perjantai 23. maaliskuuta 2012

Huomenta!

Ihanaa viikonloppua! 


..tässä luvattu videopostaus, have fun:) 


ps. Mä lähden nyt nopee suihkuun, sitten lenkitän koirat ja suuntaan keskustaan. Tälläisistä säistä pitää osata nauttia, koska jo huomenna voi sataa vettä. XOXO

14 kommenttia:

  1. Voi kun suloisia koissuja sulla on. ♥ Minullakin on se karvaongelma kolmen koiran kanssa. Se on todella rasittavaa, että joutuu olemaan koiran karvojen kanssa tekemisessä ja irroittaa niistä ihottavia juttuja. Mutta onhan ne ihania kumminkin. :)

    VastaaPoista
  2. "haiseeko mun suussa PEKOOONI" aaa ihana (:

    VastaaPoista
  3. Oii, ihana London. Heti hirvee kiire tuli kun "mamma" (sinua lainaten) kutsu viereen. Mut toki ihana Nikokin, jälleen kerran. :)

    VastaaPoista
  4. oletpas ihana :) etkö ookki alunperi ukilainen ? olispa täälläki tollasia pirteitä ihmisiä , tuu joskus näyttäytymään ukiin? :)) terveisin ahkera blogisi lukia uudestakaupungista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon Ukilainen juu:) Tai siis olin joskus :D Kyllä mä siellä päin käyn aina toisinaan KOSKA mulla asuu monta loistavaa kaveria siellä päin<3

      Poista
  5. oot niin ihana! ja arvaa vaan kuin paljon ilahdutti ku tääl oli 2 uutta videopostausta??
    -näin paljon ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

    mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  6. hahah, voi että, olettepas ihania :D ♥

    VastaaPoista
  7. <3 Niko, arvaa rupesko tekee mieli pekoni ?? Joo ja löytyishän sitä jäkaapista,mutta ... Toivottavsti sait edes hetken nukuttua ja neidit Milano ja Lomdon ovat edelleen aivan ihania koiria.... Hyvää yötä ja huomenta ... :o)

    Päivi ja Sari :) :)

    VastaaPoista
  8. helöy Niko! Sulla oli tänää chatissa törkeen makee ristikoru. Mistä se mahtaa olla? Oon kauan ettiny isoa ristiä, mutta en ole löytänyt. En kauheen hyvin tosta ruudusta saa selvää mitä matskua se on, näyttäää vähä puulta? Voisitko kiltti heittää mulle tarkemman kuvan siitä tai laittaa kuvan blogiin ja kertoo tosiaan mistä se on?

    Tim

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moro!

      Se isompi risti on puuta joo. Sitten siinä pienempi risti joka on (?!) älä kysy,mutta ei ainakaan puuta :) Toi koru maksoi mun muistaakseni 20e ja taisin ostaa sen Glitteristä, jossa on siis myös muutama koru jotka on ihan siis miehille:) Mä voin ottaa siitä tarkempaa kuvaa (kun ihmiset nyt muutenkin on pyytänyt jotain korupostailua). Ainoo sen korun miinus on se että mun mielestä se ketju haisee ruosteelta tai silleen ihan törkeen pahalta :D Joten mä en voi sitä käyttää edes baarissa, koska mulla menee muuten ilta pilalle kun omassa nokassa haisee kokoajan se haju :D (älä kysy)

      Poista
    2. Hahah! mut sen ketjun voi aina vaihtaa sitten :) Mutta kiva jos sais paremman kuvan siitä kun pitäis joku isompi risti hankkia kans.

      Poista
  9. ei tosiaa voi tietää millo ihmiset tän kattoo, mä katon nyt :p mua harvoin saa millää videoilla nauramaa tai ees hymyilemää, mut tos sun videos toi 1:15-1:25 oli jotai nii ihanaa ! huomaa mite välität sun koiristas :) <3

    VastaaPoista
  10. voi ei kohta on juhannus ja näin tän videon vasta nyt :'DDD kiitos hyvän juhannuksen toivotuksesta, samoi sulle <3

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com