sunnuntai 19. helmikuuta 2012

krapula?

Täällä on krapula, kuka siellä?

Tässä kuvassa mä eilen vielä pussailin tyytyväisenä siideritölkkiä.. nyt tilanne on hieman toinen..
..nyt mä kittaan toista kuppia kahvia ja koitan pysyä hengissä!

Ajattelin tänään nauttia ihanasta päivästä kotona, koska tuonne uloskaan ei oikeen tuon jumalattoman lumimyrskyn vuoksi voi mennä. Paitsi pakkohan se on sielläkin käydä kun on noi koirat.. onneksi meidän chihut on niin mukavuudenhaluisia etteivät viihdy tuolla yhtään sen pidempään kuin minäkään.

Tuli nähtyä uusittu dtm. Olin tosin niin humalassa että mitään sen tarkempaa hahmotelmaa uusista tiloista en voi teille kertoa. Muistaakseni mä pidin siitä? Hyvin erinlainen kuin ennen, mutta eiköhän vanha dtm ollutkin jo parhaimmat päivänsä nähnyt (..ja ilmeisesti minäkin?) kun tälläinen olotila tulee yhden illan juhlinnan jälkeen :)

Krapulassa on aina ihana haaveilla kaikesta hyvästä ja ihanasta. Tänään mä oon miettinyt että millaista olisi jos meillä olisi kylpyamme? Se ei tosin mahtuisi vessaan, mutta mä olen miettinyt että se voisi kyllä sopia tuonne meidän parvekkeelle (meillä on parvekkeella neliöitä sellaiset 17?). Se ois niin luxusta. En vaan tiedä että saako ihminen laittaa parvekkeelle kylpyammeen? Ja sitten siihen toiseen asiaan että miten sen saisi täytettyä ja tyhjennettyä? Mä oon kuitenkin sen verran hullu että tiedä vaikka menisin ja tilaisin tänne meille kylpyammeen.




















Tästä pääsette kuolaamaan noita ammeita ja kaikkea muutakin kivaa!

Mä jatkan täällä haaveilua ihanasta vaahtokylvystä joka muuten varmana olisi ihan taivaallinen tälläisenä krapulaisena sunnuntaina. Kauaa en kuitenkaan tässä kerkee fiilistelemään, koska meidän pitää lähteä tuonne äidin lihapatojen äärelle. Siellä meitä odottaa lasagne ja voin sanoa että jos yhtään niin hyvää on kuin viimeksi niin mä taidan tulla kotiin illemmalla muutaman satagrammaa isompana! ;D Eihän se väärin ole.. Jos mulla on huomenna hyvä pössis niin mä marssin tuonne elixiaan solmimaan sopimusta ja sitten alkaa treenailu ja roskaruokailu jää hieman vähemmälle (tosin ei meidän äidin tekemä ruoka ole siis roskaruokaa, mutta kunhan tähän samaan saumaan vaan päätin ilmoittaa tulevista haasteista).

Mahtavaa sunnuntain jatkoa:)

10 kommenttia:

  1. mulla näkyy toi yks kuva tuolla luetuimmissa, mitä se siellä tekeepi ? ja ps. katon sua melkein aina mtv yöllä :)

    VastaaPoista
  2. oivoi, pitää taas kattella sua mtv:ltä joku yö (: oot vaan niin mahtava! ja tee lisää noit videopostauksii! <3 oot niiiin hauska ja sulonen (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo teen videoita jatkossa enemmän ku niistä niin tykätään:)

      Poista
  3. Heei ois kivaa nähä kuvaa et minkä kokonen se teijän vessa on (:
    Muuten nyt kyllä kannattaa sitä sopimusta siellä elixialla tehäkkin meinaan sieltä saa oman painon verran alennusta! Joillekkin ehkä hiukan isompi ale kun muille, mutta jotakin hyötyä siitä varmasti silti ois!

    Koskas ois tiedossa taas videopostausta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo huomasinkin että jtn alennuksia tuolla elixialla on :) No siis katsellaan josko mä joskus innostun tekeen teille kotiesittelyä:) Kyllähän noissa jossain kuvissa on se wckin vilahtanut. Videoita varmaan viikolla tulossa:)

      Poista
  4. mulla on just toi vikan kuvan amme kotosalla. aluksi oli ihana! mutta.. ei siinä nykyää tuu kauheasti lilluttua :S eli aika turha ainakin meillä mutta sopii hyvin kylppärin sisustukseen :)

    VastaaPoista
  5. <3 Niko,me kaivataan omaa saunaa jonka vois lämmittää koska tahansa ja milloin tahansa kun ITSE haluaa... Taloyhtiön sauna oli niin likainen ,että sanottiin sauna vuoro irti,tosin taas mietitään,että se olis paikallaan. :)
    Kylpyammeseen en edes pääsis,eli se siitä.
    Mäkin teen kuulema maailman parasta lasagnea,alusta asti itse,kastikkeineen,paitsi lasagne levyt,nyt kahvia tippumaan ja nauttimaan,mukavaa syömis keikkaa ja se muutama sata grammaa ei sussa edes näkyis missään,joten santsaa toinenkin lautasellinen. :o)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com