tiistai 13. maaliskuuta 2012

Tiistaina puntari näytti..


Lähdin treenailemaan ilman aamupalaa ja se ei tietenkään oo koskaan hyväksi, mutta en vaan löytänyt mitään "terveellistä" täältä kotoa joten ajattelin suunnata suoraan salilta kauppaan. Ostoskoriin tarttui vaikka mitä mukavaa & illalla teenkin uuniperunoita (..joita en ole koskaan valmistanut). Hieman sulatejuustoa, kalaa ja tietenkin ne itse perunat. Yam?

Aamulla pastoi aurinko, sitten alkoi armoton tuuli ja nyt siellä on lumimyrsky. Luontoäiti vissiin herännyt väärällä jalalla tai sitten sillä vaan on ihan helvetin hyvä huumorintaju. Mua ei oikeastaan edes haittaa, koska mulla on tiedättekö niin loistava fiilis että ihan sama vaikka sieltä joku kusisi alas. Mä liikkuisin silti.

Grillikanaa, leipää, tomaattia ja pippuria. Nää meni "välipalaksi". 

Kuvat: Samsung Galaxy 2 (pahoittelen laatua)

Nyt se paino sitten alkaa kuutosella & muutamassa päivässä painoa on siis tullut peräti 0,9 lisää. Hurjaa! Hirveetä!

Olen siis syönyt merkittävästi suurempia annoksia. Useammin päivän aikana kuin ennen. Lisäksi olemme viimeisten viikkojen aikana tehneet enemmän ruokaa kotona kuin koskaan. Kun julkaisin viime kerralla painoni niin ihmiset lähestyivät minua niin hyvällä kuin pahallakin. Joidenkin mielestä oli hirveän paheksuttavaa julkaista oma painonsa, omassa blogissaan? Köhöm. Köhöm. Vedottiin roolimallina olemiseen, lihavien pilkkaamiseen ja vaikka ja mitä. Herranjumala teitä..? Eri jos mä mittaisin penikseni kokoa täällä kerran viikossa ja pumppaisin siihen lisää pituttaa ja kuvaisin sen teille niin voisitte nimittää minua vaikka sairaaksi.. Mutta kun tämä tosiaan on vain ja ainoastaan minun painoni.

Kestikö psyyke tämän päivityksen?


23 kommenttia:

 1. treeni ennen aamupalaahan polttaa kaikkein parhaiten rasvaa, mutta jos lihaksia kasvattelee ni eihän se sit hyvästä oo ku kropassa ei oo lihasten tarvimia hiilihydraatteja ja proteiineja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en koita siis rasvaa polttaa kehostani :)

   Poista
 2. Sairaan hyvännäköset leivät, tsemiä elämäntapaprojektiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, tsemppiä tässä kaivataankin:) On kyllä kelkka kääntynyt niin lujaa vauhtia että huhu:)

   Poista
 3. oot helvetin läski, hyi vittu :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä varmana nimittäisin itseäni vielä "normaali painoiseksi" ,mutta kaikillahan on oma ihanne mitä tavoittelee ja joidenkin mielestä mä sitten varmana oon läski:) Hehe.

   Poista
  2. Ensinäkin ihan normaalipainoinen ja kyllähän sen naamasta ja kropasta näkee, ettei Niko lihava ole! Tsemppiä vaan!

   Poista
  3. Nikohan on just ihana, ei lähelläkään lihavaa ::o ♥

   Juu, uusi lukija olen! Tykkään sun blogista!

   Poista
 4. Oot paras niko!♥ mun mielest oot just sopiva tollasena :) Millos oot juontamassa taas chattii :)?

  VastaaPoista
 5. NAMI NOI LEIVÄÄT :O JA HIHIII OOT JUST SOPIVAN KOKONEN ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noi leivät suorastaan suli mun suuhun:) yamsk!

   Poista
 6. Sähän painat kohta yhtä paljon ku mä ;o Huvittavaa

  VastaaPoista
 7. Hah... Ei voi olla nauramatta!!! Siis hyvällä tietenkin. Mun psyyke kesti tämän bloggauksen mainiosti :D Eiköhän lie muillakin?! Sitähän sä kysyit?! ;) Hauskaa päivän jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No muutamalla ei ilmeisesti kestänyt koska rekisteröityneet lukijat laski muutamalla :DDhaha! Voi että, on se paino sitten arkapaikka joillekkin..

   Poista
 8. Eiköhän tässä ole käynyt nyt niin, että läski on muuttunut lihaksiksi ja lihakset painaa enemmän, kuin läski.

  VastaaPoista
 9. Jokainen painaa mitä painaa, tuskin kenelläkään ole siihen nokalla koputtamista! Ja varsinkaan Nikolla mitään huolta. Niko, sulla on hyvä blogi ja olet päivien piristys! Hyvää kevättä ja treeni intoa! :)

  -jenna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia hurjasti kommentista :) Hyvää kevään alkua myös sinne Jennalle <3

   Poista
 10. Ei hätää Niko. Ne on ne lihakset mitkä siellä painaa....normaalii, että paino nousee vähän kun alkanut treenaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (; jebou! mulla tiia siispä on ensikerralla kun nähdään niin L I H A K S I A ! eli mulle ei kandee sit ruveta yhtään soittaan suuta ;DD

   Poista
 11. hahaha samaan sarjaan menee painokilojen julkaisu kun sun etunimenkin julkaisu TÄÄLLÄ SUN OMASSA BLOGISSA. Hyvänen aika kun joiltain puuttuu huumorintajua :D

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com