torstai 9. helmikuuta 2012

London+Kamera = Suloisuus!

Tätä täydellistä aamua siivittää myös aivan käsittämätön auringonpaiste joka osuu ihanasti juuri tuohon meidän sohvalle. Ikkunat meillä tosin on erittäin paskaiset joten koitan olla pilaamatta tätä täydelliseltä tuntuvaa aamupäivää ja suljen silmäni aina parvekkeelle mentäessä. Täällä on oikeasti niin lämmintä että hetken aikaa pystyin jopa istumaan läppärin kanssa tuolla parvekkeella ilman sen kummoisempia toppauksia. Meidän koirat löytää tämän asunnon lämpimimmät paikat aina. Mä täällä heilun puhelimeni kanssa ja koitan parhaani mukaan kuvailla koiria (..lemmikeistä kun ei voi koskaan olla liikaa kuvia puhelimessa). Olen siivoillut sähköpostia ja selaillut läpi muutaman päivän vanhoja maileja. Että mä inhoan sähköposteja vaikka pakkohan niitä on lukea, koska toisinaan sieltä löytyy ihan kivojakin juttuja.


Tämä viimeisen kuvan baskeri on tarkoitettu pehmolelulle, mutta meidän tytöt on yhtä pieniä kuin pienimmät pehmolelut joten tämä menee hyvin myös heillä. Samaan sarjaan kuuluu myös pieni pusakka jota ollaan muutama kerta tuolla ulkona pidetty.

Nyt mulle iski joku kamala innostus että haluaisin hemmotella mun prinsessoja jollain ihanalla (en ehkä vaatteilla, koska niitä meiltä löytyy p a l j o n) ja nää ei oikein oo niiden perään. Mutta herkut maistuu aina ja bongasinkin ihan jokaisen lemmikkieläimen omistajan unelma sivuston. Sieltä löytyi ihan kaikki ja enemmän. Royal Canin Chihuahua -raksut on hyväksi todettu täällä meillä ja tuolla sivuilla oli ihan loistavat tuoteselostukset kaikista näistä (eri roduille on siis omat raksut, mutta samasta sarjasta), kannattaa kokeilla. Mun tosi monella frendillä on chihuahua ja melkeimpä poikkeuksetta kaikki käyttävät tuota samaa sarjaa koirillaan.

Sivuille pääset suoraan tästä ja ensimmäisestä tilauksesta sai vielä kaiken lisäksi -10%!


Mä oon ihan varma että muutaman vuoden päästä ei ole enää kauppoja vaan kaikki shoppailu tapahtuu netissä. Siksihän siellä on aina halvempaa, koska henkilökunnan määrä on vähäisempää ja se näkyy suoraan hinnoissa. Mä taidan kokeilla että kuinka monta päivää mä voisin olla sisällä ja hoitaa asiani ihan vaan netin välityksellä? ..tai sitten en:)

8 kommenttia:

 1. Muuten ihan okei sarja, mutta liikaa käytetään maissia (halpa, mutta huono ravinnonlähde koiralle)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi

  Olisiko sulla sitten tarjota / kertoa joku toinen sarja jota kannattaisi kokeilla? Ihan vaan uteliaisuuttani kysyn:)

  VastaaPoista
 3. mä kans kuulin ettei toi olis niin laadukasta mitä oon luullu. Mut veeti esimerkiksi on syönyt aina mitä sattuu tai kaikenlaisia raksuja ja eri ruokia ja on täysin terve 13 vuotias joten jollain tapaa tuo ruokahössötys on turhaa! mä käytän kans chocol tota royal cania ja hyvin näyttää kulkevan :)

  VastaaPoista
 4. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

  VastaaPoista
 5. Ihastuttavia kuvia!

  VastaaPoista
 6. Mun oli pakko tulla tsekkaan sun blogi kun joku yö chatissa puhuit tästä. :----D Kyllä, oon koukussa maikkarin tsätteihin.

  http://napp0.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. ANF on ainakin sellainen, jossa on enemmän ravinteita...

  VastaaPoista
 8. Voi että kui sulosia kuvia :) ittel o kans 2 chihuu :)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com