tiistai 3. huhtikuuta 2012

Ruokailusta,painosta ja kuntoilusta!


Joku kirjoitti eilen hurjan pitkän kommentin ja kyseli mun ruokavaliosta & siitä että miten pidän itseni näin hoikkana? No kerrottakoon että mun salaisuus taitaa olla tosi kivat geenit, koska mun äiti on hurjan pieni. Ei siis kääpiö tai mitään, mutta sellainen mini-ihminen. Hihi. Mä voin siis hyvällä omatunnolla syödä vaikka seitsemän päivää viikossa roskaruokaa, mutta olen nyt viimeisten kuukausien aikana kunnostautunut tekemään kotona erinlaisia ruokia. Ihan siksi että yleensä mä tilaan rafloissa aina samat annokset ja toisekseen kotiruokaan kun heittää sen 20 euroa niin saa loihdittua vaikka ja mitä. Mä kuitenkin tykkään mennä aika simppeleillä resepteillä tuolla keittiön puolella:)

Nykyisin siis hieman katson mitä suuhuni laitan ja olen koittanut tehdä ruokavaliostani hieman monipuolisemman. Lisäksi koitan parhaani mukaan syödä aamupalaa jota ei muuten turhaan sanota vuorokauden tärkeimmäksi ruokailuksi. Mulla vaan meinaa poikkeuksetta tulla aina aamuisin oksennus jos alan syömään (?).


Perjantaina se puntari näytti siis taas tälläistä lukemaa. Oon siis onnistunut jälleen tiputtamaan painoani 1 kilon vaikka musta tuntuu että olen nyt syönyt kuin hevonen kun käyn salilla säännöllisesti. Eli mä en vaan lihoa.


Eilen tein ihanaa pekonipastaa ja mä voin sanoa että tästä tuli ehkä mun uusi lemppari. Ja kun tämänkin annoksen tekemiseen meni aikaa ehkä 20 minuuttia? Koskenlaskija on muuten uusin juttu mitä oon alkanut käyttämään tuolla keittiössä (..ja tähän annokseen ei tullut aurajuustoa, voitko kuvitella?)


Eli en ole laihduttanut itseäni tähän kuntoon. En myöskään oikeastaan katso mitä laitan suuhuni vaan menen enemmänkin himojeni perässä. Mä kuitenkin tavalla tai toisella olen aina liikkunut, koska en omista ajokorttia niin silloin kun muut ajeli autoillaan ympäriinsä, mä yleensä otin mammapyöräni kellarista ja paukautin sillä paikkaan A. Mun pitäisi oikeastaan nytkin hommata pyörä, mutta en ole valmis sijoittamaan sellaiseen nyt useampaan satasta eli mä taidan tsekkailla ehkä kesäksi jonku ihanan käytetyn helkaman tuolta netistä (onko ajatuksia mistä sieltä?).


Tää kuva on itseasiassa "vahinkolaukaus" ja tää nyt sopi tähän postaukseen.

Mä en ole oikeastaan koskaan ollut tyytyväinen mun kroppaan ja nyt viimeisten vuosien aikana ihmiset on saanut mun itsetunnon aika nolliin joidenkin asioiden suhteen. Mä en itse ehkä aluksi sitä huomannut, mutta kaikki mun ympärillä huomasi. Mulle tuli kamalat ulkonäköpaineet ja toisinaan linnottauduin kotiin, koska en yksikertaisesti vaan jaksanut ihmisten tuijottelua kadulla (vaikka se ehkä toisinaan on tahatonta, mutta se on ahdistavaa). Mä aina mietin kun joku katsoo mua että mussa on jotain vikana vaikka se todennäköisesti katsoi mua vaan siksi että tunnisti mut kasvoista. Oon ennenkin puhunut tästä ja vastaus on aina sama: Itse olet tätä kerjännyt. Ja siihen mä vastaan aina että en oikesti tiennyt kuinka tv:ssä esiintyminen voi vaikuttaa sun arkeen. Ehkä mä sitten olin vaan v*tun tyhmä? Tai en vaan koskaan ajatellut asioita loppuun? Se on nyt kuitenkin ihan fakta että jos mä välttelisin ihmisten katseita niin mä en varmana koskaan enää liikkuisi kotoa. Oon tämän asian suhteen nykyisin ihan sujut. 

