keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Nokia Lumia 900 - pakko saada?


Olen aina rakastanut Nokian puhelimia. Meillä on takana pitkä historia ja olenkin ollut vannoutunut "Nokialainen", kunnes kaikki muuttui vuonna 2008. Mun mielestä sillä hetkellä markkinoilla kaikkien muiden valmistajien puhelimet vaan vaikutti enemmän "omilta". Olen pian 4 vuoden ajan käyttänyt Samsungin puhelimia ja voi että niiden suhteen on muodostunut oikea rakkaustarina.

Kun Nokia julkaisi Lumia900-puhelimen olin ällikällä lyöty! Sitten seuraavaksi kantautui uutinen että se on vaan Jenkkilään suunnattu puhelin ja jossain vaiheessa se julkaistaan Euroopassa. No sen aika on koittanut ja se on tulossa meidän markkinoille jo ihan muutamassa viikossa. O-ou?

Edellisen puhelimen hankinnasta on vain noin 6 kuukautta, mutta mun tekisi mieli palata jälleen Nokiaan ja nimenomaan tuohon Lumia900-malliin. Mä vaan pelkään että Nokia on pudonnut kelkasta, mutta toisaltaan koen taas pakottavaa tarvetta sen suhteen että Suomalaisena suosisin meidän maamme valttikorttia, joka sentään aikoinaan muutti koko matkapuhelinteollisuuden. Emt?

Harmi että älypuhelimet eivät ole ihan mitään halpoja leluja joita minulla olisi varaa näinkin tiheään ostella ja vaan "kokeilla". Nyt pitäisi saada faktaa tiskiin. Kannattaako Nokialaiseen siirtyminen? Puhelin on mulle tällä hetkellä kaikista tärkein asia, joka kulkee kanssani ihan jokaiseen paikkaan.

Hoidan sen kanssa sähköpostit, facebookit, päivittelen blogia, kuvailen videoita ja tavallisia kuvia, lueskelen blogeja (varsinkin blogger.com -osoitteessa olevat blogit on jopa helpompi lukuisia puhelimella kuin koneella), päivitän twitteriä ja soittelen / tekstaan ihan taukoamatta. Oon sovelluksien suurkuluttaja ja multa löytyy puhelimesta ihan kaikki. Samsung Galaxy 2 on kaikkea mitä tarvitsen, mutta olisiko Lumia900 haastamaan tuon luurin?

Olen myöskin todella ihastunut Lumian muotokieleen ja sen värimahdollisuuksiin. Lisäksi sen valikko näyttää aivan suunnattoman mielenkiintoiselta ja houkuttelevalta.

Puhelinta pääset kuolaamaan täältä

24 kommenttia:

  1. itellä on Samsung tällä hetkellä mutta sisko osti sen Lumia700 tai 800 tai mikä onkaan (en nyt muista tarkallee) ja sillä pelittää ainaki tosi hyvin ! Se osti siihe samaan liittymän kahdeksi(2) vuodeksi ja maksaa kuussa alle 40 siitä. Siin on todella paljon puheaikaa, monia tekstareita,rajaton netti jne. ja tietysti puhelin. Ainaki se on ite tykänny siitä, mutta Lumia kannattaa ostaa sillee et ottaa jonku liittymän siihen. Tosin se on sit usein se 2 vuoden juttu, joten kannattaa harkita =)
    -Michelle

    VastaaPoista
  2. Höpöhöpö pysyt siinä maailman parhaassa puhelimessa Samsung Galaxy S II! Ei vois parempaa puhelinta olla :)

    VastaaPoista
  3. Lumia hävisi galaxyjen ominaisuuksille mutta tämä on niin trendikäs

    VastaaPoista
  4. Kannattaako Nokialaiseen siirtyminen? < Totta kai se kannattaa. :) Tosin itselläni ei ole käytössä Nokiaa, vaan Apple. Mutta Nokia ainakin minulla tulee aina olemaan toisella sijalla, jos pitäisi uusi puhelin ostaa joltain toiselta, kuin Applelta.

