perjantai 10. helmikuuta 2012

chicken kot-kot-kot!
Rakastan kanaa ja mun mielestä se on aina se "varmin" juttu kun ideat alkaa olemaan vähissä. Aina ei tarvitse keittiössä olla tunti tolkulla vaan ihan pienellä vaivalla saa maistuvan ruuan aikaiseksi. Mä myöskin olen kokonaiset viisi päivää syönyt kotiruokaa ja tämä alkaa olemaan ennätys. Jeij!

Tällä kertaa tarvittiin valkosipulia, sipulia, ruokakerma, ananasta ja aurajuustoa (..joo mä tiedän, tungetaan tätä melkein joka paikkaan paitsi ei "sinne" eikä pirtelöihin). Kanan kanssa päätettiin keittää perunat. Saatiin aikaiseksi erittäin maistuva ruoka ja tää ananas idea oli ihan vaan bongattu tuolta kommenteista joita te tänne toisinaan jätätte:) Tai siis olihan tätä ennenkin kokeiltu, mutta nyt jotenkin tuon kommentin jälkeen iski sellainen himo että nyt tuonne oli saatava myös ananasta joukkoon. Yam.Oi että masu täynnä ja pian ajattelin suunnata päiväunille (ehkä), koska mulla ois vielä tämän viikon ainut yövuoro tehtävänä ja sitten alkaakin muutaman päivän vapaat ja meinaan tiedättekö vaan olla & naatiskella. Huomenna meinaan juoda lisäksi armottomat kännit.. nyt vaan oikeasti tuntuu siltä että pieni nollaus ois paikoillaan:) Mitäs teidän viikonloppu suunnitelmiin kuuluu?


Ensimmäinen kuva otettu kello 17 ja seuraava kuva kello 18. Ajatella kuinka sama maisema tuossa parvekkeella voikaan tunnissa muuttua aivan tyystin? Tein vain tälläisen havoinnon joka oli pakko jakaa teidän kanssa. Mun mielestä Suomen talvi on vaan ihan armottoman kaunis (..vaikkakin nyt viime päivinä ollut ihan hippasen liian kylmä mun makuun). Nauttikaa! 

2 kommenttia:

  1. Eiks ollukki ;-) (ja puhun siitä ananaksesta :D)

    VastaaPoista
  2. Nam; Aivan uskomattoman hyvän näköstä toi ruoka; Huh, miten saan nyt näyn pois verkkokalvolta,,,

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com