perjantai 24. helmikuuta 2012

Treenipäiväkirja #päivä 1.


"Mitä muuta sä teet salilla kuin poljet kuntopyörää & luet Gloria-lehteä?" - kysyi tuottajamme kun kerroin hänelle töihin saavuttua että olen alkanut käymään salilla. Love ya!

Heti alkuun haluan kertoa teille että jos sä kysyt multa: "Missä on pohjelihas?", niin mä saatan osoittaa hartioitani. Eli mulla ei ole hajuakaan mitä lihaksia ihmiseltä löytää? missä ne sijaitsee? miten ne voi kasvaa?
Mun liikunnanopettaja yläasteella totesi että mulla on "kiinalaiset piilolihakset".. mitä se sitten ikinä tarkoittikaan sillä, mutta nyt mulla on siis kuukausi aikaa ottaa asioista selvää. Ja mainittakoon että me pelattiin siis yleensä vain polttopalloa liikkatunneilla. Tosin mä olin siinä niin hyvä vaan, koska pallo ei osunut muhun koskaan. Nimimerkillä: 150 cm ja 40 kg.


Tänään aloitin siis kuntosalilla. Mä odotin hieman jäätävempää vastaanottoa pukuhuoneessa jossa isot miehet pullistelee lihaksiaan ja vertailee kenen hauis on isoin, lisäksi liitin tähän mielikuvaan väkevän hienhajun.. Sitten sinne saapuu Big Brotherista tuttu Niko (siis se versio joka on homo eli minä) päällään Ziperall -merkkinen "potkupuku". Mut otettiin kuitenkin hyvin vastaan.. josko mua edes siellä huomattiin. Kukaan ei pullistellut lihaksiaan, kukaan ei haissut pahalta ja siellä oli solarium. Tuun siispä niin viihtymään salilla, koska nyt mä saan paitsi lihaksia myöskin rusketusta. Taivaallista! Lisäksi yksi mies (jota mä normaalisti juoksisin karkuun kadulla) kysyi multa että mistä olen puvun hommannut ja että se on kuulemma "kähee".

Myös mun ruokavalio joutuu nyt ihan mielettömään syyniin ja mä pahoittelen jo valmiiksi jos muutama kymmenen pakolaista lähetetään omiin maihinsa takaisin ihan vaan siksi että niiden pizzeriat menee keskustasta nurin, koska mä en oo enää roskaruokailemassa siellä päivittäin. Mulla ei ole mitään heitä vastaan ja se on fakta että melkein kaikki ravintolat pyörii heidän voimin täällä meillä. Ja kyllähän ne osaa tehdä hyvin ruokaa, mutta nyt puhaltaa hieman toisenlaiset tuulet.



Mä oon muistaakseni lapsena nähnyt kaloja jossain paikassa nimeltään Särkänniemi. Mä myöskin muistan ruokkineeni kaloja joskus laiturilla leivänmuruilla. Nyt sellainen melkein kokonainen kala sitten on meidän uunissa ja mä syön sitä. Ok, mä olen rakastanut aina kalaa.. mutta jotenkin mä miellän sen valmistuksen "likaiseksi,haisevaksi,työlääksi" vaikka eihän se ihan niin mene. Onhan se toki vaikeempaa kuin se että sä tilaat pizzan puhelimella tai karjut autokaistalla olevaan kaiuttimeen, mutta voi että mikä tunne valtaa..

Puolitoista tuntia ekana salilla, sen jälkeen maukas salaatti ja kalaa joka on itse valmistettu siellä uunissa joka toimii muuten yllättävän moitteettomasti, kun ikääkin sille on vasta kertynyt sellaiset rapeat 6 kuukautta. Me tosiaan tehtiin ihan kiva aloitus tuolla salilla ja siellä aika kuluikin sitten hikoillessa tosiaankin sen puolitoista tuntia. Mä nyt siellä pyörin ja hyörin vähän miten sattuu ja ulkopuolisen silmissä se saattoi näyttää siltä että mulla on joku fetissi iskeä perseeni jokaiseen laitteeseen ja kokeilla kerran vetää jostain narusta, jos ei tuntunut hyvältä niin seuraavaan.. Me vähän siis tutustuttiin saliimme ja sen laitteisiin & huomenna mä varmana en enää pyöri siellä kuin "puolukka pillussa".


Mutta mulla virtas hiki ja mä vatkasin sillä yhdelläkin laitteella melkeen 30 minuuttia. Voi että mä haluisin kertoa niiden laitteiden nimen, mutta kun mä en edes tiedä mitä lihaksia mä treenasin niin se että mun pitäisi tässä vielä tunnistaa jotain laitteita nimeltä. Huomenna mä vakoilen teille lisää tietoa meidän salista ja kaikista niistä laitteista, mutta tosissaan kyllä mä ihan tuntuvaa treeniä siellä tein & ensimmäiseksi päiväksi mä miellän tuon juuri sopivaksi aloittamiseksi ja vielä tässä vaiheessahan mä en tiedä pääsenkö mä edes sängystä ylös aamulla, mutta sehän on vain merkki siitä että jotain kai mä oon tehnyt siellä oikein.

