sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Olen syntinen ihminen - häpeä!


Edellisessä postauksessa mä hehkutin mun uudistettua ruokavaliota ja kuinka terveellinen se nykyisin on. No ei tarvita kuin yksi hemmetin mäkkäri ohikulkumatkalle kun ajetaan kotiin ja mä sorruin. Huomenna sitten salilla vaaka näyttää totuuden että paljonko tämä viikonloppu toikaan painoa.. Veikkaan että nyt mennään yli 60 kilon!
Tytöt sai tänään oman hampurilaisen puoliksi, mutta varsinkin tästä pienimmästä neidistä saa aina ihan parhaimman ystävän kun on ruokaa tarjolla..

Nyt vaatteet niskaan ja töihin. Oon taas ihan kiinni näissä yövuoroissa että mun rytmit ja suunnitelmat menee kokoajan ihan uusiksi. Tuntuu että kun muut herää niin mä vasta menen nukkumaan ja se on toisinaan erittäin haastavaa. Onneksi ystävät, perhe, läheiset on ymmärtäväisiä sen suhteen.. ainakin osa. Sitten mahtuu joukkoon se pieni murto-osa ihmisiä joilla ei ole mitään hajuakaan siitä että mulla ei yksinkertaisesti ole VAPAATA, en notku päiviä täällä kotona toimettomana, vaan yksinkertaisesti mun duunit on nyt todella täyttäneet mun arjen. Ja mun ainoa työ ei ole viihdyttää ihmisiä ruudussa maikkarilla 3 tuntia yössä vaan mun arkeen mahtuu myös monenlaista muuta työtä.

Onneksi ihmiset aina tietää mun arjesta / menoista ym niin hemmetin hyvin tämän blogin ja facebookin kautta että voivat arvostella mua rankoinkin sanakääntein. Fakta on se että te ette tiedä puoliakaan minusta ja minun arjestani. Että häpi-häpi-joy-joy.

Nyt kuitenkin pirtein ja luottavaisin mielin uuteen viikkoon ja kohti työpaikkaa. Huomenna taas monta juttua hoidettavana ja mä oon tapani mukaan taas lykännyt asioita parhaani mukaan sen pari päivää.. Ajattelin että nyt maanantaina hoidan kaikki hommat pois alta niin saan hyvän startin viikolle. On kivaa kun asiat listalta alkaa vähenemään ja se painolasti hartioilla kevenee..ja kevenee..

VAATEKRIISI ALKO! 

6 kommenttia:

 1. mun koira on just samanlainen =D mut sen ykkösherkkuihin kuuluu runebergin tortut ja mandariinit... =P

  VastaaPoista
 2. Niko,Ehkä mäkkiruuan vähentämisessä vois auttaa tieto joka hiljattain julkastiin Voicen nettisivulla-pikaruuasta löytyy säännöllisesti HÄPYKARVOJA!!..usein pikaruokaa syövä ihminen syö keskim.12 häpykarvaa vuodessa:)..(tämä siitä seuraa ku ei pestä niitä käsiä vessakäyntien jälkeen)..ja tää siis oikeesti tutkittua tietoa..jaiks:((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyyi kamala o::! mite ne voi olla pesemättä käsiään vessakäyntien jälkee tai mite ne ees saa ne häpykarvat sinne o.ö kamalaa :d

   Poista
 3. Mitä muita töitä muka? Sinä et saa mistään muualta palkkaa kuin maikkarilta. Piste.

  VastaaPoista
 4. http://www.bedlington.kotisivukone.com/21

  Haluan linkittää tämän sivun, ja toivon että todella luet tämän huolella läpi. Mua ei kiinnosta sun elämän arvostelu tms., kunhan olen huolissani koiristasi, jos syötät niille mitä sattuu. Ei koiraa (ei kyllä ihmistäkään) ole luotu syömään jotain hiton pikaruokaa. Hampurilaisessa on esimerkiksi sipulia ja suolaa, ole hyvä ja lue siitä tältä sivulta lisää mitä teet koirillesi. Seuraavaksi varmaan sanot, että "annan harvoin ja hei daa, ei näin pieni määrä haittaa, mikä sä ot arvostelemaan mun elämää" jne jne. Again, en arvostele "sun elämää", kunhan haluan että koirillasi on hyvä olla. ELi:
  http://www.bedlington.kotisivukone.com/21

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com