tiistai 28. helmikuuta 2012

06:10


KLO 06.10 
takana valvottu yö chatissa, yhdessä Niinan kanssa.

Aina voi ja kuuluukin vilkutella wc:n peilin kautta kuin kuninkaalliset.
Nopee pyrähdys koirien kanssa pakkaseen! Onneksi nää on rotukoiria ja ei viihdy ulkona näin kylmällä,ha!

..ja..ja..ja..

Me niin taas sorruttiin take away-annoksiin ( MR.Lau jota kannattaa kokeilla jos liikkuu huudeilla ) vastasi tästä aamupalasta. Tilattiin annokset jo eilen, mutta koska ne on oikeasti kokonsakin puolesta ihan valtaisat jäi mulle ihanasti aamupalaksi myös hieman kiinalaista. Yam-Yam!

Niin että se siitä mun "ei roskaruokaa / pikaruokaa"-huutelusta joka taisi olla torstaina? Kaksi kokonaista päivää sitä sitten kestikin.. kunnes Hesburger tuli vastaan taxilla kun kotiin pyyhälsin humalassa. Seuraavan päivän pizzat mä laitan krapulan piikkiin ja eilisen kiinalaisen ihan vaan siksi että meillä vaihdettiin kotona huonekalujen paikkoja ja mun mielestä me oltiin ansaittu nää (..mähän siis nukuin päiväunia kun nää huonekalut vaihto järjestystä että mä siis todellakin olin ansainnut annokseni). Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa. Näillä ihmisillä ei muita tulonlähteitä (välttämättä) ja en mä voi oikeasti ketään ajaa työttömyyskortistoon.

Miten mulla onkaan kaikkeen aina niin hirrrrveen-hirrrrveen hyvä ja uskottava selitys? Nyt nati-nati-nati.

Ps. Toi annos nyt tossa lämmitettynä näytti ehkä hieman "kuolleelta"? Mutta se oli hyvää ja eihän sitä ruokaa silmillä syödä..ja mä tiedän että niin moni siellä taas tuskailee että mitä tekisi tänään ruuaksi. Ette mitään! Joku tekee sen teidän puolesta!!!!

Öiiiiiiitä / aamuja.3 kommenttia:

  1. Hehee, mahtava postaus taas jälleen kerran! Ja btw, mä ainakin mussutan kiinalaista aina ihan hyvillä mielin, koska miellän sen jopa terveelliseks. Ainakin terveellisimmän päästä take out- ruoista?

    VastaaPoista
  2. <3 Niko,kuolaan ton annoksen perään,mutta meillä syödään omaa tekoista eilistä kalakeittoa,nam,aika vähäsen tulee syötyä noutoruokia kun tykätään kokkailla ihan itte !! Tilattiin muuten just uusi kattila sarja ja paistin pannu setti,ne on perjantaina jo meillä,JIPII !!! IHKUILLE KOIRILLE RAPSUTUKSIA JA OTAMME MIELELÄÄN HOITOON !!! P&S.... ;o)

    VastaaPoista
  3. hiiieno puhelin ;) mulla on samanlainen !

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com