torstai 1. maaliskuuta 2012

Uusi ihana jättitaulumme!





Ollaan ihan tosi kauan haluttu jotain isompaa taulua tai tarrakuvaa tänne seinään. Nyt me sitten löydettiin tuollainen taulu Ikeasta. Ollaan sitä ennenkin katseltu, mutta jotenkin se on siellä myymälässä hukkunut kaiken keskellä ja en ole oikein koskaan "hahmottanut" että miltä se voisi näyttää täällä meidän kotona. Mun mielestä tuo oli hieman "vaisu" myymälässä, mutta nyt täällä meidän olohuoneessa se on aivan mahtava. Sen näkee ihan jokaisesta kulmasta tässä asunnossa. Ja se näyttää jokaisesta suunnasta hieman erinlaiselta. 

Mä olisin ekana halunnut tämän ,mutta se olisi oikeasti ollut liian "räikeä" tähän asuntoon, koska nämä molemmat taulut on pituudeltaan 160 cm eli aika valtaisat. Lisäksi tää meidän taulun on kyllä sellainen että jos siihen kyllästyy täällä olohuoneessa voi sen kiikuttaa makuuhuoneeseen. Noin suureen kuvaan varmana kyllästyy helposti jos se on liian räikeä tai silmäänpistävä. Tää on väritykseltään sellainen neutraali ja rauhallinen ja oikeasti kuin tuota kuvaa katselee niin jotenkin tuohon tauluun uppoutuu ja pääsee tohon riippusillalle kävelleen ajatuksiensa kanssa. Tämä on siis jopa terapeuttinen kun tarkemmin ajattelee..

Ihanaa torstai illan jatkoa :) 

53 kommenttia:

  1. Ompas karmeen näkönen,en kyl seinälleni tota laittas,mutta kai se sit johonkin homoluukkuun sopii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä ettet laittais omalle seinällesi,koska en haluakkaan kaikkien ihmisten kodin olevan omastamme kopio:)

      Poista
    2. Musta aivan upea taulu! :) Kelpais mullekin!

      - Henni

      Poista
    3. samaa mieltä, aivan ihana :o!

      Poista
  2. Taitaa nyt vaan olla kateellisten puhetta.. jos olis rahaa ja tilaa huoneessani niin ehdottomasti menis noin hieno taulu seinälle. ! Aivan ihastuttava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. (: juu toi on kyllä minunkin mielestä ihan tosi ihana ja juuri ehkä tuon suuren kokonsa puolesta.

      Poista
  3. AnonyymiMar 1, 2012 09:58 AM

    Ompas karmeen näkönen,en kyl seinälleni tota laittas,mutta kai se sit johonkin homoluukkuun sopii.

    HAHAHAHAH anteeksi nyt vain mutta jotenkin hyvin säälittävää tulla toisen blogiin kirjoittelemaan mitä mieleen tupsahtaa.. Itse lukenut Nikon blogia ja juttuja hyvän aikaa ja Niko oot ihan mahtava oikeesti!! Ei kannata välittää noista kateellisten panettelusta!! :)

    Tuo kyseinen taulu on ihan mahtava, itsekkin voisin ostaa kyseisenlaisen taulun!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu toi kyseinen kommentti meni suoraan toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos:) Toi "homoluukku" oli se kohta missä mä havahduin: "Ai siellä on taas joku mielisairas linjoilla" :D

      Poista
    2. Itsellä kävi ihan sama mielessä, mutta hyvät nauruthan noilta tollasilta "astetta viisaammilta" saa.. :)

      Poista
    3. :DDjuu niin saa.. meitä on niin moneen junaan ja osa jää vielä asemallekkin:D

      Poista
  4. ihana taulu! tarttisin itteki just jonkun tollasen tyhjälle seinälleni :) ps. oot ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, toi kyllä täyttää kokonsa vuoksi hyvin tuon tyhjän kohdan:) Tosin 150e oli hieman nihkee..mut toisaltaan jos haluaa seinilleen pieniä tauluja niin ekkiäkös nekin tulee tuon verran maksamaan. Suosittelen!

      Poista
  5. Hieno taulu. Sopii hyvin sisustukseen mun ja mun miehen mielestä. Mutta eihän kukaan kaljapulloja keräävä tälläisten päälle ymmärrä.Riittää, että löytyy paljon selattu tissikalenteri seinältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :'DDD ei hemmetti, ihan loistava kommentti! Juu kunhan tisut näkee aamulla ekana kun herää ja vikana kun menee nukkumaan niin elämä hymyilee. LOL!

      Poista
  6. toi taulu on tosi hieno ! itekki haluisin jonku tommosen =) mut en oo vaa saannu aikaseks raahattuu itteeni ikeaaan =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ikeasta löytyy vaan neljä erinlaista tämän kokoista taulua, joista yksi on sellainen koko maailman kartasto (EI KIVA). Eli jos haluaa jotain valtaisan kokoista seinälle niin kannattaa kattoa myös niitä tarroja ym, koska niistä saa ihan uskomattomia jos vaan jaksaa nähdä hieman vaivaa:) Meillä oli joskus edellisessä asunnossa semmoinen kiva vihertävä puu joka oli kanssa törkeen upee:) Tänne se ei vaan enää sopinut että tarrat lensi muuttaessa roskiin.

      Poista
    2. okei. No uskon et ei oo kiva! hei kiitti vinkisät voisinki ostaa semmosia =)

      Poista
  7. Aivan ihana taulu. itsekin katsellut juuri kyseistä taulua mutta vielä on jäänyt haaveeksi :)kiitos blogistasi tätä on aivan ihana lukea! :) piristää mukavasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kommentista :) kiva että viihdyt sivuillani <3

      Poista
    2. Hieno taulu, hyvä valinta! Piristät aina mukavasti jutuillasi, hauskaa viikonloppua teille!

