perjantai 30. maaliskuuta 2012

Loistava pössis!


Siis aivan loistava olo. Tulin just salilta jossa on ihan kiva tälleen iltaisin treenailla, koska siellä on laitteet vapaana & huomaa että ihmisten treenaaminen keskittyy muutenkin aina alkuviikkoon. Kävin suihkussa ja nyt seuraavaksi sujahdan wc-tiloihin (jonka tänään muuten pesin) ja levittelen hieman itseruskettavaa. Olen nyt yhden kerran levittänyt Yves Rocherin suihkuruskettavia ja voin sanoa että tulokset olivat merkittävät. Uskallan siis suositella tuotteita myös teille ja huomatkaa että ne ovat edelleenkin -50% ovh:sta. Itseruskettaviin suoraan tästä! (minulta löytyy listan 2. ja 3. ruskettava ja olen levittänyt siis kolmea tuotetta kerralla saavuttaakseni haluamani tuloksen).


Julistan salilla käydessä että eläinkokeet ovat p*rseestä! ( paita / zara )

Nyt me aletaan tekemään hamppareita (terveellisiä sellaisia)..jos siis mitkään hampurilaiset voi kovinkaan terveellisiä olla? No mutta itsetehtyinä kuitenkin, yam! Tiedän että tähän aikaan ei oikeastaa enää kovinkaan paljoa "saisi" syödä, mutta mä huudan hoo-si-an-naa ellen pian saa ruokaa tuon treenin jälkeen. Tänään olen nauttinut yhden aterian aikaisemmin joka sisälsi mun uutta lempparia eli kananmunaa,pekonia ja tonnikalaa (eikä saa unohtaa aurajuustoa jota käytän jokaisessa safkassa). Pekoni ja tonnikala ovat molemmat sellaisia ruokia joita en voinut nuorempana sietää, mutta jotenkin kummasti sitä vaan ruokatottumukset muuttuu ajan kanssa. Ellet siis vielä tiennyt niin olen maailman nirsoin ruuan suhteen ja varsinkin liha on sellainen jonka suhteen olen lähes neuroottinen. 




Nyt siis lasi valkoviiniä ja niitä hamppareita. Niin ja siis rusketusta. Ja tää viimeinen kuva ihan vaan siksi että tuo ensimmäinen puhelimella ottamani kuva näytti siltä että olen harmaa. A-ha.

Hei kivaa viikonloppua ja toivottavasti tästä mun loistavasta fiiliksestä riittää myös teille sinne koteihin. 
Teitä on jo 797! Mutta tehääks niin että seuraava postaus tulee kun tuo luku alkaa 8-numerolla?
Ootte helvetti mahtavia! Mahtavia! Ja mä en pidä teitä mitenkään "itsestäänselvyytenä" joten kiitoksia vilpittömästi että olette tälläisen sekopään blogiin tulleet ja liittyneet lukiaksi. Ehkä osa syy mun hymyyn on te!

46 kommenttia:

  1. oot aikas ihana niko :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi niin sinäkin, jokainen meistä on! Hihihhi. Ihana nimimerkki <3

      Poista
  2. ite tilasin muita tuotteita Yves Rocherilta mut sit otin tilaajalahjaks sen minisetin mis on sellanen pieni purkki tota itseruskettavaa, toivottavasti on hyvää niin vois ostaa erikseenkin tollasen purkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kiva niin pääset kokeilemaan tuotteita ja sitten jos toteat hyväksi niin tilaat isot purnukat :)

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. ei oo nimittäin kivaa "tuhlata" rahojaan sellaseen mikä ei ookkaan hyvä vaikkei noi nyt niin kalliita ookkaan :D

      Poista
    4. Joo se on totta:) Mutta luota muhun ei mee rahat hukkaan. Nimimerkillä: Kaikki mahdolliset itseruskettavat käynyt läpi :D Eli jos mä jossain asiassa oon asiantuntija niin se on tämä :D

