tiistai 20. maaliskuuta 2012

TURBO! TURBO! TURBO! TURBOHUULET! (söpöt sellaiset)

Proclé Lip Balm Volume Booster 

Toimiiko se?    Sattuuko se?            Mistä sen saa?    Mitä se maksaa? 
Se toimii.          Ei se satu,kihelmöi.           Täältä!               Vain 3,50 €

(..osalla varmana tulee jo tämä aihe korvista ulos, mutta koska tästä tulee päivittäin viestejä niin kirjoitetaan aiheesta nyt vielä kerran). Löysin siis kyseisen tuotteen eräästä blogista tuolta ruotsin maalta ja nopealla googletuksella huomasin että tuotetta voi tilata ihan naurettavaan hintaan tuolta nellyltä. Ja koska siellä on nyt ilmaiset toimituskulut niin pääsette testaamaan tuotetta ihan vaan tuolla 3,50 hinnalla ja toimitusaika on vain muutaman päivän:)

*) Kyse on siis huulirasvasta joka turvottaa sun huulia ja saa ne näyttämään suuremmilta.
*) Tuote kirvelee hieman kun sitä laittaa huuliinsa, mutta se tunne häviää hyvinkin pian.
*) Olen testannut tuotetta ja niin on myös ystäväni - yksimielinen tuomio on että tuote TOIMII.

Se näyttää hieman huulipunalta, mutta ei kuitenkaan sitä ole. Eli hyvällä omatunnolla sitä voi myös pojat laittaa ja itseasiassa tuo blogi josta sen bongasin olikin pojan. 

Eli koska nellyltä saa nämä kuukauden viimeiset päivät ilman postikuluja niin ei tarvi niistäkään murehtia jos siis ette niiden valikoimasta muka mitään muuta löydä ostoskoriin:) Huulirasvaan pääset suoraan tästä!



     Nyt mä olen saanut aamuni venytettyä niin pitkälle että on aika alkaa miettimään keskustaan raahautumista. Illalla sitten pitkästä aikaa salille (..eilen ei taas muka "kerjetty") ja huomaan kehoni & mieleni suhteen että voin paljon paremmin jos saan itseni sinne salille edes 45 minuutiksi päivässä. Lihaksetkaan ei ole enää ihan niin lukossa kun on tässä kuukauden totutellut salilla käymiseen. Aurinkoista tiistaita!

XOXO 

27 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. tulehan sitten kertomaan tänne että mitä mieltä olit tuotteesta:P

      Poista
    2. Juu tulen :) Jouduin tilaamaan postiennakolla niin mullekkin tuli tuo maksulisä mutta ei se mitään, vaikuttaa sen verran mielenkiintoselta tuotteelta :)

      Poista
    3. Joo mä tilasin ekalla kerralla kanssa niin jouduin maksamaan postimaksut myös, koska silloin ei ollut tätä kampanjaa käynnissä(: Mutta tilasin muutaman putelin kerralla ;D niin eipä mennyt rahat hukkaan, hehe.

      Poista
    4. Nyt on haettu postista ja kokeiltu ja kyllä se nyt vaan taitaa toimia :) ei ollut turha ostos :)

      Kysyisin et miten usein lisäilet sitä ja kuinka kauan oot huomannut että "turvotus" pysyy sulla?

      Poista
  2. No höh. Olin jo tilaamassa tätä tuotetta, mut laskutuslisäkin tulee. Ei jaksa maksaa enempää ku ton 3.50, koska en ihan luota siihen että tuote toimii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh:/ Kun nopeasti googlettaa tai vaikka katsoo mun blogista niin saattaa nähdä "ennen ja jälkeen"-kuvia joissa sen eron huomaa. Edelleenkin mä en tiedä mitä jengi oikeen kelaa kun lukee tätä blogia. Että mä täällä huvikseni mainostan tuotteita jotka on mun mielestä paskoja?:D No jokainen taklaa tyylillään:)

      Poista
    2. siis mikä laskutuslisä ? :D paljon sen on ? mitä häh ? kertokaapas ! (:

      Poista
    3. Hmm, mä en osaa lainkaan sanoa? :D Oiskohan se sitten joku että jos ei maksa suoraan kortilla (kuten esim.visa / master) niin jos ottaa laskulle tulee joku pieni lisämaksu? En lainkaan tiedä kun itse tilasin tuotteen niin silloin oli postikulut nellyllä, mutta silloinkin ne oli vaan jtn 3 euron luokkaa eli tää tuote jäi mun mielestä kuitenkin todella edulliseksi:)

      Poista
    4. Jos postiennakolla tilaa niin postikuluja tulee 6euroa tällä hetkellä :)

      Poista
    5. No lähinnä mä mietin sitä, että toimiiko tää niin hyvin kun haluisin toimivan. En mä nyt usko, että sä täällä päivät väännät paskaa, mut nää tämmösetkin jutut on aina vähän yksilöllisiä. Kai? Mut toisaalta, eihän sitä koskaan löydä mieleistänsä tuotetta, jos ei vaan ota ja testaa... :P

      Poista
    6. Mitään laskutuslisää tule kun maksaa kortilla. Eikö sulla ole luottokorttia? Voi - voi. Ja Niko on oikeassa, tuote toimii.

