lauantai 11. helmikuuta 2012

Huutokauppa: Samsung Galaxy S


Mä en ehkä haluaisi laittaa tätä huutokauppaa käyntiin. Toisaltaan mä en tosiaan näe mitään tarvetta pitää tätä kaapissakaan. Tunnearvo on kuitenkin valtaisa. Tiedättekö kun kiintyy johonkin asiaan silleen tosi "tulisesti"? Puhelimet on aina ollut mun heikkos ja mun äidiltä kysytään niin mulla on elämäni aikana ollut vähintääkin se 50 eri mallia (..miksi me mennään mun äitiltä kysymään asiasta? no koska nuorempana se oli henkilö joka rahoitti kaikki mun päähänpistot). Tämä rakkauspakkaus on kuitenkin ihan omasta palkkapussista maksettu.

Samsung Galaxy S 


Mulla tosiaan on kokemusta erittäin monesta puhelimesta ja voin sanoa tämän käsi raamatulla että tämä on paras puhelin mikä mulla on koskaan ollut. Nythän mulla on tästä puhelinmallista menossa Samsung Galaxy 2, joka on siis ominaisuuksiltaan hieman parempi, isompi kuin tämä edeltäjänsä jonka nyt laitan myyntiin. Jos sä kuitenkaan et vaadi puhelimelta sitä että se on "juuri tullut markkinoille" niin tässä on sun ratkaisu ongelmiin. Huuda itsellesi tämä söpöliini.

Olen itse maksanut puhelimesta yli 500 € ,mutta tosiaan ostin tämän Elokuussa vuonna 2010.

Kuten voitte huomata hintaseuranta.fi sivuilta niin tuotteen myyntihinta on tälläkin hetkellä kaupoissa vielä 321-348 € (linkki sivuille: tässä!). Eli jos et välttämättä halua tuotetta ihan uutena niin nyt sulla on mahdollisuus saada se paljon halvemmalla tästä minulta :)

Tästä kuvasta voitte huomata että puhelimen alareunassa on pieni halkeama joka tuli siitä kun puhelin kolahti erittäin lujasti aikoinaan oveen (puhelin oli taskussa). Tämä on kuitenkin "sisäinen" naarmu jota ei siis tunne sormella ja tämä ei tule näyttöön asti ja ei rajoita puhelimen käyttöä mitenkään. Itselläni oli puhelin käytössä tämän naarmun jälkeen 4 kuukautta ja valojen ollessa päällä puhelimessa ei tätä naarmua enää edes huomaa. Halusin vain ottaa erittäin tarkan kuvan siitä että kaikki mahdolliset huutajat huomaavat puhelimeni olevan hieman "vammainen", mutta se tekee siitä vain entistä persoonallisemman ;)

Kuten jo huomaatte niin tässä kuvassahan naarmua ei edes juurikaan enää näe. Olen ladannut tähän puhelimeen vaikka mitä sovelluksia (joista suurinosa on muuten ilmaisia ja puhelimen näytön/sovellusten muokkaus mahdollisuus on RAJATON!). Poistan puhelimesta omat tietoni tietenkin ennen sen lähtemistä uuteen kotiin. Tällä hetkellä tämä luuri kuitenkin on ns. työpuhelimena toiminut minulla täällä kotona joten tässä on vielä kaikki sovellukset tallella.


Puhelimen mukana saatte yhdet värikuoret, laturin, kuulokkeet ja jos vaan löydän käyttöohjeet tuolta jostain kaapista (..lisäksi mulla saattaa olla myyntipakkauskin vielä tallella). Takuuta tässä ei enää ole jäljellä, mutta edelleenkin lupaan sen toimivan moitteettomasti. Muutama kaveri tätä aikoinaan kyseli että jos olisin voinut heille myydä, mutta silloin ajattelin säilyttää tämän itselläni, koska sillä on tunnearvoa. Nyt kuitenkin ajattelin että laitan ns. "hyvän kiertämään" ja joku teistä saa tämän itselleen halvalla!

TÄSTÄ! pääsette tuonne samsungin sivuille jossa voitte katsoa puhelimen kaikkia teknisiätietoja ja mitä tietoja te ikinä siitä haluattekaan itsellenne hakea. Jos tuote ei siis ole entuudestaan tuttu. En jaksa niitä tänne alkaa kopioimaan. Hitsi. Oon niin kahdenvaiheilla että poistanko mä tämän kirjoituksen ja pidän puhelimen itselläni.. mutta ehkä se tosiaan on ihan turhaan täällä mulla ja sillä voisi olla siellä sun tykönä paljon paremmat oltavat. Lisäksi oon sellainen hamsteri näiden tavaroiden kanssa että mun on pakko opetella luopumaan jostain.

1. Laitan tuotteen lähtöhinnaksi VAIN vaivaiset 15 € ja minimikorotus on aina euron.

2. Voit huutaa tuotetta itsellesi siis korottamalla edellistä tarjousta aina 1€:lla. 


(jos joku on huutanut tuotteesta 20€ voit ylittää tarjouksen huutamalla itse 21€).


3. Se kenellä lopulta on suurin huuto kun huuto sulkeutuu on velvollinen ostamaan tuotteen. 


4. Jos huudat tuotetta "anonyymina" niin lisää huutoosi oma sähköpostiosoite että saan sinuun yhteyden huudon sulkeuduttua.

(Ostaja maksaa tuotteen postituskulut, jotka arvioin noin 10€ arvoisiksi? Mutta tuote on siis täällä mulla kotona joten voit halutessasi myös tulla noutamaan sen Helsingistä tai voimme tuoda tuotteen pk-seudun rajojen sisäpuolelle)


Huutoaika: tästä hetkestä - 15.2.2012 (eli tuleva keskiviikko) ja suljetaan huutokauppa siinä kello 12.00 aikaan silloin.


