lauantai 3. maaliskuuta 2012

Tänään pidetään hauskaa!

Pääsin nukkumaan vasta klo 09.00. Herätyskello mulla soi kolmen tunnin päästä, mutta en yksinkertaisesti vaan päässyt sängystä ylös kuin vasta hetki sitten ja onneksi näin. Nyt mulla on ihan loistava fiilis ja armoton kiire! Pitää juosta vielä alkoon, kauppaan ja ties mitä. Ollaan lähdössä ihanan T:n syntymäpäiville, joista en kyllä mistään hinnasta jäisi pois vaikka aamulla olin jo julistamassa itseäni 24 tunnin ajaksi kuolleeksi.

Mun blogissahan oli viikon ajan käynnissä Ziperall -haalarin arvonta ja kiitos ihan julmetusta kommentointi aktiivisuudesta, mutta valitettavasti pääsen julistamaan voittajaa vasta huomenna tai maanantaina, joten malttakaa hetki:) Kyselyitä tästä kun on tullut niin tänne blogiin kuin facebookkiin & taisi joku lähettää jopa sähköpostiakin minulle tästä aiheesta.

Tässä me uneliaat makoillaan sängyssä aamulla yhdeksän aikoihin. Lopulta se uni sitten tuli vaikka kyllä se tuntui vaikealta kun on alkanut toi aurinko porottamaan sen verran voimakkaasti jo aamuisin, mutta sehän on vaan ihana asia.. Nyt ollaan menossa kohti kevättä ja pian sitä vihreää väriä näkyy luonnossakin eikä vain meidän makuuhuoneen tyynyissä:)

Myös duunipaikalla on alkanut vihertämään.

Mutta nyt mä jatkan täällä kriisin keskellä, koska mä en tiedä lainkaan mitä laitan tänään päälleni ja miten mun aikataulu tulee pitämään & että muutaman tunnin päästä mun pitäisi olla jo boolikulhossa kiinni.

Mitä teidän lauantaihin kuuluu? Kertokaa! Onko meillä huomenna krapula yhdessä? Ps. Huomenna me leivotaan, koska saadaan illalla kivoja vieraita kylään.. ajattelin että voisin virittää kameran tuonne keittiön puolelle ja päästää teidät videon muodossa mukaan kemuihin. Miltä kuulostaisi? ;)

LOVE YA

5 kommenttia:

 1. joo videopostaukses on parhautta <3

  VastaaPoista
 2. Plääh mun lauantai on ihan tyhjää täynnä :D mut onneks eilen tuli vähä juhlittua, joten varmaa tänää on ihan ansaittu koti-ilta. Ja hei joo video ois tosi jees!

  VastaaPoista
 3. Joo tee videopostaus, ne on iha parhaita♥ Hyvää viikonloppuuu niko, PUSS :)♥

  VastaaPoista
 4. mä vietin tän päivän rakkaan mieheni kanssa! Käytiin yhdessä pienillä treffeillä. Itäkeskuksessa pyörimässä liikkeissä ja syömässä Momentossa :) oli oikein ihana päivä!♥ Oon niin väsyny et voisin kohta kaapata ton miehekkeen ja mennä sen kanssa makkariin....nukkumaan ;)♥ Have fun!♥

  VastaaPoista
 5. Olin ratkiriemukkaasti kipeenä koko vklopun. Nyt alkaa kuume laskea, onneks. Muuten olis ollu viini-ilta tyttökavereiden kesken ja siitä Stadiin bailabaila. Mut onneks ens perjantaina Pacifique! <3 Ootko Niko ollu Pacifiquessa koskaan? :)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com