      Poista
    3. Apuuuuuwa että tuli taas tuo viikonloppu hurjan nopeesti! Vastahan se edellinen päättyi? :D Töitä-töitä ja ihanan ystävän syntymäpäivät, pitää varmana myös salilla käyntiä liittää siihen joukkoon:) Ainiin ja enpäs ole teille kertonutkaan että meillä on lauantaina ihan huippu hauska tapaaminen tulossa.. :) Oi että toivottavasti mulla on teille pian oikeen ihania uutisia kerrottavana:)

      Poista
  8. Aivan ihana taulu!!! Pakko saada tuollainen myös!! :) Ikeasta eikö vain?? Oliko noita erilaisia? :P Pakko mennä heti viikonloppuna katsomaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikeasta juu:) ja siis sieltä löytyy neljää erinlaista (joista yksi on sellainen koko maailman kartasto).. ja en oikeasti jaksa uskoa että kukaan haluaa sellaista seinälleen :D Joten ehkä siellä on tämän lisäksi vain kaksi potenttiaalista vaihtoehtoa:)

      Poista
  9. Oi toi on niin ihana! Olen itsekin katsellut juuri tuota taulua. Se on vaan liian iso meille.. Meilä on kaksi muuta vähän pienempää taulua Ikeasta eli punainen kaksikerroksinen bussi mustavalkoisessa kuvassa sekä oranssin sävyinen sillan kuva.
    Toi kuva näyttäisi sopivan täydellisesti teidän kämppäänne! Hyvä Niko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että se mustavalkoinen kuva on ihan missä on se bussi:) SE ois niin mun näköinen taulu,hihi! Katottiin myös sitä, mutta se ei vaan nyt tähän asuntoon oikeen istunut millään:/

      Poista
  10. Hieno taulu! Löytyy samanlainen omankin olkkarin seinältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ;) ollaan samiksiiii! (..tälläinen taulu taitaa löytyy aika monelta?) se noissa Ikean kamoissa on aina ongelmana, mutta..toisaltaan jokaisessa kodissa varmana taulu on saanut aivan oman paikkansa ja näyttää "persoonalliselta" :)

      Poista
  11. Upean tunnelmallinen taulu!!

    VastaaPoista
  12. Vähän ihana taulu (: Mulle kans. Ainut ongelma ettei sitä saa mihinkään mahdutettua :((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts! ei muuta kuin tilaa tekemään seinille ;)

      Poista
  13. Katso antamani tunnustus blogillesi:
    http://sivustaseuraava.blogspot.com/2012/03/sain-tunnustuksen-kasityolaisen-kotona.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)hehe,kävin kurkkaamassa..voi mahoton sentään!

      Poista
  14. Ootko Niko juontamas yöl ? :)

    VastaaPoista
  15. Ei vitsi miten hieno toi taulu! Ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tykkään kanssa hurjasti(: tuon edessä on kiva kuvata päivän asujaan ;D haha.

      Poista
  16. äää ihana <3 haluun just jonkun ison taulun kans :D mut ei vaa veillä oo löytyny sitä ´oikeaa` :D oot ihana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. (: kannattaa myös surffailla netissä, koska täällä se tarjonta vaan on NIIIN-NIIIN valtaisa että varmana löytyy jotain mieleistä myös sulle:)

      Poista
  17. MIIIIIII LAIK! ♥ ite ostin sellasen järjettömän ison seeprataulun, katoin kyllä totakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hei mä katoin kanssa sitä seeprataulua ja se oli kyllä ihana :) Ja jos vaan keksin jonkun paikan tästä kämpästä mihin se sopisi niin käydään kyllä hakemassa myös se <3

      Poista
  18. wou, ompas ihana! ♥ voisin haluta itsellenikin.

    VastaaPoista
  19. <3 Niko,mieletön taulu,sen kanssa vois todellakin haaveilla ja vaan tuijottaa sitä,sopii sen seinän väriin hyvin. :)
    Voi kun kotiin mahtuiskin joku iso makee taulu,meillä seinät jo täytetty kaikella mahdollisella,jos tässä joskus muutetaan isompaan asuntoon ,niin sitten haluan kyllä ainakin pari isoa taulua ja Ikeasta,sopii meidän kukkarolle.
    Hyvin annoit viime yönä Niko energiaa ja terapiaa,Sari nukkui 13h,pitkästä aikaa saatiin nukuttua,ainakin tuo ihminen. PÄIVI JA SARI :o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että uni maistu :) Joo Ikean hinnat on sellaisia "kukkarolle ystävällisiä" :) Koska jos jotain ihan taidetta..taidetta lähtee ostelemaan niin 150€ lla tuskin saa 1 cm x 1 cm laatan ruttua seinälleen :D

      Poista
  20. oon vissiin kävellyt ihan sokeana ikeassa kun on tuo jäänyt näkemättä, aivan ihana! sopis oikeen mainiosti meidänkin olkkariin :)

    VastaaPoista
  21. loistava..! sulla on tosi ihana sisustus muutenki ku tsekkaillu noita aiempia postauksia! sulla on sisustussilmää :)

    VastaaPoista
  22. toi on aivan ihana taulu <3 ! :) älä kuuntele tuollaisia noi on ihan paskan puhetta... niillä taitaa olla oma elämä perseestä tai toinen vaihtoehtohan on, että ne ovat sairaita.


    Tuo taulu on kyllä todella hieno :) ! <3 me like ! :) <3<3

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com