tiistai 10. huhtikuuta 2012

Verkkokauppa vinkkausta kaikille koirienomistajille!


Ajattelin vinkata teille eräästä hyvästä ja fiksun ulkonäön omaavasta lemmikkikaupasta. Mä en teistä tiedä, mutta mä katson aika kriittisesti aina myös yritysten kotisivuja. Ihan sama mitä tuotteita siellä olisi myynnissä tai kuinka edullisesti. Mä haluan toimivat sivut, joista on helppo ja turvallinen tilata. Ja koska meiltä täältä kotoa löytyy nämä kaksi chihuahuaa tulee sitä toisinaan myös heille tilailtua kaikkea ihanaa:)


Eksyttiin tyttöjen kanssa siis tänne, koiralle.fi .

Tytöille itseasiassa hommattiin juuri autoon sellainen mukava koppa jossa he voivat matkustaa turvallisesti, eivätkä pompi takana autoilun aikana. Monet aina pitävät pieniä koiria autossa ilman häkkiä, mutta pitää kuitenkin muistaa että äkkijarrutuksen tullessa tälläinen muutaman kilon koira lentäisi niin viimeistä kertaa lattialle. Meidän kevythäkki maksoi 89 euroa.. voi kumpa olisin eksynyt sivuille aikaisemmin, koska sieltä saa hieman halvemmalla kyseisen tuotteen. Ok, en tiedä mitä kokoa meidän kevythäkki on, mutta se vie melkein koko takapenkin. Kevythäkkeihin pääset suoraan tästä . Meiltä löytyy siis tämä  ja hyvin tytöt siellä viihtyy vaikka eivät olleetkaan aikaisemmin tuollaisiin tottuneet:)

Lisäksi sivuilta löytyy ihan kaikki mahdollinen mitä koiralle vain voi kuvitella ostavansa. Joten jos teillä on lemmikkejä niin suosittelen tsekkailemaan yrityksen nettisivuja. Vaikuttavat todella mutkattomilta ja kotiinkuljetuskin on muutaman arkipäivän vaan, joten ei tarvitse haukkujen kauan tilauksia odotella. Hihi!


Meille ei enää yhtään leluja - kiitos! Mutta kaikkea muuta kyllä voisin näpytellä tilaukseen;)

12 kommenttia:

  1. Kevythäkki ei oo paras mahdollinen vaihtoehto jos auto menee ihan ruttuun, siinä menee koirat ruttuun samalla. Teräksinen tms. suojaisi paremmin kolaritilanteessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei varmana olekkaan, mutta kätevyydellään se voittaa rautaiset ja raskaat häkit. Lisäksi me nyt laskemme sen varaan ettei niitä kolareita tulisi:)

      Poista
    2. Itse asiassa teräksinen häkki ei sekään kolaria kestä, vaan menee ruttuun muun auton mukana. Sitä voi sitten kuvitella, missä kuosissa koirat ovat sellaisen sisällä.. Täällä vannotaan koirien turvavöiden nimeen, suosittelen!

      Poista
  2. <3 Niko,kyllä autossa on hyvä pitää lemmikeistäänkin huoli,koskaskann ei voi tietää mitä sattuu.
    Noi sun tytöt on niin söpöjä,mukavaa päivää teille kaikille ja positiivista energiaa roppa kaupalla ... :o)


    SALMARIN WAIMO,PÄIVI ... :) :)

    VastaaPoista
  3. Onpa tytöt nättinä. :) Kiitos vinkistä jälleen. Pitää mennä kattomaan pikinmiten jospa löytyisi jotain mukavaa meidän pojalle. :)

    VastaaPoista
  4. meidän koiril on kunnon kantokopat ja paljon vaatteita ynnä muita tarvikkeita.katsoin noita vaatteita tuolta, mutta ei ollut kamalan kivan näkösiä. meidän prinsessalla on myös koirien kaulakoru.jos jaksaisin joku päivä näpytellä sivustoa enemmän vois ehkä löytyäkin jtn kivaa noille karvatassuille.chihulle ja kääpiöpinserille =)
    -michelle

    VastaaPoista
  5. Tos Londonissa on kyllä asennetta :D Se näyttää jotenki niin sellaselta kuningattarelta! :D En sit tiiä millanen se on mut siltä se vaan näyttää, sulonen:) Oma chihuni oottaa viimesillään pentuja, täälläkin jännitetään kovasti.. Kevät-terkut sinne:)

    VastaaPoista
  6. hei kiitti vinkista , taidankin tilata murusille jotain kivaa :)

    VastaaPoista
  7. Nyt oon jotenki ihan pihalla! :D Eli toi Tommi joka on tos alla olevas siin (tissi)postaukses, onkse siiis sun poikaystävä?? Tai niin mä oon aina ymmärtäny asian :D Mut jotenki hämmens ku siin postaukses oli jtn et "ystäväni Tommi jolle soittelen joka päivä tunnin" tai jotain :D sori tää on vähän sekava kommentti mut joo! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha,ei Tommi ole mun poikaystävä :D Vaan tosi hyvä ystävä jonka kanssa puhutaan kaikki maailman murheet aina puhki. Mulla ei kovinkaan paljoa oo miespuolisia ystäviä elämässä ollut ja Tommi onkin yksi hauskimmista pojista joka mun elämässä on koskaan ollut, mutta tosiaan vain ystävänä:)

      Poista
  8. juu ja…

    Hampurilaisliha tehdään häränlihan joutopaloista vaikka muuta valehtelevat.

    Jauhelihaan jauhetaan jäntetä, suolia ja muita ruhon jätepaloja.

    Kanasuikalepakkauksissa on mukana rotanlihaa.

    Kalapuikkoihin on sekoitettu kanan aivonestettä ja hapatettua kalalientä.

    Soijakastike tehdään Hapanneista soijapavuista.

    Toinen tietoisku:

    Kananmunat tulevat kanan PERSEESTä.

    Kinkku On sianpersettä.

    Maito lypsetään lehmän tisseitä jotka roikkuvat mahan alla ja sotkeentuvat joskus kaikenlaiseen likaan.

    Veriletut tehdään VERESTÄ.
    Niihin käytetään kissan ja koiran verta.

    Maksalatikkoon käytetään hamsterien ja marsujen maksaa.

    Margariini tehdään kissanrasvasta.

    VastaaPoista
  9. Lutusia on noi sun haukut...kyl niistä täytyy huoli pitää autossakin matkustettaessa,perheenjäseniähän ne on. Sääli,ettei meillä oo tällä hetkellä koirulia,eikä varmaan enää tulekaan,ku ollaan niin raihnasia..silti se koirakuume välillä yllättää. Aikoinaan,kun siellä eläinkaupassa tuli käytyä,niin kyl sieltä lähti mukaan muutakin,kun se tarpeellinen...

    T. Salmari :) :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com