      Poista
    7. Toi on kyllä Nellyllä tosi hyvä juttu, että lähettää pieniäkin tilauksia. Monissa paikoissa kun ei lähetä esim. alle 25 euron tilauksia.

      Poista
    8. Noniin hyvä eli tilaan kortilla ja kuluja tulee vaan toi 3,50 eli huulirasvan hinta eikä mitään muuta (: näinkö?

      Poista
    9. Joo, jos sulla on esim. Visa tai Mastercard, niin ei tuu muuta kun tuo huulirasvan hinta.

      Poista
    10. Joo se on totta että ellei testaa koskaan mitään uutta niin ei voi myöskään koskaan löytää mitään uutta ja toimivaa :) Simppeliä. Ja siis koska 3,50 on niin pieni raha niin ei se nyt ihan kovin suuri sijoitus oo jos vaikka käviskin niin ettei toimisi. Mä oon kuitenkin kuullut vaan ja ainoastaan positiivista tästä ja todennut myös itse toimivaksi.

      Joo, se on hienoa että nelly toimittaa myös näitä pieniä tilauksia eikä aina tarvi ostoksien ylittyä esim. 50 euroa tai jotain.

      Poista
    11. Noh, alun epäröinnin jälkeen oli pakko kuitenkin tilata. Just ihan sen takia, ku aloin miettimään ettei toi nyt niin iso raha ole, vaikka ei ihan tyytyväinen oliskaan. Ja kivitän sit Niko sut jos ei toimi. Viitsi vitsi. :) Nyt en malta odottaa että pääsee testaamaan.

      Poista
    12. Okei hienoo sithän tää lähtee heti tilaukseen ! Kiitos vinkistä ! (: Mietin tän tilaamista jo sillon kun ekaa kertaa puhuit tästä huulirasvasta mutta sillon oli ne postikulut ja aattelin et on turhan kallis yhestä huulirasvasta mut nyt lähtee tilaukseen !

      Poista
    13. Joo mulle sitten valitukset ja kehut :) Minähän tämän tuotteen oon keksinyt/suunnitellut/valmistanut - ei vaineskaan. Jaetaan ilot ja surut sitten muutaman päivän jälkeen kun teidän paketit on saapunut. Nellyllä kun ei toimituksissa yleensä kauaa mene:)Onneksi.

      Poista
  3. Tilattu tilattu! Kiitti kun vinkkasit ilmaisesta toimitusmaksusta:)

    VastaaPoista
  4. Tilattu! :) vaikken ehkä tommosta tarttiskaa :)

    VastaaPoista
  5. tilasin vähän aikaa sit ja pakko sanoo et toimii todellaki:) ja eron huomaa! ekalla kerralla tuntu että huulet on tulessa! :D

    VastaaPoista
  6. tilasin tota mutta siinä on joku aurinkosuoja (?)
    koska en löytäny tota mitä sulla on, ja eron todellakin huomaa
    ja huulia ei edes poltellu, oon ennenki käyttäny sellasta huulirasvaa
    joka polttelee ihan tuntuvasti, joten ehkä toi polte on niin vähäistä
    että en edes tunne sitä, kiitos niko kun vinkkasit tätä tuotetta, olet ihana!
    ja suosittelen kaikkia kokeilemaan !

    VastaaPoista
  7. pakkohan tuo oli tilata testaukseen, ja en tosiaan muuta sitten löytänykkään tuolta. kortilla maksoin niin ei tullu muutakaan maksuja siihe lisäks. :) onneks oli ilmanentoimitus muuten en ois taaskaan tilannu yhtään mitään. ekan kerran koskaan tein tilauksen nellystä :D

    t. epi

    VastaaPoista
  8. Mä tilasin noita ihmepuikkoja sun innoittamana viime pe oikein kaksin kappalein::) tuli muutenkin ekaa kertaa tilattua nellystä, vaikutti tosi hyvältä nettikaupalta =) kiitos Niko, että vinkkasit tästä huulirasvasta! Nyt tääkin taskuraketti voi saada vähän lisää turboa meininkiin =) aurinkoa päivääsi Nipsu! <3

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com