Listaan vähemmän positiivisia asioita salista:

- Kun olin yhdellä laitteella niin se venytti mun (jotain osaa kehosta, en tiedä nimeä) niin paljon että mulla meinasi tulla paskat housuun. 
- Meinasin kerran alkaa itkemään, koska mä en tiennyt teenkö mä liikkeet oikeen ja että onko mulla niin kiero selkä että mä en saa treenata lainkaan.

Älä kysy yllämainituista jutuista, koska en meinaa avata noita yhtään sen enempää :) Tästä on tulossa jännä kuukausi sen mä voin teille kertoa. Ja jos mä alan täällä pian jotain hevoshormooneja tai vastaavia kauppaamaan teille lukijoille niin sitten voitte puhaltaa pelin poikki ja ilmottaa että ette halua lukea mun salilla käymisestä yhtään enempää. Fakta kuitenkin on se että siellä on käytävä, siitä on saatava elämäntapa ja se siis tulee varmana nyt pyörittämään ainakin tämän "alkuhuuman" ajan mun arkea/osa tulevia postauksia. Koittakaa pysyä perässä. Antakaa vinkkejä, kertokaa kokemuksia. Jos joku muukin on meinannut paskantaa housuihinsa salilla niin kertokaa ihmeessä anonyymina se kun teillä kerran on mahdollisuus siihen.. mulla kun ei ole & sehän tässä hieman hävettääkin:)


Ja joku joku sillä nyt kauhistui mun päivän ruokailusta tai salilla käymisestä niin teille kerrottakoon että mun tarkoitus ei ole siis laihduttaa vaan saada mun kroppa kondikseen & massan mukana varmana tulee sitä painoakin sitten lisää. Eli seuraavien viikkojen aikana meinaan syödä enemmän kuin koskaan, mutta samalla myös terveellisemmin kuin koskaan. Mulla on ihan loistava fiilis.
Yleensä kun mä poistun kotoani, kerron siitä teille täällä blogissa niin joku aina huolehtii "missä sun koirat oli?", "käytitkö ne ulkona?". Ööö.. istu lapsiparkissa siellä salin nurkassa? Mutta kerrottakoon siis että meillä ulkoillaan edelleen myös koirien kanssa vaikka ollaan lähdetty salille. Huoh.

Ja teille jotka kauhistuitte tästä näin "pitkästä" kirjoituksesta niin teitähän mä hemmottelin eilen videopostauksella joka löytyy siis täältä. Eli sieltä löytyy videota jos ei lukeminen luonnistu.

Mun on pakko vielä vinkata teille muutama mahtava diili jotka tuli sähköpostiin. Tämä mun salikortti jonka otin kuukaudeksi on siis vastaavanlaisesta mestasta ( norm. 79 € , mulle kuukauden vain 25€ ) eli mä en siis turhaan oo koukussa näihin diileihin ;) Kannattaa tsekkailla!

1. Ateriakorvikepaketti jopa -56% normaalihinnasta LÖYTYY TÄÄLTÄ!

 2. Hampaidenvalkaisuliuskat jopa -59% normaalihinnasta LÖYTYY TÄÄLTÄ!

 3. Ihanat pihviannokset kahdelle jopa -50% normaalinnasta LÖYTYY TÄÄLTÄ!

 Näistä kolmesta on vaikea valita, mutta kyllä mulla taas yksi diileistä taitaa mennä tilaukseen. Tää on ihan vakio aina puolenyön jälkeen kun nää diilit tulee mun sähköpostiin:) Haha! Eli vaikka mulla on elämänmuutos käynnissä niin mä meinaan edelleen jatkaa shoppailu tuolla verkossa, koska se vaan on oikeasti niin paljon halvempaa!

Ja nyt mä päästän teidät piinasta. Heitän läppärin kassiin ja aloitan työvuoroni täällä maikkarilla. Kaikki ok?

PS. Tommi me tilataan jatkossa samat annokset ravintoloissa. Kerrothan mulle mitä voin tilata?
PS. Tiina kiva että sä soitat mulle aamuisin aina klo 11 ja herätät mut ja kerrot sun salilla käymisestä. Mun vuoro seuraavaksi.. odotas vaan ;)
PS. Jenni nyt mä tajuan miksei me voitu tilata pizzaa ja anteeksi että mä kyseenalaistin sun ruokavalion.

11 kommenttia:

  1. Niko energiaa, Niko terapiaa
    Katsojat, I love youu <3
    Kiitos kun piristit mun aamua ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Niko ihanasta blogistasi! :), mä nyt vasta tän löysin mutta tää on ihan huippu!!! :) Sulla on tosi ihanat koirat!..

