tiistai 3. huhtikuuta 2012

Tykkään tuoksua tältä:


Pyytelette aina hurjasti että esittelisin teille kaikkia "lemppareitani". Äiti toi mulle juuri hajuveden lentokentältä joten päätinkin intoutua esittelemään lempihajuveteni tuolta kaapista. Valtaosa teistä lukijoista on kuitenkin tyttöjä/naisia joten ehkäpä tässä muutama vinkki jos vaikka poikaystävä tai joku on täyttämässä vuosia ja haluaisitte yllättää kivalla tuoksulla.


Calvin Klein on ensimmäisen hajuveteni jonka joskus nuorempana sain ja sen jälkeen olenkin tasaiseen tahtiin pitänyt aina yhden pullon jemmassa kaapissa. Tää on tuoksuista sellainen joka on suhteellisen "neutraali" joten uskaltaa hyvin vaikka lahjaksi ostaa toiselle. I love it!


Prada - Infusion D'Homme on todella persoonallinen tuoksu ja aluksi tuoksu kävi paljonkin mun nenään. Muutamassa päivässä mä kuitenkin huomasin että tämän tuoksu on todella pitkäkestoinen ja aivan valloittava. Ihan parhautta.


Dior - Homme Sport on myös mahtava tuoksu ja yksi käytetyimmistä tällä hetkellä. Tää on sellainen ns. "miehinen" tuoksu, mutta ei kuitenkaan mikään sellainen pappamainen partavesi.


Armani - Black Code löytyy varmana aika monelta mieheltä kaapista? Mun mielestä ainoa miinus on että mun mielestä tästä haihtuu tuoksu ehkä kaikista nopeimmiten. On kuitenkin ehdottomasti ollut hankkimisen arvoinen tuoksu.

*) Ostan yleensä kaikki tuoksuni lentokentiltä / lentokoneesta tai sitten laivoilta. Hinnat ovat vaan niin paljon suuremmat maissa. CK-tuoksu jonka äiti toi mulle juuri reissultaan oli ollut kampanjahinnalla vain ja ainoastaan 15€ lentokoneessa. Kun maissa sen hinta hipoo 50€ pintaa. Meiltä löytyy myös jotain halvempiakin versioita ja olen löytänyt käytettäviä hajuvesiä myös Zarasta ja Seppälästä. Lisäksi Guessilla on yksi ihana tuoksu jota olen jo kuluttanut muutaman pullon, mutta nyt valitettavasti se on loppu. Pitää taas kesäksi hommata joku kesäinen, raikas, värikäs tuoksu.


Rolloneissa mä luotan myös CK:n valikoimaan. Nää tuntuukin aivan eriltä kainalossa kun jotku markettien muutaman euron tahnat. Lisäksi plussaa siitä että nää on äärettömän riittoisia! Mulla on näitä kolme kappaletta, koska nämäkin bongasin viime vuonna lentokentältä ihan törkeen halvalla.

Itseasiassa kun sanoin että mulla ei ole teille naisille mitään niin olin hieman väärässä. Tämän DKNY:n ostin viimeksi Tanskan lentokentältä kamalassa kiireessä. Pääsin kotiin ja ihastelin tätä tuoksua muutaman päivän ja totesin että mun on saatava tämä hajuvetenä. Yksi googletus ja huomasin että tämä on naisten :D Meinasin että mä annan tämän äidille lahjaksi, mutta sitten totesin että eihän tällä rollonilla nyt niin väliä ole että onko se naisten vai miesten. Rakastan tätä! Ihan paras!

Tässä oli mun TOP4 / TOP2 nyt. Jee! Mä oon maailman huonoin ihminen rankkaamaan asioita, koska mä koitan nähdä kaikissa yksilöissä (oli kyse sitten mistä tahansa) jotain positiivista. Mä koitan jatkossa tuoda tänne myös tälläisiä postauksia hieman paremmin, koska näitä ihan törkeen paljon on pyydelty.

Ps. Mä itkin taas kun katsoin Iholla -sarjaa. Se nyt hieman pitkitti tätä mun postausta, koska mulla alko sen jakson jälkeen pyörimään päässä ihan tuhat ja sata asiaa. Pakko sanoa että se on ohjelma josta todellakin toivoisi näkevänsä sen 2.kauden. 

15 kommenttia:

 1. Tästä oli apua!Mun poikaystävä on just täyttämäs kuukauden päästä 18 vuotta!Hyviä lahjavinkkejä tuli:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI jee! :) kiva kuulla että oli apua mahdollisesti ja hurjasti onnea sun kundilles :)

   Poista
 2. itse en niinkään katso onko tuote naisten vai miesten, ellei se ole joku alusvaate tai vastaava.

  VastaaPoista
 3. Mä ihan luulin, että sulta löytyy lemppareista The One D&G ja Armanin Mania....

  VastaaPoista
 4. Millon tulee kysymysostausta? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kysymys postausta*

   Poista
  2. Mä koitan tehdä sen joko tänään tai sit huomenna:)

   Poista
 5. sullahan on paljon enemmän hajuvesiä sun muita kun mulla :D nyt toivon et olisin mies nii noista vois nappaa hyvän hajuveden itteleni ku naisten hajuvesistä en oo vielä mitään hyvää löytänny =P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AI? mä aina vaan löydän kaikkia ihania juttuja jotka just kuuluu puolestaan naisille.. niin se vaan menee :) CK:llahan on unisex hajuvesiä jotka on siis sekä naisille ja miehille, suosittelen nuuskimaan;)

   Poista
  2. ehkä mä en oo vaan ettinny tarpeeks tarkasti :D

   Poista
 6. kuka on sun lempparityyppi iholla-sarjasta (:(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehdottomasti se Reijon vaimo.. onks se Marja? :) se joka just sai sen lapsen.. se niin muistuttaa yhtä mun kaveria ja se on vaan niiin-niiin-niiin- ihana!

   Poista
  2. Eli Reinon vaimo Maria. :P

   Poista
 7. <3 Niko,tuoksut ovat ihania,on se sitten miesten tai naisten ... Ensin puhtaus ja sitten ihana tuoksu,se vie jalat alta ;o)


  PÄIVI JA SARI :) :)

  VastaaPoista
 8. osallistuin kerrn regina-lehden palaute kirjoitus kilpailuun, mistä voitin ton DKNY hajuveden. Oli sillon 40€ arvonen ja en ole koskaan ostellut hajuvesiä. Ollut suosikki kyllä. Tuoksuu erittäin ihanalle, eikä ole liaan voimakas tuoksu, koska mun nenä sattuu olemaan aika hajuvesi herkkä.

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com