sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Elämä voittaa aina!Mä päätin lopettaa masistelun ja soittaa ystävälleni Tommille (jonka blogi löytyy täältä). Jutellaan päivittäin puhelimessa ainakin se tunti ja voi että mä oon taas hyvällä tuulella! Elämä voittaa, kuten aina:) Ja illalla mä puolestaan pääsen työskentelemään Niinan kanssa (jonka blogi löytyy täältä). Joten hemmetti sentään.. hymyä huuleen ja mäkkärin autokaistalle. Ruokahalu taisi juuri tulla takaisin. Suosittelen näitä McWrap -aterioita jotka on muuten ihan mun uusia lemppareita.

Ps. Onko monikaan hetero edes koskaan päässyt näin lähelle naista? Sitähän sä kysyit? Ja sehän sua v-tuttaa :)

16 kommenttia:

 1. kyllä huomaa otteesta ettei oo niko pahemmin tissejä päässy puristelemaa :D no vitsi vitsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu onhan Niko kerran reissullaan pilluakin saanut. Eli siis oon nuorempana ollut kaikkiruokainen, nykyisin ei enää sillit kiinnosta:)

   Poista
  2. Täällä blogissaki pitäis olla sellanen "tykkää" mahdollisuus, koska nää kommentit on täällä joskus niin tykkäämisen arvoisia. Niin ku tää yläpuolella oleva. ^^

   Poista
 2. Hei niko, päätin nyt tässä kysyy noista itseruskettavista c:
  Osaisitko suositella jotain joka ois hyvä ettei oli täplikäs kun lehmä laittamisen jälkeen.. ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kicks-myymälöiden oma aina on ihan parasta :) Lisäksi jos tuonne ylös kirjoitat (siis minun blogini, vasen yläreuna, siellä tuo hakukenttä). Kirjoita sinne sana: Itseruskettava ja sulle aukee mun kaikki kirjoitukset joissa on puhuttu siitä ja sieltä löytyy kokonaisia postauksia missä on vinkkejä ja arvosteluja rusketuksesta:) Löysitkö?

   Poista
 3. NOLOOOOOOOOOOOO

  KIVASTI NÄKYY TOI ITSERUSKETUS SUN KÄSISSÄ :DDDDDDDD OOT NIIN NAINEN ETTEI TOSIKAAN...JA TOI MUIJA ON VARMASTI ENEMMÄN MIEHEKKÄÄMPI KU SÄ JA TOI TOMMI YHTEENSÄ..MEIKKI,KÄSILAUKKU,JA NOI ITSERUSKETUKSET = BB-NIKO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöydällä oleva käsilaukku kuuluu tälle "MIEHEKKÄÄLLE NAISELLE" (joka siis on Niina) :)

   Poista
 4. Näyttää fiilikset parantuneen :D ja hyvä niin ♥

  VastaaPoista
 5. Tää taas liittyy ihan hirveesti tähän tekstiin, mut kyselisin siitä Iholla sarjasta. Kuka niistä naisista on sun mielestä ärsyttävin/turhin? Ja mitä mieltä oot siitä Sinin (jos se oli se 16 v) poikakaverista? Tai siis ku mun mielestä se on jotenkin tosi veikee tyyppi, mut en oo osannu päättää et hyvällä vai ärsyttävällä tavalla. :D Kiinnostais et herättääkö se muissa mitään fiiliksiä. Ja sit Reinon käytös, se on jotenkin inhottava sitä Mariaa kohtaa, ku Maria ite vaikuttaa niin symppikseltä.

  VastaaPoista
 6. joku anonyymi taas tullu nolaamaan ittensä. tekstin ja capslockin perusteella veikkaisin 12-vuotiaaksi.... mutta sehän noita heteromiehiä vituttaa ku homomiehet pääsee niin lähelle naista ;))

  VastaaPoista
 7. on muuten aika nätti mekko tytöllä :) me like it :) mistähän on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vastaus löytyy tuosta alempaa eli ilmeisesti toppi on Aleksi13-valikoimasta:)

   Poista
 8. ei ole mekko :) hame ja toppi.. toppi muistaakseni aleksi 13:stä :)

  VastaaPoista
 9. Jjuu löysin (: Kiitos paljon.

  VastaaPoista
 10. toi PS- loppu oli huippu XD haha oikein niko.

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com