keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Uutta tuccaa pukkaa!

Kävin tänään laittamassa hiukset Jerellä, Voxyssa. Edellisestä kerrasta oli vierähtänyt jälleen yli kuukausi ja tämän todellakin huomasi hiuksistani. Nyt on onneksi taas tucca kunnossa & olen valmiina illan haastatteluun.Kuten huomaatte asiakaspaikkoja on monta eli ajan itsellesi saat varattua itsellesi muutaman päivän sisään tai mahdollisesti samalle päivälle. Joten käyhän täällä. Koska mun kuvaaja lähti ennen kuin mun hiukset valmistui joudutte odottamaan uusista hiuksista kuvaa hieman, mutta tämä siis oli lähtökohta.
Ei niin tyytyväinen hiuksiinsa, mutta tilanne oli tästä kuvasta aivan toinen muutaman tunnin sisään.

Kiitoksia Jerelle sinne Voxy-kampaamoon! Joka siis suostui tulemaan töihin kahta tuntia ennen liikkeen avaamista että mun hiukset saatiin kondikseen, koska mua ei saatu mahdutettua muuten kiireiseen päivään! En mä vaativa asiakas ole, mutta.. kun tämä pehko vaan piti saada pöyhittyä ennen iltaa kondikseen. Kiitoksia hyvien puhelahjojeni ;)

25 kommenttia:

 1. oot niko aivan ihana! :-)

  http://hiisu.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Ompas vähän asiakkaita tos kioskissa,yx homppeli napero siä vaan elvistelee,mutta eihän toi asiakaskato mikään ihme ole kun hinnat on aivan pilvissä,taitaa olla joku teidän homojen peräreikäsalonki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahhahahhaaa totta

   Poista
  2. "Joka siis suostui tulemaan töihin kahta tuntia ennen liikkeen avaamista että mun hiukset saatiin kondikseen, koska mua ei saatu mahdutettua muuten kiireiseen päivään!"

   Kävisit sinäkin töissä niin olisi varaa käydä kampaajalla :)

   Poista
  3. Niin, nimenomaan kävisit säkin TÖISSÄ, chat-juontajana heikko tulevaisuus. Se ei tulevaisuudessa sun kohdalla toimi.

   Poista
 3. AnonyymiMar 14, 2012 09:42 AM

  Ompas vähän asiakkaita tos kioskissa,yx homppeli napero siä vaan elvistelee,mutta eihän toi asiakaskato mikään ihme ole kun hinnat on aivan pilvissä,taitaa olla joku teidän homojen peräreikäsalonki.

  Sairaita ihmisiä tähän maailmaan mahtuu... Tai kateellisia ainakin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu:/ valitettavasti netti on nykyisin tälläinen sylkykuppi missä nämä yhteiskunnan hylkiöt levittää negatiivisuuttaan. Kun itsellä menee huonosti niin olisi niin kiva että muillakin menisi huonosti. Säälittävää.

   Poista
  2. Jos yhteiskunta olis täynnä sun tasoisia ihmisiä, se ois sääli!

   Poista
 4. osaapa taas jotkut ihmiset olla niin helvetin positiivisia ... -.-``
  mä ainaki itte tykkään käydä semmosis paikois missä on vähän asiakkaita, hinnat ei niin kalliita muttei liian halpojakaan, nimittäin tollasis paikois oikeesti osataan hommat tehdä. Toisinku semmonen paikka jossa saa jokainen lippua heilutellen venaa omaa vuoroa ja hinnat on pilkkahintoja ja sit lopputulos on sellanen että kaikki kattoo miks helvetissä rölli on karannu metsästä ihmisten ilmoille!

  Ja sitäpaitsi homous on kiva juttu!!! ^^ poikarakkaus on suloista vaikka itse olenkin hetero. Nipsu on ihana ja kaikki on taas tänään ihanaa :D

  tollaset anonyymit vaan kukkoilee paskatunkiolle! son moro senjoro ja sitä rataa. GO NIPSU!! :)

  T. Angelicah

  VastaaPoista
 5. Jos ois lukenut postauksen nii anonyymikin tietäisi, ettei liike ollut vielä auki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jos pässi näät ton kellon niin se on 10.10 ja toi läävä on 9-18 auki.

   Poista
  2. Hei ihan oikeasti? :D Kyllä te ainakin tarkkaan katsotte nämä kuvat. Olen saapunut paikalle ennen liikkeen avaamista juuri siksi että nämä kuvat oli mahdollista ottaa. Ei muut asiakkaat varmana ihan kamalasti diggaa JOS me heilutaan siellä kameroiden kanssa. Jotku ihmiset kun ei välttämättä halua kasvojaa mun blogiin:D

   Poista
 6. Ihmiset on kateellisia niko sulle ja siksi ne koittaa saada sinua tulistumaan kun tietävät että olet luonteeltasi kiivas. Ihanan näköinen liike ja noi tigin tuotteet on niin namei että ton hyllykön voisin haluta itselleni :-D milloin kuvia sun uusista hiuksista tahtoo nähdä?;>

  VastaaPoista
 7. Ihanan näköinen kampaamo! Missäs se sijaitsee? :)) Ja ihana toi sun kuva =D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porthaninkatu 3, 00530 Helsinki eli ihan siinä hakiksen metriksen vieressä :) Hyvä paikka ja helposti pääsee metrolla, dösällä, ratikalla suoraan ovelle! Ja toi on törkeen siisti ja iso mesta:)

   Poista
  2. Pitääpä varmaan sitten joskus käydä C:

   Poista
 8. Ihan täytyy itsekin kommentoida että meidän "läävä" on auki sopimuksen mukaan, sitä ei ole vaan keretty nettisivuille päivittää. Mutta onpahan sinua meidän liike senverran ainakin kiinnostanut että vaivauduit katsomaan. Kiitos siitä. ;)
  Tänäänkin täällä tehdään töitä iltakymmeneen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no mutta katsos Jere kun nämä "anonyymit" voi sanoa sun työaikasi ja asikasmäärät vain muutaman kuvan perusteella :D Hahaha! Parempi olla lukematta näitä.. XD

   Poista
 9. Vitsi kuinka ihanan näkönen kampaamo!Uuttaa tuccaa ootellessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiiiiihan pian varmana saatte kuvia tupeesta;D

   Poista
 10. anonyymit - ilkeitä ihmisiä aina haukkumassa toisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No foorumi on vapaa :) JOS ne joskus niin paljon alkaa ärsyttämään niin heidät on maailman yksinkertaisin blokata täältä blogista pois. Tai siis heidän kommentit. Toistaiseksi mä vielä kestän kuitenkin kaiken :D Mulla on yllättävän hyvä paskasuodatin nykyisin:)

   Poista
 11. <3 Niko , kyllä ihmisillä on todella paha olla tänä päivänä,ne vois vaikka kokeilla nousta punkastaan positiivisella asenteella joku päivä ja muutenkin yrittää nähdä elämässään positiivista energiaa ja aina huonoissa asioissa,
  on se positiitinenkin puoli,jos sitä vähän miettis. :)
  Sillä ilman positiivisuutta ei elämässä pärjää kovin pitkälle .. Näkeehän sen jo tässä sun blogistaskin,mutta näinhän se on,että paskan saa pyytämättäkin...
  Oikein hyvää ja mukavaa päivää sinulle,päivänpaiste... Päivi ja Sari ... :o)

  VastaaPoista
 12. Hei mä käytän näitä joitain kuvia nettisivuilla. Tuskin pillastut. Kiittimoi!

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com