torstai 19. huhtikuuta 2012

+12 kiloa jokaisesta herjasta


Hieman yli vuorokauden aikana sivuillani on vieraillut yli 18 000 eri kävijää, järjetöntä. Tätä tietenkin selittää osakseen tämä uutinen. Facebook,sähköposti ja blogi huutaa erinäisiä mielipiteitä ja herjauksia. Tiedättekö mitä? Jokaisesta herjauksesta nousi tänään 12 kiloa ihan viimeiseksi kun tein vatsoja (..ja voin kertoa että niitä tuli tehtyä ihan "muutama"). Tottakai joukkoon mahtuu ihania kommentteja ja positiivisia kannustuksia, kiitos niistä ja itseasiassa kiitos ihan jokaiselle joka on vaivautunut kommentoimaan mun tekemisiä jälleen kerran. Tää tuntuu niin paljon hauskemmalta kun tietää että siellä on ihan "muutama" silmäpari odottamassa jatkoa tälle kaikelle.

Nyt läppäri kiinni ja töihin. Jos mun pitäisi kuvailla yhdellä sanalla mun fiilistä nyt, olisi se sana: Onnellinen

21 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. idiootti:DDDDDDDDDDDDDDDDDD

   Poista
  2. niin ja huomiselle eka +12 kiloa tienattu taas:) thäääänks duuud!

   Poista
 2. en millään haluais haukkua sua, enkä aiokkaan! :-)

  VastaaPoista
 3. ihana ja komee oot ;)blogejas on ihana lukee ku aina tulee hyvä olo =)ja sellane lämmin olo =)(ihailin sua big brotheris sillo eniten )

  VastaaPoista
 4. Moi Niko ! Jätä muiden inhottavat kommentit ihan omaan arvoonsa ja jatka just tota mitä sä teet ! Sä oot ihan mahtava persoona ja loistava tyyppi, ei niiden muiden sanomisilla oo mitään merkitystä, oot sellanen ku oot ja that's it ! Oon seurannu sua julkisuudessa ja tässä blogissa ja kallistun kokoajan entistä enemmän siihen suuntaan että sun ystävät on onnekkaita ku niillä on sut. Oot jotenki niin aito ja rehellinen ja pidät ystävät lähellä. Pidä toi asenne aina ja tuut pärjään elämässäs vielä pitkälle, anna niiden turhanpäivästen herjojen valua viemäriin vaikka se vaikeelta tuntuukin joinakin päivinä. Mun päiviä sä ainakin piristät näillä sun postauksilla, joskus jopa saan nauraa ihan ääneenkin :)Pidä mielessäs että meitä positiivisia ihmisiä on paljon enemmän :) Kiitos !

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Taaskin tulee tää sama ajatus mieleen: Miks pitää kirjottaa kommentteja jos osaa kirjottaa vaan negatiivisiä kommentteja. Järki hoi älä jätä näitä tyyppejä. Mä en ymmärrä mitä näiden tyyppien päässä liikkuu. Sun blogia on kiva lukee, se aina piristää mun päivää :)

  VastaaPoista
 7. Saanko kysyä että montako niitä herjauksia ym ilkeyksiä oli? :D

  VastaaPoista
 8. En nyt haluis kyl sua haukkua millään. Ihana olet !

  VastaaPoista
 9. voi niko, mä niin tykkään susta ihan hirmusesti ! vietä kiva viikonloppu ♥ haleja

  VastaaPoista
 10. Pakko välillä miettiä miten noin hauskalle ja ihanalle persoonalle voi ropista älyttömästi ns. paskaa niskaan joka ilmansuunnasta. Mutta kaikkia ei näköjään voi miellyttää, vaikka nää herjojen laittelijat voisivat joskus kattoa itseään peilistä ja miettiä.

  Niko oot mahtava just tollasena, tsemppiä paljon ja haleja monta! ♥

  VastaaPoista
 11. Niko!
  Huippua että jaksat panostaa itseesi.
  Se on kuin laittaisi rahaa pankkiin :)

  VastaaPoista
 12. Loistavaa Niko et oot alottanu salitreenin! itekki melkonen riuku ja vaikee saada paino nouseen mut fitnesstukust löyty tollanen protsku: http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/syntha-6
  Toi toimi hyvin ja maistuki jopa hyvälle, ei ollu liian makee.
  Muutenki blogis on tosi jees, varsinki noi kirjotukset muodista!

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com