset ottavat julkkisten alastonkuvat jotenkin kovin negatiivisena asiana?

Aina ei tarvitse revitellä v*ttuaan Jallu-lehden kannessa tai poseerata nännipihat vilkkuen Hymyssä, mutta miksi? Oi miksi, tälläisiä kuvauksia ei saada suomalaiseen mediaan? 
PS. BB-Inka kun poseerasi eräässä K-18 lehden kannessa kuukausi sitten, niin mun mielestä se kansi oli todella upea ja näytti hyvinkin kansainväliseltä. Itse lehteä en kuitenkaan ostanut.. mutta pakko sanoa että hienoa Inka että viitoitit tietä muille! Nyt vaan jäädään odottelemaan.. 3 kommenttia:

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com