maanantai 20. helmikuuta 2012

täydelliset farkut

Se tunne kun löytää farkut jotka istuu täydellisesti. Cheap Mondayt, 29/32 koolla on juuri sellaiset minulle.

En tosin voi lihota yhtään, koska muuten nämä & muutamat muut saman merkin farkut jää käyttökelvottomiksi. Nyt taas kun tiedän tämän koon niin mun on helppo lähtee ostoksille verkkoon:)

Ja voi että millaiset söpöliinit mun silmille hyppäsikään. Harmi vaan että mun kokoa ei näistä löytynyt, mutta jään ehdottomasti tutkalle. Nämä löytyi täältä!
Mä oon hieman huono näiden värillisten housujen kanssa ja näitä ei tosiaan ihan turhan useita kaapista löydy. Ajattelin että voisin yllättää tässä kevään edetessä. Nämä löytyi täältä!

Ostin juuri nämä vihreät, mutta tosiaan vaan sinisenä. Niistä ei nyt tähän hätään ole kuvia, eikä tuolla nellylläkään näyttänyt olevan juuri sitä mallia. Mulla on viimeisen muutaman vuoden aikana ilmestynyt näitä farkkuja kaappiin ihan "muutamat". Tiedättekö kun löytää jotku mitkä toteaa hyväksi niin haluaa niitä haalia kasaan ihan kokonaisen armeijan. Lisäksi näitä löytyy tosi hyvillä aleilla toisinaan ja ei mun mielestä 50 euroa normaalihintana ei myöskään paljoa lompakkoa pienennä. 

Koska täällä blogissa vierailee ehkä enemmän naisia kun miehiä niin helpottaakseni myös teidän etsintää mä ajattelen seuraavalla löydöllä myös teitä naisia. Teille nämä saman merkin housut olivat vielä halvempia (perkele). Pääset tuotteisiin suoraan tästä!

S on juuri keskustassa ja mä meinaan viedä sen kamppiin syömään, koska löydettiin T:n kanssa sieltä viikonloppuna ihan törkeen hyvä rafla. Mutta ehkä enemmän mä odotan sitä että voisin piipahtaa samalla reissulla tuolla Weekday -myymälässä..josko näitä söpöläisiä löytyisi lisää (..tilaa vaan ei kotoa enää löydy, mutta ainahan tuon saunan voi hyödyntää vaikka vaatekaappina?).

Eli tälläinen annos voisi mennä taas tilaukseen. Yam-Yam! Vaikea valita että kumpaa sitä enemmän haluaisi tänään.. uusia farkkuja vai maukasta ruokaa? 

8 kommenttia:

  1. Apua toi paita mikä sulla on päällä!! Et sattumoisin ole ostanut naisten puolelta sitä? vai olenko mä tehnyt emämokauksen ja ostanut miesten puolelta? :DDD
    Koska olen satavarma että omistan samanlaisen paidan :/
    Mutta kuitenkin ihanat noi vihreet farkut tykkään kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAHA, lystikäs kommentti:) Ei kyllä mä ihan miesten puolella vielä shoppailen eli weekdaystä tuli muutama päivä sitten ostettua. Toi kyllä ehkä on malliltaan sellainen aika unisex eli voihan olla että me molemmat omistetaan tuo samainen paita ja se on meille molemmille "oikealta puolelta" hommattu ;D

      Poista
    2. Joo itse pitäny kovasti siitä paidasta! No en silti nyt jätä sitä tonne kaapin pohjalle vaan kuljen ylpeästi miesten paita päällä :D
      Voi minuu onnetonta kuinka en oo voinu huomata ostaessani että ostin miesten paida. No ei voi mitää :D

      Poista
  2. toi ruoka paikka. onks se foorumin ruoka-maailmasta? xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten kirjoitin niin paikka sijaitsee kampissa :) En muista nimeä, mutta ei oo foorumin alakerrassa:)

      Poista
  3. <3 Niko... Noi vihreet on sika siistin väriset !!! Ja muuten tuli kaamee nälkä,kun juonnut koko päivänä vaan ison mukin kahvia ja monta,monta tupakkia ... MUKAVAA JA ILOISTA PÄIVÄÄ TEILLE KAIKILLE,RAPSUTA KOIRIASI,EDELLEEN,HE OVAT NAMUJA !!! ... :o)

    VastaaPoista
  4. herrajumala, nuo ekassa kuvissa olevat farkut ovat aivan ihanat <3!
    mite sie satutkaa aina löytää noi kivoja vaatteita :)
    sie oot niko tosi ihana <3 terveiset sulle ja koirillesi :> !

    VastaaPoista
  5. Äääk, mä tahdon tollaset miesten farkut kun ekas kuvas; Ja ton sivuprofiilin :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com