    Todella kaunis ulkomuoto tuolla Lumialla!!! Osta se, jos tarvitset. :) Kyllä se Nokia kannattaa.. :D

    VastaaPoista
  5. samsung on huono nokiaa on paljon helpompi ja kivempi käyttää:) olen nokia lumian puolella!

    VastaaPoista
  6. Eiiii, älä siirry Nokiaan takasin, pysy sillä Samsung-linjalla vaan ja venaile sitä seuraavaa mallia ;)

    VastaaPoista
  7. Voi että oon ite kuolannu tota puhelinta jo vähän aikaa.. Antas vaan noi lompakon nyörit periks:)

    Hei mites ootko vieläkään laittanut sitä kirjettä mulle? (jos mietit kuka oon niin oon se jonka kirjeessä oli mukana myös koirillesi jotakin mukavaa(: )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Emmi. Oon alkanut sulle kirjoittamaan, mutta en ole vielä saanut sitä postiin valmiina. Lupaan laittaa sen huomenna menemään:) Itseasiassa tänään just mietinkin että laitan sulle viestiä ettet ihmettele että onko kirje esim. kadonnut matkalla <3 :)

      Poista
    2. voi että ihana tietää! Olin varma että olit unohtanu koko homman jo mutta kiva kuulla että kirje odottaa :)

      Poista
  8. itelläni on nokia mutt veljelläni on nokia 800 ja mun veljeni ei tee päivittäin muuta ku hauku tota nokian lumiaa joten suosittelen pysymään tossa samsungissa vaan :)

    VastaaPoista
  9. Iphone 4s tai 4. Paras kuvanlaatu ja helppokäyttöisin, hirveän hyvä kamera ja selkeä käyttöjärjestelmä. Tuo nokia on hirveän vaikea käyttää ja kestää tottua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iphone on maailman tylsin! Sitä ei juurikaan saa muokattua "omanlaiseksi" vaan jokainen puhelin on kopio toisesta. Meidän perheessä oli aikoinaan sekä samsung galaxy s 1 ja iphone. Muutamassa kuukaudessa iphone lähti pois ja tänne hommattiin toinenkin galaxy ;) EN ikinä halua iphonea. EN ikinä. Mielummin olen sitten ilman puhelinta vaikka kokonaan :D

      Poista
  10. muakin hirveesti houkuttelee toi Lumia puhelin! en vaan kans tiiä oisko kannattava ostos :D ku niitä mielipiteitä on tostakin puhelimesta kuultu monenlaisii :D mut kyllä Nokiaan uskaltaa aina luottaa..kai :)

    VastaaPoista
  11. Nokian puhelimissa on yleensä paremmat kamerat kuin Samsungin kameroissa. Joten jos se on tosi tärkeä juttu niin se on ainakin yksi plussa Nokialle. Itellä on Samsungin Galaxu sII valkonen ja on ollu ihan hyvä ja muutenkin noi Samsungit, kestää myös aika hyvin tippumista, olen huomannu. Sinuna odottaisin ainakin siihe, että tulee sIII tai vertaat vaikka noteen?.

    VastaaPoista
  12. Mun mielestä kannattaa siirtyy Nokiaa ne kestää paremmin ku esim Samsung...

    Joo- kaverinkaa testattii sen Samsung Galaxy joku ja mun Nokia 5228 mulla kesti sen hajos XD

    VastaaPoista
  13. Kannattaa varmaan odottaa ensi viikolle kun Samsung galaxy S3 esitellään maailmalle... jospa se olisi seuraavaa hankintasi? Minä ainakin odotan, sillä olen niin jumalattoman tyytyväinen Samsung g S2:een.

    Nokiasta minulla on huonoja kokemuksia.. enkä uskalla enää vaihtaa siihen. Olen niin tottunut Samsungiin.