Mä käyn salilla ja voin paremmin. Mulla ei ole kunto-ohjelmaa (tai on oikeastaan, mutta en noudata sitä), mulla ei ole personal trainer vieressä kertomassa mitä tehdä. Mä käyn siellä oman hyvinvointini vuoksi ja tottakai on hienoa jos siellä syntyy tuloksia. En kuitenkaan halua ottaa vartalosta tai oikeastaan mistään asiasta sellaista "pakkomieltä", koska yleensä ne asiat joita sä teet "pakotettuna" alkaa tympimään jossain vaiheessa ja sitten se harrastus jää vähän kuin vahingossa pois sun elämästä. Niin kauan kun mulla tulee hiki pintaan ja nautin siitä treenailusta niin meinaan sitä tehdä ja omalla tyylilläni:)

Aurinkolasit joita vielä viikonloppuna tarvittiin, mutta nyt.. 
ne on laitettu telakalle ihan hetkeksi, kiitoksia takatalvesta! 

36 kommenttia:

  1. Soot sopiva, vaikka paino saiski olla pari kg enemmän lihaksina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NO sitä tässä kokoajan koitetaan :) Ja voi kun näkisit Anni kuinka paljon mä syön ja varsinkin nyt kun oon ollut kipeenä :DD

      Poista
    2. Kulutat energiaa siks syöt paljon :D koitaha ostaa palautusjuoma jauhetta joka auttaa massan nostossa ;)

      Poista
    3. NO pitää kyllä alkaa katseleen niitä :) Oon meinannutkin alkaa selailemaan että mitä kaikkea ois tarjolla, mutta en vaa oo jaksanut.. NYT mä ryhdistäydyn ja alan veteleen palautusjuomia ja kaikkee muutakin krääsää niin pian ette enää tunnista mua ;DDD

      Poista
  2. sun karvat pursuu....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öö ei muuten pursu:) Housut on vaan toooodella alhalla ja jos sä näiden 6 kuvan joukosta ensimmäisenä kiinnität huomiota "pursuaviin karvoihin".. Niin sori sä olet väärällä sivulla. Kokeile vaikka www.gayboy.com ?

      Poista
    2. hahaa :D:D no kuhan sun blogias lueskelin ja katoin noi kaikki kuvat, ni hyi helvetti :D:D sheivaa homo

      Poista
    3. Sheivaa sä anonyymi pääs irti!

      Niko oot ihana :)

      Poista
    4. sä oot vajakki ?

      Poista
    5. Mun homous ei liity mun sheivailuun millään tavalla,mutta kiva että myös "HOMOkortti" vedettiin esiin. Asiahan ei tietenkään teille kuulu,mutta EN OLE KOSKAAN pitänyt sheivatusta alapäästä. En itselläni enkä seksikumppaneillani :) Kiitoksia kuitenkin kommentoinnista. Tämä HOMO kiittää ja kuittaa <3

      Poista
  3. Mä rakastan kans pekonipastaa! Vinkkinä kannattaa laittaa sekaan vähän kanaa ja erilaisia juustoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia vinkistä:) Mä syön niin paljon kanaa että on toisinaan ihana vetää jotain safkaa ilman sitä kanaa ;D

      Poista
  4. Tosi herkullisen näköstä tuo pasta.
    Terveisin oikea kokki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla myös "oikean kokin" suusta tälläinen kommentti:)

      Poista
  5. oot ihana ja sun blogia on tosi kiva lukee ( = ! LISÄÄ VIDEOITA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla :) juu koitan kuvailla videoita jälleen viikon tauon jälkeen kunhan nyt oon vaan kokonaan terve!

