keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Unipäiväkirja?


Oho! Olin nukkunut vasta 3 tunnin unet 06-09 kun kotiin saapui joku hemmetin "pattereiden lämpötilan tarkastaja". Makasin peiton alla jonka alta minun kehoani pilkottin noin. 4 % ..siinä se mies sitten mittaili pattereita makuuhuoneesta mun ollessa peittojen alla piilossa & koirat pomppivat päälläni, haukkuivat ja heiluttivat häntiään pienet pehmolelut suussaan. Voi elämä? En tietenkään saanut enää tämän jälkeen unta vaan päätin herätä ja olinkin tässä hereillä muutaman tunnin kunnes totesin että mun on pakko mennä takaisin nukkumaan, koska olin niin puoliteholla ja edes kirpsakka pakkanen ei oikein herättänyt mua kun käytin koiria ulkona. Tarina päättyi siten että nukahdin pitkän yrittämisen jälkeen viimein hieman yli 12 ja heräsin vihdoin 16.30. Ja nyt taas pirteempänä kuin aikoihin:)

Näin unta Starbucks -myymälän kahviloista? Tähän varma syy se että ne tulee vihdoinkin Suomeen ja minnekkäs muualle kuin tänne meille Helsinkiin. Lisäksi odotan jo innolla että pääsen viikonloppuna nauttimaan heidän herkuistaan kun olemme menossa Tanskaan:) Tässä unessa me tosin oltiin Islannissa, jossa tilasin oikein ihanan laten ja myyjä kysyi minulta: "Do you want onion?" ja mä vastasin että: "Yes,yes!". Eli otin sitten latteeni sipulia ja mun kaverit nauroi vieressä. Ja tarinan opetus oli se että mä todellakin odotan ihan suunnattomasti että ne tulee Suomeen ja että mä nään hemmetin friikkejä unia. Oon monesti miettinyt että voisin alkaa pitämään unipäiväkirjaa. Itseasiassa tää ajatus houkuttaisi mua vieläkin.. Onko joku joskus pitänyt sellaista? Jotkuhan sanovat sen olevan hyväksi mielelle? Lisäksi olisihan se kiva katsoa vaikka vuosien päästä millaisia unia sitä tuli nähtyä vastaavana päivävä tasan vuosi sitten.

Mulla on tapana aina kipeenä nähdä sellaista tiettyä unta ja yleensä öisin mä tiedänkin jos on kuume nousemassa aamulla. Se uni on ihan kamala ja se vaan jatkuu..jatkuu..jatkuu.. Siinä mä olen isolla jyrkänteellä ja katson alas ja se pudotus on loputon. Todellisuudessahan ihmisen unet kestävät vain muutaman sekunnin ja me näemme tuhansia unia öisin.

Mä meinasin että mä kasvatan partaa muutaman päivän, mutta nyt mun on luovutettava nimittäin pomo lähetti tekstiviestin että meidän deittiin on tänä yönä tulossa vieras & luvassa on joku "yllätys show" myös meille juontajille & tämä vieras tuo mukanaan myös muutaman avustajan. En niin tiedä mitä on luvassa. Nyt lähdenkin sähköpostin kimppuun, koska saimme vieraasta pienen esittelyn ja julmestusti materiaalia joita pitää hieman selailla läpi. Eli luovutan siksi tämän projektin nimeltä: Parta ,sillä en halua näyttää metsästä revityltä yöllä.

Nyt en jaksanut kuvittaa blogiani mitenkään, ehkä myöhemmin.. Kolme yötä vielä viikonloppureissuumme:) Iik! Eilen hieman googletettiin että mitä kaikkea meidän kannattaa reissultamme toivoa ja ainakin Tanskan yökerhot olivat saaneet aivan loistavat arvostelut & sen kerrottiin olevan yksi pohjoismaiden vilkkaimmista kaupungeista nimenomaan öisin.. Tosin olen kuullut samaa sanottavan niin Helsingistä kuin Tukholmastakin että saas nyt nähdä. Tuntuu että kaikki on aina vaan "parasta" ja kaikki tarjoilee vain "parasta". Mun mielestä siistein mainoslause voisikin olla: "Paskinta palvelua, paskimmassa mestassa, tule nyt vaikka paskalla käymään jos et mitään tilaakkaan". Haha! 
Sokos – Kauneuden verkkokaupassa nyt talviale!

3 kommenttia:

 1. Hinttari se vaan jaksaa..

  VastaaPoista
 2. No johan oli kommentti. Hintti kiittää ja kuittaa! :D

  VastaaPoista
 3. Suosittelen kyllä tota unipäiväkirjaa. On ihan mahtavaa lukee niitä vuosien päästä ja nauraa kippurassa. Ja sillä tavalla ne muistaakin paljon paremmin, muuten tuppaa aina unohtumaan... ;P

  Edelleen ihana tämä blogi :) ♥

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com