torstai 8. joulukuuta 2011

Super-Jätte-Kiva uusi talvitakki + 10 väsynyttä kuvaa


Pakotin itseni aamulla 10:30 hereille vaikka takana oli vasta noin neljän tunnin yöunet.


Ellet vielä tiennyt niin minulla on aamuisin afrohiukset.


Onneksi on keksitty lakka, vaha, geeli, muotoiluvaha, harja.. ja hätätapauksessa jopa sakset (nimimerkillä: "kerran britneyt tehnyt").


Onneksi meidän neiti edustaa aina ja ihan ilman muotoilutuotteita.


Jos meillä on Milanon kanssa "bad hair day" niin me otetaan nasut kainaloon ja nukutaan karvat suoriksi.


Ok. Kunhan mä saan kahvia ja tupakkaa niin mä jaksan päivän vaikka ilman päätä. Ilman tätä ei vaan saa silmiään auki. Ps. Kokeiltu on.


Jos sä heräät ja näät pöydällä valuuttaa.. kannattaa suunnata keskustaan ja nopeasti ettei valuutan luovuttaja tule toisiin aatoksiin. Suuntaan siis keskustaan ja uskon että kyllä se päivä siitä kirkastuu :)


Saan sopivasti tekstiviestin Tommilta ja se suorastaan anelee mua keskustaan, koska se rakastaa hengata mun kanssa. Mulla on vaan parhaat jutut ja mä osaan kuluttaa rahaa & en koskaan kieltäydy ruuasta.
Viisi tuntia keskustassa ja mä tuun himaan yli 800 euroa rikkaampana.. tiedän että kuulostaa erittäin oudolta, mutta voin vakuuttaa että mä hain vaan nordeasta mun veronpalautukset. Jihaa!

Käytiin syömässä forumissa jossain " hama-pati-laki-koa-fun-tsha " -raflassa?! Oli mikä oli, mutta ne osasi valmistaa ihan törkeen hyvät lehtipihvit ja vieläpä hyvin edullisesti. Mä olen yleensä kiertänyt nolla kerroksen ruokalat kaukaa, mutta ihan turhaa. Ainakin toistaiseksi voin hyvin, olen hengissä ( pahoittelen ). Ilmoittelen jos mun tilassa tapahtuu muutoksia :)

Ja kuten mä arvasin.. se päivä alkoi piristymään ja mulla alkoi auringonpaiste.


Löysin takin jollaista olen etsinyt ihan hullun kauan. Mun päällä tämmöiset takit vaan yleensä näyttää ihan hervottoman kokoisilta, nyt kuitenkin onnistuin löytämään seppälästä XS -kokoisen yksilön. Ovh oli 100€ , mutta -50 % ja tää niin pääty mun matkaan. Mä en oikeen koskaan löydä mitään seppälästä, mutta en mä sieltä myöskään koskaan mitään etsi.. En edes tiedä miksi? Se vaan on jotenkin kirosana mun korvissa aina ollut vaan eipä oo enää.


Vaikka shoppailu ja keskustassa pyöriminen piristää, mutta silmäpusseja se ei vielä valitettavasti poista.


Ja just tämän tyyliset housut on nyt mun makuun. Oon hieman kyllästynyt farkkuihin ja koitan nyt kokoajan metsästää tämmösiä housuja. H&M ja 29,95 €. Ja mun pylly näytti näissä ihan syötävän hyvältä. Vaikka eihän sillä oo mitään väliä, koska en mä halua sitä mitenkään esitellä. Eikä sunkaan siihen tarvi kiinnittää huomiota jos törmäät muhun. Ja on vaan tosi rankkaa olla.. no mä?

Ja mun kiva uusi kaulakoru, josta on luvassa blogia ehkä päivällä.. Sillä mun lukijat/tukijat pääsee mm. kisailemaan vastaavasta korusta (tietenkin saat korusi millä nimellä ikinä haluat) ja sitten kuulin hieman vinkkiä että saan teille alennuskoodin myös sivustolle. Ja..

Nyt mä jatkan hengailua töissä, huomenna ajattelin nukkua meidän uusissa lakanoissa mahdollisimman piiiiitkään ja sitten pesen lattiat. Ajattelin myös lähteä katsomaan Tommille syntymäpäivälahjaa vaikka se ei todellakaan tarvis yhtään mitään, koska sillä on jo kaikki mitä ihminen voi elämältään toivoa: SE hengaa mun kanssa duunissa, vapaa-ajalla, bailaa mun kanssa. Se on saanut jo ihan liikaa, mutta koittakaa selittää sille se. Ihmiset on ahneita. Ei-vaan! Mulla on nyt jotenkin joulua rinnassa, koska meillä täällä Stadissa on jossain ojissa ja tien reunoilla jopa hieman lunta. Tai sitten se on oksennusta, paskaa, ruumis.. emt. Mä elän vaan tämän fiiliksen kanssa taas niin kauan kunnes mun lompakko ja electron huutaa leipää.

Mutta tiedätkö tunteen kun näkee 100 euron setelin? Se on vihree ja kimmeltää!

Rakkaudella:

Niko

4 kommenttia:

 1. Tajusimpa just että mun kissariiviöt on sun ihanien koirien kaimoja :DD empä tullu nimetessä ajatelleeks :DD

  muuten mistä oot nää söpöydet hankkinut? :) mulla nimittäin suunnitteilla että tossa kevät-kesä vaihteessa mun elää kaipais yhtä söpöläistä meidän seuraks tänne ja tahdon olla varma että maksan hyväkuntoisesta koirasta enkä mistää pentutehtailun tuotoksesta.

  VastaaPoista
 2. Tulin taas hyvälle tuulelle, luettuani blogi kirjoituksesi! Oispa kiva ku mullaki olis aamulla pöydällä viesti ja "pizza rahat"... :D Tunnelmallisia päiviä toivotellen; Jugge

  VastaaPoista
 3. näytät ihan enrique iglesiasilta blondissa versiossa alimmassa kuvassa ! Aw ! : )

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com