      Poista
    5. Laitan kyl heti fiilikset tosta tänne, kun sen oon saanu kokeiltua. Oon aika kauan ettiny sellasta kivaa itseruskettavaa, jota kehtais kokeilla menettämättä kauheesti jos ei toimikkaan :)

      Poista
  3. Jee, Mari liittyi lukijaksi & mäpä heitänkin tähän nyt linkin hänen blogiinsa! http://myblogmarinaa.blogspot.com/ ps. käyn aina katselemassa teidän blogejanne, mutta en aina vaan saa aikaiseksi kirjoitella kommentteja. Ihan loistavia kirjoittajia ja kuvaajia olette! :) Jos sulla on blogi jota haluat hieman mainostaa täällä niin heitä ihmeessä linkkiä, koska mun aamuihin kuuluu nykyisin erinäiset blogit ja niiden lukeminen:)

    VastaaPoista
  4. päivistä jotka vietän kämpillä ollen tulis kyllä aika tylsiä jos ei sais lukea näitä sun postauksia. älä lopeta missään nimessä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ei Jonna Vinkka.. oon pelkkää hymyä kun saan tälläisiä kommentteja <3 Lupaan piristää sua jatkossakin ja niin kauan että sä jopa saatat kyllästyä mun postauksiin ;D

      Poista
    2. Kyllästyä? siihen on kyllä harvinaisen pienet mahdollisuuden kun aina kirjotat jotain uutta ja mielen kiintosta :)

      Poista
    3. <3 hihi! no toivotaan ettet kyllästy:P

      Poista
  5. Laita kuva niistä hamppareista! :) Mistä idea yhtäkkiä tehdä itse hampurilaisia? (tosin ne on kyllä ihan sairaan hyviä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä otan kuvia niistä, voi että ne on namei! :) Siis mä oon muutaman kerran niitä tehnyt ja voi veljet että ne on herkkuja. Voittaa tiedätkö heset ja mäkkärit ihan 6-0. Tänään vaan tuli sellainen fiilis että kun mietittiin kauppalistaa niin huusin että " H A M P P A R E I T A "

      Poista
  6. pakko ihmetellä et miten sä aina onnistut noin ihanasti kaikissa kuvissa :3

    VastaaPoista
  7. Kiva tietää, että joku muukin nauttii salilla käymisestä :) itse tulin pari tuntia sitten salilta, ja olo on aivan käsittämätön! Joskus tuntuu ettei millään jaksaisi lähteä, mutta treenin jälkeinen upea olo palkitsee kaiken.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sepä se..lähteminen on aina haastavinta, mutta kun sinne pääsee ja tekee treenin niin voi veljet mikä pössis sen jälkeen on! :)

      Poista
    2. :) kuinka monesti käyt salilla viikossa?

      Poista
    3. Kolmesti koitan käydä! Ja nyt tuon siihen viikolla mukaan ryhmäliikunnan eli sit se ois 4 kertaa viikko.

      Poista
    4. Voi, hienoa :) itse käyn ryhmäliikunnassa. Bodypump, bodyvive, jne. Suosittelen lämpimästi!

      Poista
  8. Hei niko, ei nyt liity tähän mitenkää mut sulla oli joskus galleriassa (?) en oo ihan varma oliko just sielä mut jossai tääl netis kumminki, video missä laulat sen lööppi julkkis biisun (: oisko mahdollista saada sitä tänne blogin puolelle se oli ihan mahtava :D !
    ps. Niko oot ihana ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :Dhehe, voi ei sitä videota ei taida enää olla missään.. ei ainakaan tällä koneella ja en ole varma oonko poistanut sen galleriastakin. Siellähän oon siis nimellä [nico] jos haluut tsekkaa että onko videota vielä olemassa!

      Poista
    2. HAHAHAHA APUUUUUUWA! :D nolous.

