torstai 17. toukokuuta 2012

Ihana aamupala + itseruskettava hemmottelua!


Mulla on uusi lemppari. Kulhoon jogurttia ja sekaan hieman puurohiutaleita, yam-yam. Päälle voi heittää vaikka hedelmiä jos sattuu kotoa löytymään. Itse pilkoin päälle muutaman viinirypäleen. Elovenan uutuus on ihan todella maukas ja eipä tullut yllätyksenä että tää jogurttikin on "makuvoittaja". Kannattaa testailla! Itsehän en ole kovinkaan aamupalan perään, muta tälläinen satsi uppoo aina:)


Hemmottelen täällä itseäni hieman rusketuksella. Tulevana lauantaina pitää olla tip-top päästä aina tuonne varpaisiin asti. Kicks-myymälöissä myytävää itseruskettavaa ei oikeasti vaan hakkaa mikään tuote. Tää on ehdottomasti kaikista parhain mitä olen koskaan kokeillut. Hinta-laatusuhde on loistava ja nyt vielä tämän kuukauden loppuun asti toi putelli on -25% kannattaa testailla.

Lisäksi viimeistelen aina tämän jälkeen ihoni Yves Rocherin Itseruskettava suihke koko vartalolle ! Jonka olen todennut suihkeista parhaimmaksi. Ah! Oon niin vapaalla tai no en oikeastaan ole, koska mun pitää lähteä käymään studioilla tuossa muutaman tunnin päästä, mutta onneksi on 5 minuutin työvuoro. Haha,naurettavaa eikö?

6 kommenttia:

 1. Moikka Niko! :)
  Mitä itseruskettavaa sä suosittelisit kun haluaisin mahdollisimman nopean rusketuksen ja olis hyvin levittyvä aine?? :)

  Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos tämän tekstin lukee niin eiköhän sieltä aika hyvin pompannut esiin ne mun kaksi lempparia:) Eli jos ja kun kokeilet..vannon että vajaa 12 tuntia ja olet ruskea ja tyytyväinen :)

   Poista
 2. haha nikon lempipuuhaa, itseruskettavien levittäminen :D:D

  http://www.youtube.com/watch?v=yA4cAQ-Hzf0

  VastaaPoista
 3. <3 Niko,kyllä jugurtti,kaurahiutaleet ja marjat,ovat jo aikoinaan kuuluneet aamupalaksi,välipalaksi ja hyvää ja terveellistä on,NAM ... :o)

  PÄIVI.S. SALMARILTA TERKKUJA :) :)

  VastaaPoista
 4. ite kävin kans kicksis ostamas itseruskettavaa ekaa kertaa elämässäni ko kohta valmistujaiset...sisko kyl varmaa levittää sen ko ite en luultavasti osaa : D -michelle

  VastaaPoista
 5. Ootko kokeillu Nivean Sun Touch itseruskettavaa geeliä? Mä tykkäsin ja sun innoittmana itseasiassa ostin itseruskettavan (:

  http://imsorryilovedyou.blogspot.fi/2012/07/nivea-sun-touch-gel-itseruskettava.html

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com