maanantai 2. huhtikuuta 2012

Aprillipila joka taisi..onnistua?


Hei, syy mun hiljaisuuteen täällä blogin puolella on tämä olo! Räkä valuu ja tuntuu että kuumettakin on viimeisten päivien aikana ehkä ollut, mutta en ole mitannut. Mä kuulun siihen porukkaan että jos näen olevani kuumeessa niin musta tulee vielä enemmän kipee joten oon suosiolla elänyt epätietoisuudessa nää päivät ja tehnyt ihan normaalisti työvuoroni, joka ei nyt ehkä ollut hyvä ratkaisu. Nyt ehkä jo hieman parempi olo, mutta harmittaa se että koko viikonlopun odotin tätä maanantaita että pääsee treenailemaan ja aloittamaan viikkoa salilla.. mutta sinne ei tässä kunnossa ehkä ole viisasta lähteä. Mun onneksi ulkona ei paista aurinko vaan sataa hieman jopa lunta, joten mä voin hyvällä omatunnolla jäädä kotiin peittojen alle ja mässäillä kaikkea kivaa.

Päivitin eilen facebookkia ja tein sinne pienen jekun teille (olihan sentään aprillipäivä). Mun kauhukseni tää aprillaus meni ehkä hieman pidemmälle ja saatoitte lukea siitä iltalehden ja hymyn nettisivuilta. Mikä taas johti siihen että mä sain tämän asian tiimoilta aika paljon yhteydenottoja eilisen päivän aikana.


Tää kuva taitaa olla muutaman vuoden vanha, mutta mä aloin miettimään että voisikohan tummat hiukset olla se mun juttu? Tosin mun kampaaja varmana heittäisi voltin jos kuulisi että haluan näistä vaaleista hiuksista eroon & tummat taas kerran takaisin. Nää hiuksethan on nyt ihan "muutaman" kerran vaalennettu että ollaan saavutettu edes melkein se väriaste jota ollaan oltu hakemassa.. Mitä mieltä te olette? 

Hymy puolestaan korjasi uutisen juuri sivuilleen ja bongasin sen tätä juttua kirjoittaessa. Uutisen voitte lukea täältä

PS. "Vaikka Niko saikin tempauksellaan hakemaansa julkisuutta, hän sai myös ikävän muistutuksen siitä, ettei hänen suosionsa taida olla sieltä kukkeimmasta päästä. Kymmenet ja taas kymmenet lukijat plussanneet uutista, joka tahtoo kertoa, että Nikon joutuminen putkaan olisi ollut heistä erittäin hyvä tieto." -hymy.

OK, kansa on siispä puhunut ja heidän mielestään mä kuuluisin putkaan. Haha, ei voi kun nauraa ja kysyä että mitäköhän ihmiset hyötyisivät siitäkin että mä olisin vuorokauden putkassa? ..No joo, mutta nyt tää asia on käsitelty ja palaamme myöhemmin tänään toivottavasti iloisemmissa merkeissä:)

Iloista viikon alkua kaikille! XOXO 

19 kommenttia:

 1. EI! vaaleat hiukset on kyllä niin sinun juttu, anteeksi nyt vaan mutta näyttää ihan hölmöltä nuo tummat.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha:) ooooooookooooo joo kyllä mä näissä vaaleissa nyt ainakin hetken vielä koitan viihtyä.

   Poista
 2. Molemmat värit sopii todella hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Sama täällä,pää täynnä räkää!

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti vaaleat hiukset! :) Jotenki näyttää hirveen luonnottomalta noi tummat hiukset ainakin tossa kuvassa, en osaa tarkemmin selittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) okei, aika jännä kuulla tälläinen mielipide!

   Poista
 5. Vaaleat hiukset!!!! :) näytät ylisöpöltä niissä!

  VastaaPoista
 6. Pelastit mun viimeyön! :D En saanut millään unta ja päätin tarkistaa satuitko juontamaan ja siellähän sie. Telkkari tosin sammu heti kun sä lähdit pitämään taukoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 kiva kuulla! vaikka mä olin eilen toooooooosi väsynyt poika ruudussa, mutta kiva että jotain piristi:)

   Poista
 7. aika jännät noi ruskeet, hyvällä tavalla :> mut mä kyllä suosittelsiin kaksvärisiä niin ku sulla nytkin on...?

  VastaaPoista
 8. vaaleet hiukset paljonpaljon paremmat! näytät tosiaa nois tummis 'luonnottomalt' niiku tuol jossain kommentis sanottiinki :)

  VastaaPoista
 9. mun mielestä taas noi tummat sopii sulle tosi hyvin. oot kyl ylisöpö tummissa hiuksissa! <3

  VastaaPoista
 10. Sulle sopis tosi hyvin semmoset ihan ruskeet hiukset! Ei siin mitkää noin tummat ko tos kuvassa :) Ja muutenki, mulla ainaki meni hiukset paaljon parempaan kuntoon ku vaihdoin blondista bruneen (: !

  VastaaPoista
 11. mä oon vaaleen puolella! saa sut näyttää aikuisemmalta :) tosin molemmat kyllä käy sulle aika hyvin.. paha, paha!

  VastaaPoista
 12. Ehdottomasti tummat! paljon paljon komeempi :) Oon seuraillu sun blogia jo pitkään ja tykkään sun aikasemmista kaikista ruoka ohjeista ja jne.. aivan mahtava blogi! plus että saat mut aina hymyilemään ja välillä nauramaankin kun katon maikkarin chattia jos teet jtn hauskaa tai sanot jtn mikä alkaa naurattaa, siis hyvällä tavalla! Hienoa!

  VastaaPoista
 13. Ihana aprillipila, jota en kyllä uskonu hetkeäkään. Tosin sehän voi olla ihan mahdollista, että tollanen vois tapahtua. :D

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com