maanantai 12. maaliskuuta 2012

Treeniä ja hyvää ruokaa! +video


Jotku on spekuloinut että käyn salilla lukemassa Gloria-lehteä ja polkemassa kuntopyörää. Ajattelin ihan muutaman sekunnin mittaisella videolla todistaa että siellä oikeasti tehdään "treeniä" ja mulla on hurjan hauskaa ja nautin treenaamisesta. Varsinkin kun ihan muutaman viikon aikana olen huomannut muutoksia kehossani. Tämä laite on mun tämän hetkinen lemppari salilla.

30 sekunnin todistusmateriaalia mun salilla käymisestä! 

Salin jälkeen kanaa, kananmunaa, tomaattia, riisiä ja hieman aurajuustoa. Salin jälkeen maistuu mättö ja musta tuntuu että voisin jopa opetella syömään jotain sellaistakin mistä en normaalisti pidä, koska mä oikeesti melkeen juoksen himaan salilta ja jääkaapille. Ihan loistava syke taas menossa. Nyt koirat vielä ulos ja sen jälkeen taidankin olla valmis sänkyyn. 

Että nati-nati ja huomenna uusi päivä & uudet kujeet niin ruokailun kuin salinkin suhteen:) Lisäksi mun pitäisi alkaa hieman metsästämään jotain kivoja treenivaatteita. Oisko vinkkejä?

26 kommenttia:

  1. Ihana toi: "mä en viitti nyt kauheesti puhuu ko noi ihmiset kyttää" ja peukku! :DD Vois itekki lähtee salille

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaha mutku ne kyttäs / kummasteli / oudoksu.. mut siihenhän mä olenkin jo tottunut :'D

      Poista
    2. Kyllä sielä varmasti on oudompiaki tyyppejä :D

      Poista
    3. No todellakin sopii vain toivoa että on:D

      Poista
  2. haha voi ei miten ihana video! :D

    VastaaPoista
  3. ooi niko:D ! olitpa suloone ko tossa ähisit vaa sillai '' kasi ... ysi..'' :D nyt kun tässä sairaana olen ni kyllähä tämä iltaani piristi:):)

    VastaaPoista
  4. Treeni vaatteita kannattaa käydä tsekkaamassa Valimon juna-aseman vieressä sijaitsevassa niken outletissä! Se on samassa rakennuksessa Guessin ja Dropinin outletien kanssa. Sieltä saa halvalla kivoja niken treenivaatteita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okka! No perkele, mä asun aika vieressä joten pitääpi käydä ehkis piipahtamassa pitkästä aikaa taas:)

      Poista
  5. Tosi kiva toi treeni video, mulla menee muuten aina ihan ohi sun postaukset! Todella outoa, kun näen yhden uuden postauksen niin kun selaan ales päin blogiasi niin olen missannut ainakin kaksi tai kolme postausta, tosi outoa. :/ No mutta ei se mitään, en jää jälkeen, luen kumminkin kaiken!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kato tuut päivän tai pari aina viiveellä..ei se midist;D Nää mun jutut ei kuitenkaan kovin "ajankohtaisia" koskaan oo.. eli tuskin paljoa missaa vaikka ei päivittäin täällä kävisikään:D Mutta kiva että käyt ja luet <3

      Poista
    2. mä taas käyn täällä liianki usein (jos se on ees mahollista?:D). Oon iha addiktoitunu tähän ja ramppaan tyyliin tunnin välein kännykällä kattomas oisko jotaan uutta tullu XD Niko et tee hyvää mun opiskelulle... Nytki pitäis lukee kokeisiin mut tännehän sitä sit jumahduttiin...
      mut noist treenivaatteista... En oo mikään expertti näissä asioissa mut sanoisin vaan et osta vaan sellasta vaatetta mikä hengittää hyvin ja mitkä on mukavat päällä :)

      Poista
  6. ihqu video niko, sit tuossa lopussa mä luin että alkuu sillain että mun pitäisi alkaa hieman metsästämään. niin luulin että olet jo ihan lopullisesti seonnut ja olet menossa hirveä tai tälläistä metsästämään. niin kuin täällä päin sanotaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :'DDD "että olet jo ihan lopulliset seonnut" joo ei kyllä mä vielä toistaiseksi saan vapaalla kulkea ja ei oo mitään omahoitajaa näköpiirissä *kurkkaa olkansa yli*

      Poista
  7. Hauska ja ihana toi sun supatus tossa videos oli :D kiva että jotkut jaksaa oikeasti mennä salille, iteki vois ottaa niskasta kii:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ottaa niskasta kiinni ja raahata itsensä sinne vaikka hieman väkisin,koska sitten kun siihen pääsee mukaan ja saa rytmitettyä sen omaan arkeensa niin kyllähän siihen hieman "pakkomielle" tulee(:

      Poista
  8. <3 Niko,hyvä video,kaikille epäilijöille ja muutenkin,matavaa että jaksat treenata ja syöt todelä hyvin ja hyvää ruokaa ... Tsemppiä meiltä edellenkin !!!
    Päivi ja Sari :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksi Päivi & Salmari:) kiva että jaksatte tsemppailla!

      Poista
  9. Hyvät elämäntavat sulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no jos tätä postausta katsoo niin joo, mutta.. mutta.. sanotaanko niin että mäkin aina toisinaan ihan hieman "lipsun" :D

      Poista
  10. hyvän näköinen tuo ruoka-annos

    VastaaPoista
  11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  12. kuitenki menit vaa tonne kuvasit videon ja lähit pois,, ei vaaa oot ihana!! :D:)

    VastaaPoista
  13. Eikää ! Tuli itellekki kamala nälkä ku nuin hyvältä näyttää toi annos :D
    Mutta tosiaan, lisää näitä videoita !! Sun blogia on niin kiva kattella ja näää videotki on tosi kivoja ja muutenki vaikutat tosi rennolta ja kivalta tyypiltä (:: !

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com