      Poista
  9. Just jees paita hei :---) muutenki sun blogi on nii koukuttava ja tätä on aina nii kiva lukee:D Paitsi et toi "todista ettet ole robotti"-juttu on tosi ärsyttävä ku en saa sitä ikinä paril ekalla yrityksellä oikein:DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ella, tarkoitatko sitä että pitää tunnistaa ne kaksi sanaa ja kirjoittaa ne siihen laatikkoon? Ottaisin sen pois jos vaan osaisin:/ tai en edes tiedä että saako sitä pois..

      Poista
    2. Joo just se :D Asetukset > Tekstit ja kommentit > Näytä sanavahvistus sieltä sen pitäs mun mielestä mennä:)

      Poista
    3. OK hei tsekkaan heti sen! :)

      Poista
    4. HEI koitas nyt kommentoida? Onko nyt sanavahvistus pois ja kommentointi tänne on helpompaa. HARMI etten on sitä aikasemmin huomannut / tajunnut:)

      Poista
    5. Oih joo kiitos tää helpottaa mun elämää huomattavasti:D

      Poista
  10. <3 Niko,rupes tekee sikana mieli hamppareita,mutta laitoinkin pannukakun uuniin... Naapurit onneksi kai jo nukkuvat ... :)
    aurajuusto kerma,on älyttömän hyvää,siitä saa vaikka mitä,kastikkeenakin NAM ...
    Taas mä rupesin kirjoitteleen ,meidän ruokia ja herkkuja ......


    Päivi ja Sari :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se aurajuustokerma on ihan tosi ihanaa :) Käytän sitä jossain ruuissa! Voi että pannukakkua yam yam! Äiskä lupas tehdä sunnuntaiksi kanssa ja tuoda mukanaan kun on tulossa kyläilemään ja mä puolestani lupasin tehdä makaroonilaatikkoa heille:)

      Hauskaa iltaa / yötä Päkälle ja Salmikselle! Nauttikaa ruuasta ja toisistanne ;)

      Poista
  11. Voi vitsit, oisitpa mun kaveri Niko! Oot jotenkin niin ihana :---D <3
    Ja jos kuolet tylsyyteen joskus ni voit kurkkaa tätä blogia: http://albaniababe.blogspot.com :) En tosin tiiä kiinnostaako sua tollaset! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau! kävin tsekkaan :) kiinnostaa kiinnostaa, vaikka en itse meikkaa niin oonhan mä sen verran höpsänkeikkaa että JOS musta esim. joskus tulee transu niin mä voin tuolta otella sitten hieman ideoita ;D hahahahha!

      Poista
  12. tilasin sen huulirasvan ja kyllä se muuten toimii oikeesti ! mut yks miinus mun mielestä oli se et huulet tuli paljon punasemmiks siin vaiheessa ku alko pisteleen ja huulet alko "turvota" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TOIMII-TOIMII,joo ne alkaa hieman punottamaan.. mutta eikös se sitten sulla oo hieman niinku laskenut se punotuskin siitä ajan kanssa? Mä oon huomannut että jos mulla on kasvot ruskeena (:D itseruskettavassa) niin sitä punotusta ei oikeastaan huomaa.

      Poista
    2. Kyl se punotus vähän lähtee sit siinä ajan kanssa mutta musta tuntuu et siin vaihees kun se punotus alkaa lähtemään niin samalla se huulirasvan turvottava vaikutus lähtee:D Nojooo mä en käytä itseruskettavii, pitää varmaan alkaa käyttämään ettei huulet näytä punasilta! eikun...

      Poista
  13. Toi on nii perus toi PEACE näis sun kuvis!! ;D haha ihana jälleen kerran tottakai olet

    VastaaPoista
  14. Käytätkö samaa itseruskettavaa kasvoille ja muulle vartalolle? :) Tai voiko sitä "vartalo-itseruskettavaa" törkätä naamaanki? :D

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com