*) tuote maksetaan joko noudon yhteydessä tai sitten pankkitilille, jos tuote postitetaan.


Jos sulla tulee kysyttävää ota yhteyttä muhun sähköpostilla: nikojuhanisaarinen@gmail.com


Onnea huutoihin & jos sua ei kiinnosta, mutta tiedät jonku ketä mahdollisesti kiinnostaa niin muistahan vinkkailla kaverille! 

34 kommenttia:

 1. ESIMERKKI:

  15 €

  nikojuhanisaarinen@gmail.com

  (nyt sun pitää korottaa tuotteen hintaa siis vähintään sillä eurolla esim. 16 euroon!) tsemppiä huutoihin!

  VastaaPoista
 2. 15 e

  marie.michelle@windowslive.com

  VastaaPoista
 3. 20€!
  tttani@suomi14.fi

  VastaaPoista
 4. 41€
  tttani@suomi24.fi

  VastaaPoista
 5. 21 euroooooooo!!!!! :) PAKKO SAADA TOI ON IHANA <3 ja varsinki jos se on sulla ollu nii oi vitsiiiit!!!

  VastaaPoista
 6. 43e

  henni.karbin@luukku.com

  VastaaPoista
 7. 55e !


  cvg-music@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. 70e

  titta.merinen@gmail.com

  VastaaPoista
 9. ANONYYMIT: laittakaa sähköpostiosoite mukaan kommenttiinne, muuten teihin yhteiden saaminen voi olla hieman haastavaa ja katsokaa aina mitä täällä jengi on ennen teitä huutanut. Nyt siellä hintana on 43 € ,eli tuon huudon jälkeen 16€ on hieman ..no sanotaanko niin että ei sillä tuotetta enää itselleen voi saada:) Hassut!

  VastaaPoista
 10. TILANNE NYT:

  70e

  titta.merinen@gmail.com

  eli voit halutessasi huutaa 71€ milloin tuotteen kiinnitys tulee sinulle! :)

  VastaaPoista
 11. 75e
  michelle.koski@windowslive.com

  VastaaPoista
 12. 76€

  mamis123@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. säälittävää senkin idiootti maksasin tommoisesta naarmuisesta paskasta 2e!!

  VastaaPoista
 14. 79e
  michelle.koski@windowslive.com

  VastaaPoista
 15. Anonyymi sanoi...
  säälittävää senkin idiootti maksasin tommoisesta naarmuisesta paskasta 2e!!

  Ainiin unohdin ihan mainita että tämä huutokauppa on suljettu idiooteilta,sori. Mä voin huomenna laittaa hammasharjani myyntiin niin sä voit sitä huutaa sillä 2€lla:)

  VastaaPoista
 16. een mä tarvi sun perseenrapsutinta/hammasharjaa ja sori unohin että tää oliki nörtit.com

  VastaaPoista
 17. 90e
  vantila98@hotmail.fi

  VastaaPoista
 18. 1e ja sun pers karvat

  VastaaPoista
 19. 95e emiliasaarinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. 99e
  michelle.koski@windowslive.com

  VastaaPoista
 21. 120e emiliasaarinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. 130 e
  michelle.koski@windowslive.com

  VastaaPoista
 23. 130 euroo jo naarmutetusta puhelimesta !? Härreguud........ onko sulla rahasta pulaa vai miks myyt noin rikkonaista tavaraa? o.O

  VastaaPoista
 24. 131e emiliasaarinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. HUOM! peruutan huutoni! tiedän että näin ei saisi tehdä, mutta jatkakaa huomioimatta minun huutoani! kiitos ja anteeksi :)
  emiliasaarinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Joku siellä kyseli että onko mulla rahasta pulaa? Vastaus: Mä olen sitä mieltä että rahaa ei koskaan voi olla liikaa ja sanotaanko näin että jos mulla nyt sattuu olemaan jotain rahanarvoista täällä kotona jolla mä en kertakaikkiaan tee yhtikäs mitään itse niin miksen mä kokeilisi myydä sitä täällä? Eihän näitä ole pakko kenenkään huutaa, mutta en vaan näe mitään järkeä miksi heittäisin toimivan puhelimen (pienen naarmun) takia roskiin kun voin vaan kuvitella että sillä voisi olla käyttöä jollain toisella ihmisellä?

  VastaaPoista
 27. koska Emilia Saarinen peruutti huudot eikös se tarkoita että saan puhelimen tuolla 99 eurolla ?
  -michelle.koski@windowslive.com

  kelasin vaan kysästä että meneekö juttu näin =)

  VastaaPoista
 28. koska Emilia Saarinen peruutti huudot eikös se tarkoita että saan puhelimen tuolla 99 eurolla ?
  -michelle.koski@windowslive.com

  kelasin vaan kysästä että meneekö juttu näin =)

  (KOSKA) Emilia peruutti huutonsa niin tällä hetkellä huutosi joka oli tuo 99€ on voimassaoleva. Mutta siis huutoaikaahan on vielä jäljellä hetki,mutta sulla on nyt kiinnitys tuohon puhelimeen tosiaan tuolla 99€.

  ELI jos joku nyt haluaa vielä tulla huutamaan tuotetta niin seuraava huuto on 100€ :)

  Tsemppiä! XOXO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjoan tasan satasen! (polsa@luukku.com)

   Poista
 29. Vieläkö voi tehdä tarjouksen? Tarjoan 101 euroa :) taikawiitta@gmail.com

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com