lauantai 21. tammikuuta 2012

Ei ole paikkaa nimeltä: Mikä-Mikä-Maa


On kyselty että millaista musiikkia mä kuuntelen? Ajattelinkin koota teille nyt mun puhelimen soitetuimmat biisit tähän youtubesta. Mä yleensä kuuntelen aika paljon hittibiisejä jotka on kovassa nosteessa radiosoitossa & jos mä tykästyn johonkin biisiin niin koitan aina etsiä netistä remix -versioita, koska ne voi usein olla parempia kuin itse alkuperäinen. Kuuntelen paljon musiikkia ja mulla on yllättävän hyvä biisimuisti & välillä mulle tuleekin mieleen joku biisi vuosien takaa, etsin sen käsiini ja lataan soittolistalleni:) Esim. Daze, Aqua, Scooter, Captain Jack on siellä piipahdellut aika-ajoin. Ihan loistavia rinkutuksia! Muistan niin miten tanssin tyttöystäväni kanssa Barbie Girl tahdissa minidiscossa ja kuvittelin olevani barbi. 

Ps. Enhän mä sitä niille koskaan kertonut, ehkä ne sen aina tiesi.. No viimeistään vuonna 2008 se tuli selväksi kun astelin Big Brotheriin. Haha! 

Siinä oli seitsemän tämän hetken soitetuinta. Olisi turhauttavaa listata tähän sata linkkiä youtubeen. Ehkä viikonlopun alla mä voisin alkaa tälläisiä postauksia, koska viikonloppu ei ole mitään ilman hyvää musiikkia ja  mä olenkin saanut ihan loistavia vinkkejä teiltä myös noiden biisien suhteen. Joten omat suosikit jakoon, koska mä haluan täytettä puhelimeeni. Aina kun liikun yksin niin kuuntelen musiikkia, koska se antaa mulle sellaista "turvallisuuden tunnetta" ja saan suljettua koko muun maailman mielestäni. En koskaan opi siihen että ihmiset tunnistaa mut missä ikinä menenkään tai olenhan mä siihen tottunut, mutta kyllähän se kieltämättä toisinaan ahdistaa..

En kuitenkaan valita, koska on/off-nappia ei tämän asian suhteen ole. Se on vähän "ota tai jätä"-diili. Kun jotain asiaa haluaa kuollakseen se on toisaltaan taas joltain asialta pois (enkä siis ole kuollakseni halunnut julkisuutta, jos tämän joku näin ymmärtää.. tämän takana ehkä on syvällisempää pohdiskelua, aikaahan mulla tosiaan on ollut se rapeat kolme vuotta painia näiden asioiden äärellä).

Musiikki on minulle ainakin terapiaa ja voin sanoa että olen maksanut siitäkin lystistä sen 55 € / tunti kun olen istunut kallonkutistajan juttusilla viime vuonna jolloin tuntui ettei edes musiikki enää auta, silloin se itseasiassa ahdisti. Sillä sai suljettua itsensä liian ulos siitä tilanteesta jossa elin ja "mikä-mikä-maa" oli koitua kohtalokseni, sanan varsinaisessa merkityksessä. Kiitän vielä tänäkin päivänä jotain tuntematonta tahoa siitä että saan tänään kirjoittaa tämän kirjoitukseni blogiini. En uskonut että olisin nähnyt 25 vuotis synttäreitäni, mutta toisin kävi ja tänään olen enemmän voimissani kuin ehkä koskaan aikaisemmin!

Olenkin aina sitä mieltä että takanani, edessä ja sivuilla kulkee sellainen joukko suojelusenkeleitä että se on kokonainen armeija. Muistakaa että aina on kaksi vaihtoehtoa, ihan kaikessa.. vaikka sillä hetkellä tuntuisi että maailmalla ei ole sinulle enää mitään tarjottavaa, mutta se maailma on täynnä mahdollisuuksia niihin pitää vain osata tarttua:)

Ja muistakaa: Mikä-mikä-maata ei ole olemassakaan. Minä koitin sitä etsiä.. ehkä kerran luulin löytäneeni.. ehkä hetkellisesti uskottelin eläväni sellaisessa.. Mutta se oli illuusio. Kaikella on kuitenkin tarkoituksensa ja mitään me ei täällä turhanpäiten tehdä, joten se vain kuului minun matkaani ja se matka jatkuu vahvempana kuin milloinkaan!

Nauttikaa musiikista, toisistanne, itsestänne, ihan kaikesta.. koska tämä kaikki on meitä varten täällä!

Muisk! :)


9 kommenttia:

 1. Voi vitsi miten rohkaisevaa tekstiä kirjoitit. Itse kun kamppailee tälläkin hetkellä erittäin pahan masennuksen kanssa, on niin mukava kuulla että siitä voi selvitäkin. Ainakin joku on selvinnyt. Jos nyt oikein ymmärsin.. Itse en siihen tällä hetkellä luota, kun on elämä niin pahasti päähän potkinut. Mut sulla on nyt kyllä ihana elämänasenne.

  VastaaPoista
 2. tekisitkö sen vastauspostauksen?
  tai vastaatko noihi kysymyksii joita on kommentteissa?

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanan rohkaiseva teksti !

  VastaaPoista
 4. hei vastauspostaus kehiin!!!

  VastaaPoista
 5. Ihanii biisejä (: ! sulla on hyvä musamaku ! kuuntelen ittekki paljo musiikkia, ja just aika hitti biisejä, ja vanhoja (: tee lisää tälläsii postauksii ! tykkään :) :) + toi teksti oli rohkaiseva ! on ittelläki ollu sellasii vaiheit ettei enää jaksa..

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanasti kirjoitettu! :)

  VastaaPoista
 7. Hyviä asioita, jopa ihmeitä voi tapahtua, mutta me voidaan myös itse vaikuttaa asioihin. Ajattelinkin kysyä sulta, että kai menet huomenna äänestämään presidentin vaaleissa, läpi lumen ja tuiskun? Nyt on mahdollisuus saada Suomelle fiksu ja suvaitsevainen Pekka Haavisto. "Ihmeitä tapahtuu kun niitä tehdään" ja jokaisen ääni on tärkeä.

  VastaaPoista
 8. Niin tätä lukiessa kuva sinusta muuttuu ja paljon. kaikkien pitäisi lukea tätä.

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com