lauantai 18. helmikuuta 2012

I am brown and proud of it


En enää edes muista mikä se vuosi oli kun jäin koukkuun itseruskettaviin? Siitä lähtien olen inhonnut kalpeutta. Mä ajattelin että asiat muuttuu ja viimeistään kun twilight, true blood -mania alkoi kelasin jopa hetken että olisiko se kalpeus minunkin juttu? Mun mielestä valkoiset ihmiset näyttävät sairailta,aneemisilta,riutuvilta. Lisäksi ruskettunut iho (vaikka sitten purkista) näyttää terveemmältä ja ihon pienet virheetkään eivät näyt niin hyvin. Tiedätkö tunteen kun katsot itseäsi peilistä ja meinaat oksentaa? Minulle käy niin jos esim.onnistun olemaan viikon ilman itseruskettavia. Tottakai "luomu rusketusta" ei voita mikään, mutta hyvänä vaihtoehtona mä tosiaan sanoisin itseruskettavat. Solarium kaikkine vaaroineen on out. Totaalisen out. 

Saat jollain aineilla tuloksen näkymään välittömästi. Muistakaa että pahimmat läikät ihosta / ylinmääräinen aine lähtee kyllä pesussa pois. Älkää kuitenkaan menkö suihkuun seuraavaan 12 tuntiin jos vain mahdollista.


Hieman aurinkopuuteria ja mä olin valmis ruutuun. Ruskeena ja terveenä. Miten näinkin mitätön asia voi parantaa itsetuntoa aivan käsittämättömästi. Seuraavaksi joku itkee että miehet eivät laita aurinkopuuteria. Meillä se on pakollista TV:ssä. Kasvosi kiiltäisivät muuten niin paljon että katsojat voisivat peilata itseään juontajan kasvoilta muuten. Lisäksi myös miehille suunnitellaan nykyisin meikkisarjoja joten vaikka te ette siellä perämetsikössä ole vielä tottuneet siihen niin täällä meillä Helsingissä se on totaalisen in. Totaalisen in. 

31 kommenttia:

  1. mitä itserusketavaa käyttät

    VastaaPoista
  2. on säälittävää ja typerää haukkua kalpeita ihmisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoinhan oksentavani omasta peilikuvasta en teidän? :')

      Poista
  3. sun blogis on pelkkää mainoskuluilla pyörivää paskaa tuskin edes tekisit tätä ilman rahaa?? syöttää nyt teineille mainoskuluilla tuotettua paskaa ja sen jälkeen keräät voitot ja hymähtelet kotonas nilkki

    VastaaPoista
  4. itekkin oot lähtösin perämettältä,eipä NORMAALI MIEHET kyl meikkaa siä hesaskaan,se on ihan teidän TOSI SAIRAIDEN HOMOJEN hommaa kun ette oikeen tiedä kumpaa sukupuolta ootte..ihanaa olla TERVE HETERO eikä idiootti HOMO.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa idioottimainen kommentti ihan sääliksi käy.. :) Koita tsempata kyllä se aurinko paistaa vielä metsäänkin!

      Poista
    2. kumpaahan sitä katsoo "NORMAALIA" suomalaista miestä joka juo itsensä muodottomaksi palloksi kaljalla vai itseään hyvässä kunnossa pitävää nuorta miestä? taitaa olla kateellinen vikisijä siellä

      Poista
  5. <3 Niko,kerran elämässäni nuorena flikkana olen käyttänyt ko.ainetta,hyvä rusketus tuli ja lähtikin ... Se oli niitä aikoja,ja näyttäähän ruskettunut iho terveemältä kuin vaalea. :o)

    VastaaPoista
  6. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen on pretty.fi :ssä myytävä St.Moritzin Self Tanning Mousse! Siihen vaan kannattaa ostaa sellanen levityshanska, niitä saa ainaki Stockalta St. Stropezin tuotteiden luota.
    Tykkään itekin tosta Kicksin itsarista mut kyllä St. Moritzin Mousse Dark-versiona vie voiton! :) Tulee oikeesti ruskee lopputulos, ei yhtään oranssihtava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti vinkistä! :) Mä olen itseasiassa just noita St. Stropezin tuotteita metsästänyt, mutta ei ainakaan sokoksella ollut ja mun mielestä stockalla kävin pyörimässä.. Hitsi! Pitää kokeilla tuota toistakin jossain vaiheessa. Itseasiassa jotenkin sattumalta mä eilen eksyinkin tuonne pretty.fi sivuille ja tsekkasin niiden tarjontaa..

