sunnuntai 6. toukokuuta 2012

heeeeerkkkuja!

Kuva ei nyt ehkä anna ihan oikeutta tälle herkulle, mutta voin sanoa että jos olet onnistunut välttelemään tätä herkkua tähän asti, niin nyt sun on oikeasti kokeiltava tätä! 

Herkkusieni jonka sisään laitetaan (yllätys) aurajuustoa ja sen jälkeen käärit ympärille vaan pekonia. Jos sulla on mahdollisuus heittää nämä grilliin niin se on suurta plussaa, mutta maistu uunissa myös ihan todella maukkaalta. Nopeaa, helppoa, halpaa ja yllättävän täyttävää. 

Onko jotain vastaavaa reseptiä heitellä tänne mun suunnalle että voin kokeilla ja ihastua? 

18 kommenttia:

  1. yks hyvä herkku on kans jos sienien sisään laittaa sulatejuustoa esim sipulin makusta. Ja paistaa ne sitten rasvassa.. Terveellisyydestä en tiiä mutta hyvältä maistuu :)

    sua varmaanki vituttaa tää ainanen kysely mutta ootko sattumoisin vielä heittäny sitä kirjettä postiin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo huomasinkin että olit jo vastannu aiempaan postaukseen :) Nyt vaan yritän ootella tääl :) kiva kuitenkin että vielä muistat, ettet ollu unohtanu. tai no miten sitä vois unohtaa kun koko ajan kyselen sen perään! :D

      Poista
  2. kiitti vaan niko, nyt alko tekee mieli noita ihanuuksia:(

    VastaaPoista
  3. Oon tehny noit sienii nyt varmaa jokatoinen päivä :D <3 oon iha riippuvainen noist..

    VastaaPoista
  4. laita sinne sisään paprika-koskenlaskija juustoo. ;) vielä parempaa kun tolleen aurajuustolla!

    VastaaPoista
  5. Tee postaus miss kerrot sun lempi blogeistaa :)

    VastaaPoista
  6. Koskenlaskijaa, sieniä ja pekonia!! Kesän paras herkku. <3

    janna-aleksandra.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. oon kokeillu mutta ilman aurajuustoa olen joskus tehnyt:)

    VastaaPoista
  8. Jos kyllästyt sieniin, nii heitä pekonirullan sisälle banaania, kesäkurpitsaa tai paprikaa! Ihan varmasti yhtä hyviä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,toihan on hyvä idis..just mietin,et mitä herkkusienien tilalle vois laittaa,koska inhoon sieniä. Toi paprika vois olla hyvä...KIITOS JA KUMARRUS.
      -Salmari :) :)

      Poista
  9. Kokeile erilaisia tuorejuustoja, valkosipuli, ruohosipuli ;) ja jotta saadaan aikaseksi oikee rasvaherkku niin aina voi ripotella vielä pekoniinkäärittyjen sienien päälle juustoraastetta tai aurajuustoa

    VastaaPoista
  10. Omnom, noi on niiin herkkua. Ite opin syömään herkkusieniä just tollein, mut auran tilalla on kyllä valkosipulituorejuustoo. Kesän ehdoton herkku ku grillaa. Kanaa, noita herkkusieniä, jotain juureksia ja tsatsikia, jotain parasta! Nyt tuli hirmunen nälkä, pääsispä äkkiä grillaa jonneki.

    VastaaPoista
  11. HITTO NIKO. Arvaappa vaan rupesko tekeen mieli noita.. Ja pääsen täältä töistä vasta 10, niin kaupatkin on jo sillon kiinni... pakko varmaan kiertaa ABC:n kautta.. :D

    VastaaPoista
  12. Aivan ihanan makusia!!:p Teen noita kesällä tosi usein:)

    VastaaPoista
  13. Minun kotonani sienien sisälle laitetaan maustettua tuorejuustoa ja minun tapauksessa siihen ei kääritä pekonia (olen semi-vegaani), mutta siitä tulee yhtä hyvää. :)

    VastaaPoista
  14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  15. kauanko noitten pitäs olla uunissa suunnilleen?

    VastaaPoista
  16. nomnom.. nuo on niin hyviä. Ollaan tehty niitä jo monta vuotta perheen kanssa kun ollaan grillattu ja niistä on tullut jo meidön suosikki herkkuja kesäksi. :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com