    Terv. Marion

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OMFG! tää tieto on mennyt ihan ohi multa.. :D Johan tässä on juhlaa nyt puhelinmarkkinoilla :D

      Poista
  14. Lumia ei pysty esim. antamaan updateja uusista uutisista, frendien FB-päivityksistä ja valinnaisista asioista suoraan aina ruudlle milloin vain.
    Lisäksi jos esim. iPhone katoaa, sun kaikki tiedot(tiedostot, kuvat...kaikki jos haluat) ovat iCloud-pilvipalvelussa eli riittää kun saat uuden iPhonen ja 15 minuutissa sulla on kaikki kontentti takaisin. Lumialla on vain Skydrive, johon voi tallettaa ainoastaan tiedostoja.

    Itselläni Lumia800 jonka sain työhepuhelimeksi ja käytännössä hyvin lähellä tuota 900:sta. En voisi kuitenkaan kuvitellakaan käyttäväni sitä. iPhonen iCloud on loistava, kalenteri vielä parempi ja selain/sähköposti/appsit parhaimmat.

    VastaaPoista
  15. Jos vaihdat puhelinta, niin voin hyvillä mielin ostaa sun Samsung S2 kun olen sitä jo tovin kuolannut ;)

    VastaaPoista
  16. Mä odottaisin myös tuota Samsung galaxy S3:sta ennemmin. Nokiaa en enää osta, siihen kun ei tänä päivänä voi enää luottaa kuten ennen, tällä hetkellä omistan iPhone 4S:n, mutta olen myös harkinnut Samsungia. Harkitse siis vielä :)

    VastaaPoista
  17. Itelläni on ollu nyt muutaman kuukauden toi Nokian lumia800, ite tykkään tosi paljon eikä se oo mitään suuresti flippaillu. Esimerkiks noi facebook- ja twitter päivitykset hoituu ihan älyttömän nopeesti parilla klikkauksella ilman että sun täytyy ees varsinaisesti nettiin mennä ja samoin kuvien lisäämiset sinne, koska koko kännykkä ja sen toiminnot on tavallaan sidoksissa facebookkiin ja muihin yhteisöpalveluihin mitä kukin käyttää. Suosittelen siis omalta osaltani! Kamera on tossa kasisatasessakin jo tosi hyvä, että tossa Lumia900 varmaan vielä parempi ja kaikki toiminnot helposti ja näppärästi löydettävissä. Sitten tohon saa latailtua niitä ilmaisia sovelluksia tosi paljon mistä on hyötyä itse kullekkin :)

    VastaaPoista
  18. No mun mielestäni noihin tarpeisiin Windows-puhelin voisi sopia erinomaisesti, vaikka tää onkin ihan mutua. Toisaalta taas sitten appeja toistaiseksi löytyy vähemmän kuin android-puolella (tai iPhone-).

    iPhonen muokkaamattomuuteen kommentoin itse joskus aiemmin, että osittain ehkä joo, mutta ei se asia sentäs ihan niin ole kuten joskus sanoit, että puhelimet näyttäisivät samoilta jne. Oon aina vähän muutenkin ihmetellyt, että mitä ihmiset sitten haluaa niin hirveesti muokkailla, mutta toisaalta en oo androidia käyttänyt.

    Galaxy on kiinnostava, mutta sen huono puoli on ruma ulkonäkö, johon ollaan ilmeisesti jumiuduttu (ellei 3.5. tjsp toista osoita).

    VastaaPoista
  19. Helou!

    Itse saan tuon Nokia Lumia 900-puhelimen ihan ilmaiseksi Soneralta,kun sen voitin kilpailussa.Toivottavasti saan valita puhelimen värin.Jos saan luurin värin valita,niin mukaan lähtee joko sininen tai musta Lumia.

    Ironista.Olin jo kauan kuolannut tuon puhelimen perään ja nyt sitten perjantaina 13. päivä heinäkuuta unelmani kävi toteen.Hyvä juttu vaan.Säästyy ainakin yli 500 euroa,mikä on köyhälle tytölle iso summa. :P Anne

    http://annepmoikaikille.bubbleroom.fi <--- Oma blogini

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com