perjantai 30. joulukuuta 2011

Moi, tässä ois pari mustavalkokuvaa jos kelpaa?

Moikka. Eilen oli kivaa, mutta tänään ei sitten naurattanutkaan. Oltiin siis dtm:ssä ja tuli hommattua ihan pienoinen krapula. Aamulla kuitenkin heräsin pirteenä hyvin,hyvin aikaisin ja nyt sitten olenkin taas sekoittamassa unirytmiäni maikkarilla. Ah, vuoden viimeinen työpäivä (tai siis yö). Mahtavuus, pian se on taas yksi vuosi pulkassa ja lähdetään kohti uutta, toivottavasti parempaa vuotta:)

Mun uusin hajuvesi ja on muuten ihan törkeen hyvän tuoksuinen, kiitos äidille! 
 Ostin noi Paul Frankit joululahjaksi XXX:lle mutta oon nyt ominut noi itselleni. Ehkä kiistatta parhaimmat aamutohvelit joita oon koskaan pitänyt jalassa! Mun pitää nyt selvittää että oisko niitä muillakin väreillä kuin harmaana? Tahtoo omat! Tahtoo omat! 
? ok
Pyytelette aina koirien kuvia. Tässähän ne. Hengaili meidän mukana kun aloteltiin kotona ennen kuin suunnattiin Tom-Tom:ille, josta ei sitten enää olekkaan kuvamateriaalia.. koska me keskityttiin taas kerran ihan muuhun eli itse asiaan: Bilettämiseen. 
Posti toi mulle taas tuollaisen ihanan korun. Eli nimesi.fi   sivuilta voit tilailla omaasi. Teen tästä uudemman postauksen heti huomenissa, koska mulla teille -10 % alekoodi. Pus! 
Nyt siitä on muutama viikko kun hiukset blondattiin ja ne on alkanut olemaan mun mieleen. Ihan pieni juurikasvu niihin aina tarvitaan että ne näyttää hieman "luonnollisemmilta". Hienoa selittää väreistä ja plaa.. sitten lisään mustavalkoisia kuvia tänne? Haha, no mut kuitenkin...ajatus oli hyvä.


..Mutta krapula on melkein voitettu ja nyt aletaan valmistautumaan vuoden viimeisiin bileisiin. Mä haluaisin sanoa että "mä en koskaan enää juo", mutta se oli valhetta ja mä taidan nyt tehdä sellaisen lupauksen että en oikeesti kamalasti lupaa mitään vuodelle 2012. Meen fiiliksen mukaan, ehkä se on paras ratkaisu. 

XOXO Niko Saarinen9 kommenttia:

 1. Olipas kiva postaus :) Mites muuten Milano voi? Mulla on muuten susta ja musta yks kuva ja se on tosi onnistunu sun osalta :) Löysin sen ihan vahingos koneelta, kun poistelin joitakin turhia kuvia. Otettiin se silloin, kun olitte Laihialla Hennan kans tarjoilemassa glögiä viime vuonna Ansassa ja Oivassa:)

  VastaaPoista
 2. Katoin sua viimeyönä tv:stä, kun olin itsekkin yötöissä. Kiva piristys olet!

  VastaaPoista
 3. haha ihanat noi paul frankin tossut :)

  VastaaPoista
 4. mistä oot ostanu ton paidan!

  VastaaPoista
 5. Toi paita on JC:stä :)

  -Nikojuhanisaarinen-

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihan mahtavasta nettikauppa vinkistä(nimesi.fi), mitä ihanimpia koruja ja ihana sisustus idea toi puinen nimi jonka saa vaikka seinälle! ja rahaa palaa taas ;)

  VastaaPoista
 7. ai helsingin JCstä

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com