torstai 22. joulukuuta 2011

Ennen lähetystä tapahtuu.. -katso video ja kysy vasta sitten!


Mitä tapahtuu minuuttia ennen lähetystä? Mä ajattelin kertoa sen teille videobloggauksen merkeissä.


Kolmas yö menossa täällä studioilla.. Mitä muuta sä voit multa odottaa? Hei, mä olen loistanut älyllisesti ( not ) täällä blogissani muulloinkin. Edellisiin videoihin pääset tästä! ja tästä!

Jä muistaakahan että käynnissä on myös lahjakortin arvonta blogissani. Nyt mä koitan jatkaa vielä tunnin ajan töitä ja taidan olla sen verran pirteänä että luvassa on Gossip Girl -jaksokin kun saavun kotiin. Joulussa ehkä on taikaa ja mä en edes tarvinnut batterya tänä yönä.

6 kommenttia:

 1. niko ois tosi jees jos vastailisit vielä uudemmanki kerran noihin vanhoihinki postauksiin tulleisiin kommentteihin :)

  VastaaPoista
 2. Ok, mun pitää katsoa että mitä sinne on tullut :) Mä kyllä meinasin että voisin tässä pian laittaa blogin missä saatte kysyä mitä haluatte ja teen sitten erikseen merkinnän teidän kysymyksistä. Oisko OK? :)

  -NikoSaarinen-

  VastaaPoista
 3. ois enemmän ku ok! :)

  VastaaPoista
 4. ois tosi jees semmonen kysymyspostaus!:) ja meinasin revetä tolle videolle "en mä osaa laittaa sitä":D ja nyt ku on joululoma niin vois kyllä kerrankin kattoo chattia missä oot jos muullonkin vietät öitäs siellä. ei oo mun tapasta mut kerran sitä eletään:D

  VastaaPoista
 5. Voitko sanoa Jutalla, että pistäis sekin päälle vähän paljastavampia asuja, niin kuin silloin ennen vanhaan. Vois niitä viestejä tulla Jutallekin enemmän. Voitko välittää viestin?

  VastaaPoista
 6. Osaat laittaa ulkonäön paremmin kuin moni muu (nimim: miten hitossa laitetaan mitään tomuja naamaan?!) MUTTA valo ei syty :D Thanks, this made my evening!

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com