torstai 5. huhtikuuta 2012

Päätin olla nukkumatta, koska..


Tässä kävi niin että kun tulin kotiin yövuoron jälkeen alkoi paistamaan aurinko. Kello oli tuolloin 05:30. Pienen pyörimisen jälkeen tunnit olivat madelleet sen verran eteen että päätin suosiolla luovuttaa ja skipata yöunet kokonaan. Nukun muutaman tunnin sitten kun uni on tullakseen. Nyt viihdytän itseäni läppäri kainalossa täällä sängyssä ja latailen hieman musiikkia puhelimeen, joita toivon mukaan pääsen hyödyntämään tämän päivän treeneissä (..ajatuksena että jaksaisin mennä ilman yöunia tuonne salille).

Kerro jotain tästä kuvasta?

Mitä musiikkia tuli puhelimeen ladattua? 


Soittolistalle tipahtivat niin että kolina vaan kävi <3

Olen koko viikonlopun töissä pe-la-su joten tämän päivän ollessa ainoa vapaani mun on pakko skarppaa ja koittaa saada energiaa jostain myös illaksi. Niina tulee meille illalla ja suunnitelmissa oli boolit,salaatit,piirakat ja vaikka mitä. Kaikesta muusta mä voin luopua, mutta en boolista! Hei ja on meille muitakin tulossa & jos täällä nyt joku mun kaveri sattuu käymään (..joka omistaa mun puhelinnumeron) niin laitahan koodia, koska sä oot kanssa tervetullut. Mä en jostain syystä viitsi tässä julkaista mun puhelinnumeroa tai edes sitä osoitetta, mutta koodailehan. Lisäksi olen niin väsynyt että mun voimat ei riitä kirjoittelemaan erikseen kenellekkään tekstareita. Muisk. 

Nyt suihkuun ja sen jälkeen koitan metsästää aamupalaa. Kananmuna ja leipä ainakin bongattu unisilla silmillä keittiöstä eiköhän niillä päästä alkuun :)

6 kommenttia:

 1. Joo nähdään, mullahan on nimi listassa. . . . ! ( xD)

  VastaaPoista
 2. mee urheilee knife partyn keikalle illalla ;)

  VastaaPoista
 3. Mun tarkotus oli taas kattoa sun juonto, mut meni vähän mönkään... Siinä vaiheessa ku teille tuli jotain ongelmia ja se onnenpeli mainos jota vihaan ylikaiken pyöriruudussa liian kauan. Painoin telkkarin äänettömälle ja menin vahingossa nukahtamaan, höh :( Olit muuten ihan tajuttoman pirtee ku juonsit sitä jotain sanapeliä! Musta tuntu et olisit hypänny sen telkkarin läpi mun huoneeseen tai jotain o.o Koita selvitä päivä ilman yöunosia! =)

  VastaaPoista
 4. <3 Niko,aina ei saa nukuttua,varsinkaan kun ihana aurinko paistaa,nyt on mieletön fiilis ja uni ei tule,kun kerrankin saisin nukkua,kun ei säre mistään,kiitos särkylääkkeiden,syön irto karkkeja ja masu täynnä Sarin kanssa syömää hyvää ruokaa,siispä Pääsiäinen saa tulla,jääkaappi ja pakastin lastattu,tupakit hankittu ja kerkeehän sitä joskus nukkuakkin .... MUKAVIA BILEITÄ !!! ja Milanolle ja Londonille PALJON,haleja ... :o)

  PÄIVI JA SARI,KUMPIKIN VALVOOOOO :) :)

  VastaaPoista
 5. Just want to say your aгtiсle iѕ as astonishing.
  The clearness in yοur ρost is simply spectaсular and i could assume уou are an exρert on
  thіs subject. Well with your permіssion lеt me tο grаb your RЅS feed to
  keep up to dаte with forthcоming pοst.
  Thanks a million and pleаse carry οn the gratifying work.  Revіew my page; www.prolocoabeto.it

  VastaaPoista
 6. Do you have a sρam problem οn thіѕ blog; Ι
  also аm a blogger, and I was сurіοus abοut
  yοur ѕituation; manу of us have ԁeveloped somе nice methoԁs and we аrе
  looκing tο sωap methоԁѕ with other folks, ρlease shoοt
  mе an е-maіl іf intегesteԁ.  Аlso visit my web blog :: V2 Cigs Reviews
  My web site - Http://www.sfgate.com

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com