lauantai 10. maaliskuuta 2012

hangover?




Tänään mä jouduin vahingossa Itikseen, siis oikeasti vahingossa. Mä ajattelin että aurinkolasit jotka mulla oli päässä krapulan vuoksi (valot sattui silmiin) auttaisi myös siihen että mä en näkisi kunnolla vaatekaupoissa mitään ja mulla ei menisi penniäkään rahaa, mutta paskat.. Löysin ihan tosi kivan paidan JC:ltä ja vielä alennuksessa. Mä en oikeesti käsitä miten kauan alennusmyynnit voi vielä jatkua? Muutaman kuukauden päästähän on jo Juhannus ja sitten alkaa taas uudet alennukset?

Oikeesti yllättävän pian on Juhannus joko teillä on suunnitelmat valmiina? Me oltiiin viimeksi Levillä ja mä ajattelin että tänä vuonna olisi ihan päästä jonnekkin festareille. Ne vaan jotenkin kuuluu kesään. Mä en vaan jaksa humalaisten ihmisten jatkuvaa huutelua / huomiota joten oon onnistunut välttämään festareita jo vuodesta 2008 ( poikkeuksena RMJ jossa mä olin tunnin kunnes sain elinikäisen porttikiellon, kusipäät ).


Mun suklaisesta munasta paljastui tänään niin hellyyttävä yllätys että oli pakko jakoo teidän kanssa. Oon taas lihonnut 0,5 kiloa että tää varmaan on mun tulevaisuus? 

Ihanaa lauantain jatkoa -> me suunnataan pitkästä aikaa saunomaan! Ps. Nähdään yöllä @ MTV3 & deitti.

24 kommenttia:

  1. Hei mistä saa ostaa barbapapa suklaamunii?? :DD oon kuullu et niit on mut en oo löytäny. en oo kylläkään pahemmi metsästäny. mut siskolle pitäis tollanen munatus hankkia. Ite olin tänää itiksessä käymässä, ja siel oli iha HELVET*STI ihmisiä. et alko ahistaa vaa ku pääs sisälle sinne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siellä oli aika paljon tänään kyllä populaa :) toi barbapapa oli ihan kinderin sisältä.. että ihan muutama sunkin pitää ostaa jos meinaat tuollaisen söpöliinin itsellesi napata ;D tai voihan olla että käy ekalla jo hyvä tuuri hehe:)

      Poista
    2. Hei ens kerralla ku meet itiksee. Nii sun on ihan PAKKO mennä sinne cittariin päin. Siellä on yksi hollantilainen? kauppa. Nimeltään Tiger.
      Se on vähän kuin mini ikea/tiimari. Siellä on kaikki tavarat 1-10.
      Siellä on kaikkea ihanaa. Siellä on koruista/meikeistä/ihonhoitotuitteista mausteisiin ja herkkuihin. Kauppa on tosin pieni ja vähän sokkelo, mutta ihana paratiisi! sieltä saa kaikkea nättiä/tarpeellista sekä vähemmän tarpeellista hyvin hyvin halvalla! Suosittelen. ;) Ja oon ostanu siskolle noita barbapapa leluja nii ajattelin et ois kiva jos se sais munassaan sitte sellasen. Koska hello kittyä en tule ikinä suostumaan ostamaan :D

      Poista
    3. Suklaamunat on todella lapsiystävällisiä, kaveri sai jostaan röllisuklaamunasta sellasen lelun jonka nimi oli sen munan mukana tulevan lapun mukaan Horohoro... o.O =D

      Poista
    4. Horohoro :D voi apua ,haha. Jo on nimi keksitty..hehe! JA PS. toi puhuttu kauppa vois ja varmaan oiski niin mun mesta. Pitää viikolla käydä tsekkaan :) kiitti hyvästä vinkistä.

      Poista
  2. Voiettä kun on ihana barbapapa, täytyykin varmaan käydä ostelemassa itekkin kindereitä, jospa vaikka onnistaisi.
    Onneks mä nukuin tänään pitkään niin jaksaa sitten valvoa yön chatin parissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. onnea metsästykseen ;D hehe! näemme yöllä <3

      Poista
  3. Voih, täytyy varmaan ostaa kaikki kinderit kaupoista ! kun kirjoitit että : "poikkeuksena RMJ jossa mä olin tunnin kunnes sain elinikäisen porttikiellon, kusipäät )." < Opiskelen turvallisuusalalla, ja oon justiisa kohta käynynnä tuon jv koulutuksen ja tunnen lakipykälät.. semmosta lakia ei ole olemassakaan mikä antaisi jv:lle oikeuden antaa _elinikäisen porttikiellon_, koska jv laissa EI ole ollenkaan edes porttikieltoa :D ! jos et oo jotain tosi pahaa siellä tehnyt, nii ne ei voi estää sua menemästä sinne :) että tsemppiä vaan niko ja sinne kesällä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu enhän mä koskaan tee mtn pahojani.. ihmiset EI VAAN TAJUA MUA:D haha. No ei vaineskaan.. ja tuskin ne tosiaan enää muistaisi minua (hyvä muistuttaa tälleen blogin muodossa kuitenkin tapahtuneesta)!

      Poista
    2. Niin, sitähän minäki ;) jos näin on niin saatpahan päteä ovella että on epäpätevät järkkärit ! :P se on aina hauskaa, kun on jotakin askeleen edellä !

      Poista
  4. söpö barba :) ja lihakset painaa enemmän kuin läski, että ihan kuule vain kiinteydyt ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. iik no sit mulle on tulossa lihaksia :D ja itseasiassa mä huomaan eron jo mun käsissä..vaikka oon vasta kolme päivää tehnyt käsilihaksiin suunnattua liikesarjaa:)

      Poista
  5. Ihana barba ! Haluun kans tommosen !

    VastaaPoista
  6. aivan loistava vaateyhdistelmä sulla taas :) <3 tykkään!

    VastaaPoista
  7. <3 Niko,siis kinder ostoksille huomenna,ihana vaaleen punane barba ...
    Miten kukaan voi antaa sulle porttikieltoa mihinkään,olet oma itsesi ja se riitää ... :o) Päivi ja Sari.

    VastaaPoista
  8. Voi eei, mäkin olin eilen itiksessä, harmi ku en nähny sua :(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkö seuraavalla kerralla sitten ;P

      Poista
    2. Toivottavasti C: Miten muuten suhtaudut ihmisiin, jotka tulee vaikka tuolla kadulla vaan juttelee sulle? =P

      Poista
  9. Upea paita (haluu kans) <:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JC ja vähän yli 20e, kandee käydä tsekkaan. Ainakin itiksen myymälässä oli vielä muutama jäljellä (:

      Poista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com