      Poista
  7. se on kyllä totta että kalpeat ihmiset näyttävät riutuneilta useemmin,kuin ruskettunut iho taas näyttää terveemmältä ja mun silmään kauniimmalta :P
    niko olet jälleen varsinainen suloisuus ! :)

    ps. haistata paskat vain noille ahdasmielisille ihmisille (;

    VastaaPoista
  8. Ite oon kerran koittanut itseruskettavaa kasvoille, se oli sellainen liina. Sen jälkeen en ole uskaltanut koskea minkäänlaisiin itseruskettaviin, koska se jätti kasvoni erittäin laikukkaaks. Huulen ympärykset esimerkiksi oli ihan vaaleet, ja näytin tyyliin ihan pellelle! Harmittaa kyllä kun siitä jäi sellainen kammo, koska nätti rusketus ympäri vuoden olis ihan jees.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hei ne liinat on ihan tosi hanurista, enkä suosittele niitä kellekkään. Joten kannattaa uskaltaa kokeilla jotain rasvoja, koska niillä saa huomattavasti tasaisemman lookin:) Aloitat vaikka päivettävällä niin se ei kato sitten ainakaan läikyiksi jää. Suosittelen Dovea ihan paras päivettävä:)

      Poista
    2. Kiitti vinkistä, pitääkin siis yrittää rohkastua koittamaan, vaikka sitten sellasta päivettävää ensin. Mut musta vaan tuntuu et ne on ihan turhia, ettei ne näy kuitenkaan missään, ettei teho riitä jne.

      Poista
  9. Olen Nikon ajatuksien kanssa TÄYSIN samaa mieltä! Kalpeus tekee myös mut aneemisen, sairaan ja lähes kuolleen näköiseks! Itsekin jatkuvasti "rusketun" ja näytän aina hyvin raikkaalta, terveeltä ja paljon pirteämmältä! Varsinkin Suomessa erottuu positiivisella tavalla ja monet läheiset ja ihmiset töissäkin aina sanovat miten ihanan terve iho sulla on ja miten sä oot aina noin ihanan ruskettunut <3
    Tietysti monille ihmisille vaalea iho sopii kuitenkin parhaiten! Itse viihdyn näin, ja myös Niko :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllähän joillekkin sopii maidonvaalea iho:) Mm. todella monissa muotikuvissa ne mallit on todella kalpeita ja sellaisia hieman Kate Moss / narkkarin näköisiä ja ne on todella kauniita. Että en mäkään lähde yleistämään:) Itse viihdyn ruskeana ja se on juurikin niin että jokaisella on makunsa ja kaikkia ei voi eikä pidä miellyttää.

      Poista
  10. Sulla on kyl Niko aivan mahtava blogi (: <3 Lukee mielellään ja videot on ihania :) Niitä ehdottomasti lisää (:

    VastaaPoista
  11. "se on ihan teidän TOSI SAIRAIDEN HOMOJEN hommaa kun ette oikeen tiedä kumpaa sukupuolta ootte..ihanaa olla TERVE HETERO eikä idiootti HOMO." okei, nyt meni yli ymmärryksen kyllä..

    oon seurannu sun blogii jo pidemmän aikaa ja osaat kyl aina piristää päivää! oot ihana:)

    VastaaPoista
  12. sopisit oikeesti salkkareihi :D en vaa osaa perustella miks :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiikkäää...koska salkkarit on ahdistava ja ankee sarja.

      Poista
    2. Mmmhh. Nii munki mielestä :D Muuten Niko miks se sun TV-ohjelma "Nikon grilli" ei enää jatku? :( :(

      Poista
  13. Mun pitäisi käyttää itseruskettavaa aurinkovoidetta, koska palan herkästi auringossa. En vaan ole vielä kertaakaan uskaltanut ostaa.
    Mun mielestä kuka vaan saa ehostaa itseään oli sitten mies/nainen,hetero/homo. Kyllä me suomalaiset ollaankin tosi kalpean näköisiä ihmisiä ja varsinkin talven aikaan se korostuu. terv. Paula

    VastaaPoista
  14. miksi haluat olla kuin bb-ben? aika noloo..

    VastaaPoista
  15. Kuka vittu tää nolla-fjolla on?

    VastaaPoista
  16. Ehkä totaalisen in siellä sun metroseksuaalien ja homojen kuplassa, mutta sen ulkopuolella miehet prefeeraavat jättää meikit naisille. Mutta ihan kiva et sulle on löytyny oma juttus.

    VastaaPoista
  17. Miks "Nikon grilli" ei enää jatku, Niko? :D Sitä oli kiva kattoo ;3

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com