tiistai 10. huhtikuuta 2012

Pyhät lusittu..onneksi!


Ihanaa että pyhät on ohi ja maailma herää uuteen nousuun. Hiljaisuus loppuu, arjen vilinä ja hulina alkaa. Olen sellainen ihminen että en voi sietää hiljaisuutta tai sitä että kukaan ei ole missään. Vaadin kokoajan tietynlaista toimintaa ympärilleni jotta pysyn itsekkin liikkeessä. Nukuin vihdoinkin univelkani pois ja aamulla huomasin että olin nukkunut makoisat 11 tunnin yöunet joka on ihan luxusta. Näin yöllä kamalaa painajaista johon heräsin jossain vaiheessa yötä. Olin unohtanut kuinka todellisilta ja kamalilta painajaiset tuntuvat. 


Olen syönyt roskaruokaa nyt useamman päivän,mutta tänään sekin tulee päätökseen & tänään etsin tästä asunnosta jälleen keittiön. Oon itseasiassa tilannut muutamanakin päivänä pizzat ja pakko sanoa että pizzaonline.fi on taivaanlahja meille. Tilataan ruuat muutamastakin eri mestasta, koska ei kannata jumahtaa yhden ravintolan tarjontaan.

Multa on kyselty myös suosikkipizzaani. Tälläisellä setillä mä lähden yleensä liikenteeseen: Aurajuusto,herkkusieni,pepperoni,kana tai Aurajuusto,herkkusieni,kebab,smetana. Oi hemmetti että on hyvää! Mikä on teidän lemppari? 


Käytiin kaverin kanssa katsomassa leffassa tuo Nälkäpeli. Se oli mun mielestä ehkä yksi parhaista elokuvista joita olen koskaan nähnyt. Siinä kaikki palaset vaan loksahti paikoilleen ja mun mielestä enempää mä en leffalta voisi vaatia. Tämähän siis perustuu kirjaan ja odotettavissa on siis myös ihan muutama jatko-osa jotka tupsahtavat teattereihin vuoden päästä aina edellisestä. Aivan samalla tavalla kuin Harry Potter ja Twilight -saaga. Mä en tosiaan malta odottaa yhtä kokonaista vuotta tätä seuraavaa leffaa niimpä olenkin suuntaamassa tänään kirjaostoksille ja meinaan napata tämän Nälkäpelin pokkarit itselleni. Iiik, jännittävää! 


Meidän koirat oli pääsiäislomalla tuolla maaseudulla ja voi että mulla oli niitä ikävä. Takaisin mä sain hieman väsyneet koirat jotka oli tottuneet pitkiin lenkkeihin ja loputtomalta tuntuvaan huomioon. Lisäksi Londonilla oli reissulla alkanut myöskin juoksut. Täällä siis eletään jännittäviä aikoja sen suhteen että milloin Milanolla (..sillä meidän mustalla tytöllä) alkaa juoksut, koska se olisi mahdollisesti sitten astutus ja pieniä pentuja luvassa. Yleensä näillä meidän koirilla on siis juoksut aika samoihin aikoihin.


Täällä alkaa meidän istutukset jo hieman kasvamaan. On jännä seurata miten omalla ikkunalaudalla tapahtuu päivässä ihmeitä. Tai mun mielestä on jotenkin äärettömän jännää että me ostetaan ikeasta tälläiset ja sitten kastellaan niitä muutaman kerran, pian huomataan että meillä on omasta takaa mausteita kesäisiin kokkailuihin. Tosin mun mielestä kaikki on aina tosi "jännää" mitä tapahtuu elämässä, koska mä olen ihminen joka tykkää miettiä ja olla sellaisten "isojen kysymysten" äärellä. Toisinaan mun pää tuntuu liian raskaalta, koska mä olen ihminen joka miettii aivan liian paljon asioita ja tuntuu että mun keskittyminen ei oikeastaan voi koskaan olla missään tietyssä asiassa, koska mä mietin sataatuhatta asiaa päässäni. ( Istutukset, Ikea



Käytiin eilen kukkatalossa ja ostettiin tälläisiä kaksi. Toinen vietiin mun äidin luokse ja toinen otettiin tänne kotiin. Mun mielestä täällä meillä siispä kevään odotus alkoi virallisesti eilen. Oi että tälläinen muutaman euron juttu voi piristää kummasti paitsi ihmisen mieltä niin myöskin parvekkeen ilmettä. 

Ihanaa viikkoa kaikille:)


12 kommenttia:

  1. Kiva postaus taas kerran :) Millon teet taas videopostausta =)? Oon samaa mieltä että onneks arki alkoi, en kestäny sitä että kaupat kii pari päivää eikä ihmisä missään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi,oon kuvannut vaikka mitä videoita tässä viimeisten päivien aikana.. mutta mä taidan skippaa ne ja pitää ihan vaan omina "aarteina" :D Lupaan viikolla tehdä videopostausta myös =)

      Poista
  2. Onko Milano teillä sijoituksessa vai ihan oma koira eli tuleeko mahdolliset pennut teille kotiin vai menevätkö kasvattajalle? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oma koira eli mahdolliset pennut ovat siis meidän:) Tai no varmana ne myydään,mutta ehkä yksi jää tännekkin meitä ilostuttamaan. Emt:)

      Poista
  3. toivoisin videopostausta sulta, ne on aika hauskoja :) paljonko muuten veloittavat pizzojen kotiinkuljetuksesta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu lupaan videon myöhemmin viikolla:) ja yleensä noissa on tietty euromäärä jos se menee yli niin kotiinkuljetus on ilmainen! Eli kun tilaa kaksi annosta, kotiinkuljetus ilmainen. Suosittelen!

      Poista
  4. Juu,pizzaonline on useita kertoja pelastanut ahdistukselta, että pitäs lähtee darrassa kauppaan.Ei kiitos.Tuo on niin helppoo ja tosiaan saa viel bonusta joka tilauksesta. Mulla on koirakuume,mutta vielä ei oo varaa ostaa koiraa,kun se maksaa yli tonnin ainakin jos ostasin ym härpäkkeet päälle;). Kiva kun ilahdutat joka päivä kirjotuksillas ja aina ei tosiaan tarvikkaan olla positiivinen,en minä ainakaan!:D Hyvää kevään ja kesän odotusta Niko! <3

    VastaaPoista
  5. <3 Niko,voi sua ,arvaa kuolaanko pizzaa??? Mutta kun jääkaapissa on eilistä ruokaa jota tein,eli porsaan pihveja,( jotk Salmari nuiji) ja valkosipuli,kermaperunoita,niin ... MÄ HALUISIN PIZZAA ... Siitä on kamalan kauan kun ollaan sitä syöty,mutta onhan tuolla jääkaapissa kaikkea hyvää muutenkin.
    Aurinko paistaa ja tällä kylällä on +6 astetta lämmintä,ELI KEVÄT TULOSSA !!!

    Posittivisesti Salmarin waimo.päivi :) :)

    VastaaPoista
  6. Ite ostin alesta tänään narsisseja, ja voi että kun kodin ilme heti muuttui ja piristi :)

    VastaaPoista
  7. ihanan keväisiä nää sun päivitykset! ja vinkistäs tilasin niitä itseruskettavia, sais tulla jo :D <3 paras pizza on kyl ehkä kana, punasipuli, aurajuusto :P NJUM!<3

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com