keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Nyt alkoi treenaaminen!


Olen jo muutaman viikon pohtinut (..kuukauden?) että mun pitäisi raahautua tuohon Elixialle joka muuten sijaitsee tuossa muutaman metrin päässä meidän asunnolta. Ja voi että sopivaan saumaan tuli sähköposti tuolta kimppadiilistä että nyt saisi kuukauden treenata vain 25 € eli alennusta tulee ihan kiitettävästi. Tuon kuukauden jälkeen voidaan sitten mahdollisesti solmia sopimukset jos siltä tuntuu. Ja tää lahjakortti astui voimaan muuten ihan just! Eli mä voisin vaikka heti mahdollisesti astella tuonne salille.. Nyt kuitenkin Tiina täällä meillä kylässä, tehdään hyvää ruokaa ja puhutaan paskaa.. Huomenna sitten siispä rääkki alkakoon ;)

Kannattaa oikeasti hyödyntää noita tarjouksia joita tuolta netistä löytyy, koska ne on oikeasti hyviä ja luotettavia diilejä. Saat lahjakortin sähköpostiisi ja se on voimassa yleensä välittömästi. Saat tuotteita ja palveluita jopa -80 % niiden normaalihinnoista. Kimppadiilin sivuille pääset tästä!

Sitten citydeal joka on ihan paras. Oon tilannut sieltä kymmeniä lahjakortteja ja annankin teille nyt muutaman vinkin jotka kannattaa hyödyntää vaikka välittömästi. Nämä tarjouksethan on voimassa aina siis vain vuorokauden tai sitten lahjakorttien määrää on rajoitettu, joten olkaahan vikkeliä ;)


Tarjouksia on siis jokaiseen kaupunkiin eivätkä ne siis vain keskity Helsinkiin. Lisäksi lahjakortit ovat usein käytettävissä nettikaupoissa joten voit asua ihan missä tahansa ja hyödyntää oikeasti hyvät tarjoukset vain nappia painamalla :) Seuraava kuukausi tuleekin olemaan sitten hikinen ja se varmana näkyy myös blogissani, joten koittakaahan jaksaa:)

6 kommenttia:

 1. <3 Niko,tsemppiä !!!! :o)

  VastaaPoista
 2. Sats on paras kuntosali, jos sattuu olemaan lähellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisiko hieman perusteluja tälle asialle? Satun nimittäin asumaan satsin ja elixian välissä:D Eli molempiin ois tommoset 100 metriä matkaa..

   Poista
 3. Ei sun kyllä tarvis reenata, tolla kropalla ;)Mutta hei millos ajattelit ruveta myymään jotain sun vaatteita tän blogin kautta & millon laitat niistä sun haalareista postausta :)? Ja postaus sun koirista, lempiasuista, lempikoruista jne olis todella kiva!♥

  VastaaPoista
 4. Mulla on tällä viikolla jääny salitreeni vähemmälle kun alotin tuon mun koulun ja oon ollu siel kolme päivää ja rakastan sitä!!! Nyt tunnen olevani oikeassa paikkassa ja että tämä ammatti on juuri se mitä haluun tehä loppuelämäni. Sä oot mun roolimalli ja huomenna alko kuri ja järjestys. Kesään mennessä bikinikuntoon!!

  VastaaPoista
 5. Niko energiaa, niko terapiaa muu muu muu. Kyl! Iha huippu biisi, eiku levyttämää. Ärsyttvää ku en voi laittaa viestiä chattii ni pitää tän kautta kehua!
  Täst kyl on tullut yörutiini, yöllä kotii, koneelle ja lopuks chatti auki ja sit nukkumaa. Toivottavasti pysyt juontajana koska sit kun sieltä lähdet niin loppuu kyl mun osalta chatin kattominen! Hyvä hyvä taas. Piti vaan tulla ilmottamaan

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com