      Poista
  6. et vielä sattumoisin ole saanut käsiisi kirjettä minulta? :) ja jos et niin voitko ilmotella kun se on tullut perille että tietäisin ite sit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Emmiiiiii:) hei ei ainakaan su-ma yönä ollut tullut sinne kun olin duunissa! Katselen tänään kun meen yöksi duuniin että josko ois tullut perille ja TOIVOTTAVASTI on! Muistatko milloin heitit sen postiin? Voihan olla että tuo tuleva pääsiäinen on hieman ruuhkauttanut postia tuolla itellassa:)

      Poista
    2. Heitin perjantaina postiin siinä 12 aikaan että pitäs olla lähteny eteen päin vielä sen päivän aikana.. Toivottavasti ois nyt tullut jo :) Ilmottelethan kun näkyilee? :)

      Poista
    3. Ok:) no sit se on varmaan siellä mua odottamassa ku tänään meen töihin:)

      Poista
    4. HEI kirjeesi oli saapunut maikkarille, tuhannesti kiitoksia myös haukuilta :) <3 I H A N A !

      Poista
  7. vaikutat tosi mukavalta ja ihanalta ja on kiva lukee tätä blogii, koska sä kirjottelet tänne niin paljon ja hyvää tekstii!! :)

    VastaaPoista
  8. NIKO! Ollaan miehen kanssa etsitty sille aurinkolaseja. Niin mistä pirusta oot noi ostanu ja paljon maksoi? :) Noi on meinaa aika täydelliset ;) Kiitoooos<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka:) Noi on policen aurinkolasit ja hinnaltaan jotain päälle satasen ,mutta mä suosin myös henkkamaukan laseja jotka on 10euron luokkaa :)

      Poista
    2. ookei, no me metsästetään ton mussukan kanssa jostain kivat lasit :D kiiits<3

      Poista
  9. Voi Niko. Olisin onneni kukkuloilla jos oma vaakani näyttäisi tuon 59 kg! Olen parikymppinen nainen, liikun ja syön terveellisemmin kuin ennen eikä tuo 62 kg silti ole muuttunut suuntaan tai toiseen monen kuukauden yrittämisen jälkeen. :( Taitaa olla laihduttajassa vika

    VastaaPoista
  10. <3 Niko,ihanaa ruokaa teit taas,mutta meilläkin oli hieman samanlaista,makaroonilaatikkoa,jossa sipulia ja pekonina ja sekaan aurajuustokermaa ja uuniin,sopii muuten älyttömän hyvin,NAMSK. :)
    Huomoa oli se että Salmari tuli siitä kipeeksi ja ei maistunu,mutta tänään tehtiin Hälle uutta ruokaa ,lempparia,.pottuja ja kananmuna valkokastiketta,ja mä jatkan nami makaroonilaatikon syöntiä.... :)
    Senkin,kun et liho,mutta hyvä asiahan se on ,voit syödä mitä vaan,koska vaan ...
    Toivottavasti olet parantunut jo taudista,lämpöisin ja energisin halauksin :o)


    PÄIVI JA SALMARI :) :)

    VastaaPoista
  11. Miten teit tuon pekonipastan? Näyttää niin hyvältä ja jos siihen on vielä koskenlaskijaakin tullu ;)

    VastaaPoista
  12. Tää ei oo reiluuuu D: oon 168 senttiä pitkä, ja painan 62kg - ylikin! Ja sinä oot tuommonen laiheliini, ja pitkä! Vitsi oon kade! :D

    VastaaPoista
  13. Ja itekkin syön ku hevonen, oon aina syömässä! Ihan aina :D Mut en minä liho ... tai lihon mutta hitaasti, koska miul on harrastus joka on miulle tosi tärkee :) Terkut koirille! :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com