    Itse alotin salilla käynnin viime toukokuussa, siitä tuloksena on -10kg joka lähti ihan "huomaamatta" kun tarkotusha oli vaa mennä kiinteyttämään itteeni.. Mutta nyt jatkuu tiukalla treenillä sekä oikeella ruokavaliolla koko homma eteenpäin ja tarkotusha olisi olla kesällä rantakunnossa.
    Tsempit sulle salille! (:
    ps. kannattaa muistaa vkossa ees yks herkkupäivä pitää, niin sitten taas jaksaa paremmin. Koska ite en alussa pitänyt yhtää herkkupäivää, ja sitte homma riistäyty käsistä koska teki mieli vaan koko ajan herkkuja ja salilla käynti motivaatio laski täysin.

    Mutta jatka ihanaa blogiasi ihmeessä, oon aivan koukussa tähän jo nyt. Oon lukenut sun kaikki edelliset postauksetkin !! :) -t.y.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi,kiitoksia kivasta kommentista :) Joo mä ajattelin että mä viikonloppuisin saisin hieman herkutella ja varsinkin sunnuntaisin ..jos sattuu olemaan hieman krapula ;D hehe. Eli en ole ihan kokonaan laittamassa elämääni remonttiin ihan juurikin siksi ettei se muutos olisi liian "töks". Kaikki muodostuu sitten aikanaan paikoilleen ja lähen tälleen varovasti liikenteeseen ettei se salilla käyminen ja ruokavalio juurikaan alkaisi maistumaan puulta. Koska ellei sulta löydy sitä intohimoa siihen asiaan..niin se on aika pian nurin sitten :/ Mutta hei kiva että löysit tänne! Tervetuloa <3

      Poista
  3. Onko noi diilit toimineet eli ootko saanut kaikki tuotteet jne.? Itse kun en ole noihin oikein luottanut niin olisi ihana kuulla mitä mieltä olet kokeilleena?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mainosta blogissani mitään mihin en itse usko / ole kokemuksia. Eli kaikki on toiminut moitteettomasti. Yleensähän diilit on voimassa vuorokauden ja heti kun diili päättyy sulle tulee sähköpostina kyseinen lahjakortti. Toisinaan se tulee heti tilauksen tehdessä, kuten kävi mun salikortin kanssa. Eli tilasimme sen keskiviikkona ja torstaina me oltiinkin jo salilla. Ne toimii,tulee oikeasti äärettömän edullisiksi ja ym. Toisinaan ihmiset miettii: "Miksi se on niin halpa? Sen on pakko olla huijausta?". Yritykset jotka antavat tuotteensa tuonne alennettuun hintaan saavat ÄÄRETTÖMÄN suuren näkyvyyden sillä noi diilit on ihan todella suosittuja, joten kaikki on varmana äärettömän loppuun mietittyjä juttuja. Lisäksi asiakaspalvelu on omaa luokkaansa :) Olen tilannut mm. salikortin, sähkötupakan, lahjakortin hierontaan, lahjakortteja kymmeniin ravintoloihin. Suosittelen!

      Poista
  4. Komppaan ylempää eli noi diilit on siis ihan luotettavia? mulla on aina hirveet epäilyt kaikkee tommosta kohtaan :D

    JA NIKO, sanavahvistusjuttu pois blogista, ärsyttää tihrustaa tuota kooodia aina about 5 kertaa uudestaan ku se on niin epäselvä! (blogger > asetukset > kommentit > näytetäänkö sanavahvistukset kommenteissa? > ei)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla ylhällä vastasinkin jo:) Eli luotettavia on, tuotteet tulee heti ja maksavat aina vain sen ilmoitetun summan.

      Sanavahvistus? Onko siinä siis ne kaksi sanaa jotka sun pitää kirjoittaa ennen kuin voit kommentoida vai mitä tarkoitat? :o Nyt on pakko sanoa että menin tuolla ohjeella: (blogger > asetukset > kommentit > näytetäänkö sanavahvistukset kommenteissa? > ei) ,mutta en löytänyt? Neuvokaa idioottia, koska haluan ehdottomasti tehdä tästä "helpon ja nopean" teille:)

      Poista
  5. hei ehi ehi.. sul on toi jack&jonesin koira. mist oot saanu sen hankittuu??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihastuin tuohon koiraan kun niitä oli J&J myymälöissä aikoinaan. Niin teki muutkin joten J&J myi noita koiria omissa myymälöissään. En tiedä onko niitä enää saatavilla, mutta noin vuosi sitten oli :) Eiks ookki ihana?

      Poista
  6. Kiitoksia infosta! Mulla oli vähän samoja ennakkoluuloja mistä kerroitkin, koska itse en noista oikeen mitään tiennyt, mutta nyt päätin liittyä jäseneksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. AINOA MITÄ MÄ EN SUOSITTELE: Siellä oli vähän aikaan sitten diili "Lennot minne tahansa eurooppaan vain 29€", noita diilejä oli myyti yli 8000 kappaletta. Tuo kyseinen summa ei kuitenkaan sisältänyt lentokenttäveroja / polttoainekustannuksia. Eli tuo "halpalento" saattoi tulla sitten maksamaan jopa 229€ tilaus vaiheessa lentoyhtiön sivuilla. Eli tommosia lentoja jos sinne tulee tarjoukseen niin kannattaa lukea ne ehdot:) Ja siis muutenkin lue ne ehdot aina. Hihi!

      Poista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com