maanantai 23. huhtikuuta 2012

Ostoksilla!


Käytiin tänään hieman ostoksilla. Lähinnä katseltiin kaikkia ihania juttuja tuonne meidän parvekkeelle joka ihan valtaisan kokoinen ja joka tulee taas kesällä näyttämään niin kovin hyvältä! En malta odottaa että se valmistuu ja saamme kutsua ensimmäiset vieraat istumaan meidän kanssa iltaa :) Tuo tuoli jossa istun olisi ihan törkeen ihana, mutta harmi vaan että myös kovin hintava..


Ruukkuja, ruukkuja.. Oikeesti täällä on nyt tämä toinen osapuoli häärinyt pian 6 tuntia. Laittanut terassia kondikseen, vaihtanut ruukkuihin multaa ja vaikka mitä. Hitsi!

Vielä ei kuitenkaan ostettu kukkasia, koska ei voida kuitenkaan ihan vielä olla varmoja selviäiskö ne tuolla pihalla, koska muutamana iltana ollaan kuitenkin käyty viime viikkoina miinuksellakin. Oletteko te hommanneet jo kesäkukkasia? Jos niin millaisia?

Eskyttiin myöskin eläinkauppaan josta saatiin ihan mieletöntä palvelua ja kassillinen kaikkia näytteitä, koska ajateltiin vaihtaa meidän koirien ruoka johonkin toiseen.. Vaihtelu virkistää ja mun mielestä on hienoa että myös lemmikeillä on monipuolinen ruokavalio.

Mä olen haaveillut noista rattaista jo ihan hemmetin kauan! Noi on siis koirille suunnatut rattaat. Noiden kanssa ois vaan ihan törkeen siisti kipitellä keskustassa kesällä ym. Mä tiedän että monikaan ei varmana tätä innostusta ymmärrä sitten alkuunkaan, mutta mä haluan mun vauvoille noi rattaat!
Ne kuitenkin maksoi yli 130 euroa, joten me skipattiin vielä niiden hankintaa.. Mutta ette voi väittää etteikö noi olisi suloisuuden huiput? :D


Mua alko ihan suunnattomasti naurattamaan kun mentiin näiden ohitse. Voitteko kuvitella että minä ja ystäväni Jessica nukuttiin nuorempana niin että meillä oli tyynyn sisällä tuollainen vanilj-tuoksu?
Herranjumala. Muistan että sinä iltana kun tuon pussin oli avannut niin tuoksu oli niin valtaisa että aina aamulla kun heräsi särki päätä aivan jumalattomasti, onko joku ihme?

Että näinkin järkevää mulla tänään. Muutama kiva juttu tuli ostettu tuonne pihalle ja nyt sitten muutaman päivän päästä aletaan katselemaan kesäkukkasia sinne. Mun pitäisi varmana olla jo nukkumassa sillä mulla on aamulla hurjan aikainen herätys ja muutama jännä juttu TAI no ehkä jopa ahdistava juttu edessä. Se riippuu paljolti tulevista uutisista, mutta.. No joo:) Mutta fakta on se että kiire päivä tulossa ja sitten vielä yöksi töihin. Nyt mä hetken vielä puuhastelen tässä koneella ja ehkä mä rohkenen tehdä pienen postauksen tulevasta myös teille?

Viherpeukalot  tätä linkkiä ei olisi koskaan pitänyt löytää. Ennestäänkin viidakolta muistuttava asuntomme tulee niin samaan vahvistusta kun kukkien tilaamisestakin on tehty näin samperin helppoa (?!).

6 kommenttia:

  1. mun kukkaset kuolee oli sitte pakkasta tai ei :D noi rattaat on kyllä älyttömän ihanat! :D ois voinnu luulla, että ne ois vieläki kalliimmat :o
    oi täshän tulee ihan kesäfiiliksille! <3 :D

    VastaaPoista
  2. Toi tuoli on mahtava, itse kuolasin samaa just jossain rautakaupan lehdessä. Ois ihana istua tollasessa "pesässä"ja juoda punaviiniä iltahämärissä. <3 Toivottavasti saat vain ja ainostaan hyviä uutisia, kiva poika xx -hanna

    VastaaPoista
  3. Löysin tän sun blogin ihan just ja tää on tosi mukava(: mulle jäi vaan epäselväksi että ootko sä hetero...?(:

    VastaaPoista
  4. mustissa ja mirrissä (verkkokauppa) on nyt tarjouksessa lemmikkirattaat. ei ne ihan samanlaiset ole, esim. väri on vaaleanpunainen, mutta hintaakin on enää vajaa 70 euroa. (50% alessa)

    VastaaPoista
  5. niin ja näkyi olevan myös keltainen / oranssi -väriset rattaat myös, samaan hintaan.

    VastaaPoista
  6. Mun on pakko ihmetellä, mihin noita koirarattaita tarvii? Tai siis ymmärrän jos koiralla on esim vaikka nivelvaivoja tai jotain ettei jaksa kauheasti kävellä, mutta eiköhän koiralle olisi kivempi ihan hihnan päässä kulkea :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com