tiistai 31. tammikuuta 2012

55°43′N, 12°34′E
Jos näette blogissani tuon lipun viikonlopun aikana tarkoittaa se että päivitykseni tulevat suoraan Kööpenhaminan sykkeestä! Varasimme siis viikonloppumatkan eilen ja suuntaamme Lauantaina ihan vain muutamaksi päiväksi Tanskaan. Tällä hetkellä takana on neljä valvottua yötä ja edessä vielä muutama eli tämä reissu tulee todellakin tarpeeseen. Valvon siis töideni vuoksi en huvikseni, jos se vielä jollekkin on epäselvää:) Lennot meillä maksoi alle 90 euroa ja niitä on nyt muutama päivä kytätty aika ahkerasti tuolla sovelluksella jonka latasin marketista puhelimeen ( eli Skyscanner ). Toistaiseksi meillä ei ole hotellia varattuna, mutta se on kyllä valmiiksi katsottuna & se sijaitsee oikein loistavalla paikalla keskustan kupeessa. Joten pääsemme hyvin kulkemaan sovittuihin tapaamisiin joita siis ovat baarikieros, baarikieros, baarikieros, shoppailu ja ruokailu. Plus jos joku nähtävyys vastaan tulee niin saatan todeta sen olevan hieno ja napata kuvan.

Ainoa mikä hieman jännittää on se että lennetään suoraan mun työvuoron jälkeen aamulla, joten pitää vain toivoa että 1 tuntia 40 minuuttia riittää yöuniksi jotka meinaan lentokoneessa nukkua jos vain saan unta.

Det er dejligt at se, hvad Danmark har at tilbyde os.

Houkuttelen blogiini myös Tanskalaisia lukijoita, joten tervetuloa vai pitäisikö sanoa " Velkommen " ? Ei, kyllä te rakkaat Suomalaiset vielä riitätte minulle ja pakko sanoakkin että tämän kuukauden aikana blogissani on vieraillut jo puolet enemmän ihmisiä kuin viime kuussa (..ja mun mielestä viime kuussakin teitä oli ihan julmetusti). Neljä kuukautta yhteistä matkaa ollaan menty tämän blogin kanssa ja vaikka kirjoitan tätä intohimosta kirjoittamiseen ja siihen että saan jotain näkyvää aikaiseksi on pakko sanoa että lukijat ovat kuitenkin suunnattoman kiva lisä tähän kaikkeen. 

Mun mielessä pyörii Heidi Klum ja sen kuuluisa sanonta: "Wiedersehen", mutta se ei kyllä tähän tarinaan nyt liity.. Ehkä sitten seuraavalla kerralla? Ps. Olisin hurjan kiitollinen jos siellä jollain on jotain hyviä vinkkejä meidän Tanskan reissulle? Missä kannattaa käydä / halvimmat hinnat / parhaimmat baarit ym? Siitä kun tosiaan on 10 vuotta kun olen viimeksi käynyt.. 

4 kommenttia:

 1. Fiolstraede 18-8:ssa on ihana mehubaari Big Apple. Toki Köpiksessä on myös kansainvälisesti tunnetumpi Joe & the Juice, mutta minusta Big Apple oli sympaattisempi.

  Kristianiassa kannattaa käydä, mutta kamera pitää pitää piilossa. Jos kasvisruoka kelpaa, niin RizRazissa on paikalliseen hintatasoon nähden edullinen kasvisbuffet.

  Nää tiedot pohjautuu viime kesänä tehdyn reissun kokemuksiin...:)

  VastaaPoista
 2. Katselin eilen ohimennen sun juontoa ja kysyit onko erimaalaisten viittomakieli eri kun mitä täälä suomessa käytetään. Jaaaa kyllä on! Heillä siis "aurinko" on eri "kielellä" viitottu kun meillä suomessa. :D

  VastaaPoista
 3. LEGOLAND! :D Ainakin lapsena se oli mahtava paikka ja siellä oli ihana leegoista tehty LOHIKÄÄRMEVUORISTORATA. vähä sitä meitti et entä jos se hajoo.

  VastaaPoista
 4. LEGOLAND! :D Ainakin lapsena se oli mahtava paikka ja siellä oli ihana leegoista tehty LOHIKÄÄRMEVUORISTORATA. vähä sitä meitti et entä jos se hajoo.

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com