perjantai 25. toukokuuta 2012

Nyt meillä on kotona yksi.. mutta haluan vielä toisen..


Olen kuolannut tuota Samsung Notea nyt muutaman kuukauden ja nyt sellainen sitten löytyy täältä kotoa. Tosin ei minun omistavana vaan tuon toisen työpuhelimena. Hittolainen. Se on JÄRJETTÖMÄN kokoinen. Se ehkä näyttää tyhmältä ja tuntuu erittäin epäkäytännöliseltä, mutta se on aivan omaaluokkaansa toiminnassa. Sähköpostin lähettäminen on erittäin helppoa, kuvaaminen hauskaa sillä kuvan näkee jäätävän kokoisena tuossa näytöllä, youtubesta kun katsoo videoita niin HD:na niiden laatu on ihan mielettömän hyvä.

Ainoa miinus tässä on se että miten tuota kantaa ja missä? Jos sen siis valitsee kokopäiväiseksi puhelimeksi.. Hmm. Oon isojen asioiden äärellä jälleen kerran, mutta kyllä mä taidan sen verran paljon käyttää puhelinta että pitäähän tuollainen söpöläinen hommata myös itselleni.


Tuolta sen varmana saa nyt itselleen hommattua halvimmalla kun katselin hintoja netistä. Nyt Samsung Note maksaisi vain 524,48 €! Tuon hinta on tullut ihan hurjasti alas, koska muistan että vielä jokunen aika sitten se maksoi reippaasti yli 600 euroa.

Pääset puhelimeen suoraan *)tästä!.

Onko toi teidän mielestä jo ihan liian iso puhelimeksi? Onko joku muu kuolannut tätä? Eräs myyjä sanoi minulle että näitä ei ihan kamalasti ole myyty Suomessa.. Mutta kun se tuorein Galaxy ei oikeen ulkonäöllisesti iske mua ja mullahan pitää aina olla markkinoilta se tuorein vempain taskussa ;)




Otin nää kolme kuvaa nyt vaan nopeesti tuolla Notella. Ihan ok?

17 kommenttia:

  1. Ite arvostan puhelimessa sitä että se on suht pieni ja näppärä pitää mukana. Mut nykyään tuntuu monella olevan sellanen et mitä isompi sitä parempi. Joten ei kun hankintaan jos niin himottaa. :P

    VastaaPoista
  2. Keskimmäinen kuva jotenkin harmaa.. mun puhelimella kans kun ottaa niin värejä joutuu sit vielä käsittelemään koneella..

    VastaaPoista
  3. parempia nuo kuvat on tossa ku galaxy s 1 :D

    VastaaPoista
  4. parempia nuo kuvat on tossa ku galaxy s 1 :D

    VastaaPoista
  5. parempia nuo kuvat on tossa ku galaxy s 1 :D

    VastaaPoista
  6. Itsellä oli toi note viikon testikäytössä kun puhelinten kanssa työskentelen, ja kyllä sen kokoon tottui! Taskussa se oli koko viikon :) Suuri plussa lähes kaikkiin muihin älypuhelimiin on järettömän hyvä akun kesto, kaks päivää meni ihan heittämällä, jos ei kolmekin! Notella oli myös erimukava pelailla ja käyttää nettiä. Uusimmassa galaxi-sarjalaisessa, eli kolmosessa on taas kameran ominaisuudet vailla vertaa, ja oikeasti supertarkka näyttö!
    Jos noten koko ei häiritse, ja kamera riittää niin ei muuta kun sellainen taskuun vaan ;)

    T. ansku

    VastaaPoista
  7. mulla on note ja isäpuolella kanssa. ehkä viikon verran oli outoo ku olin niin kauheen iso ja mietti aina että mihin sen tunkee. mutta en mä siitä enään luopuis =) joten kannattaa kyllä hommata ! =)

    VastaaPoista
  8. Notesta en tiä iha mittää mutta voi rakkaus mitä söpöjä karvaotuksia <3

    VastaaPoista
  9. Liian iso ainakin minun makuuni, olen tyytyväinen pieneen samsungin älypuhelimeen, miks hankkia tommosta taskutietokonetta kun se tietokone kuitenkin kotona on.

    VastaaPoista
  10. Häpeääkö äitisi sinua? Pitääkö sinua huomiohuorana? Entä isäsi, halveksiiko hän sua? Oletko tavannut isääsi milloin viimeksi? Onko hänkin ns.epänormaali?

    VastaaPoista
  11. Mä kyllä tykkää tosta Samsung galaxy kakkosesta joka mulla nyt on.. jotenkin himoitsen sitä kolmosta mutta en tiedä onko se hyvä hankinta??

    t. MArion

    VastaaPoista
  12. Tyttöystävälläni on tuo Note ja se on tosiaan ihan älytön kooltaan. Vaikea pitää mukana eikä esim farkkujen taskuun mahdu kuin vain puolittain. Että suosittlen kyllä ettet sitä hanki, onhan se ominaisuuksiltaan hieno mutta koko on vaan liikaa. ;D

    VastaaPoista
  13. Galaxy s3 taitaa olla uusin...

    VastaaPoista
  14. Mä en hommaa tommosia kännyköitä varmaan koskaa, enkä myöskään nettiä puhelimeen koska istun jo muutenki tarpeeks koneella. :--D Koulunpenkilläkin varmaan kävis niin että näpläisin koko ajan kännykkää. Kyllä ainaki tähän asti oon pärjänny hyvin ilman vaikka oishan tuommonen tietenki ihan kivaisa omistaa! Mut mä en tarvi muuta kännykkään ku musiikkisoittimen ja oon aina käyttäny vaan Nokiaa joten se varmaan menee vielä tulevaisuudessa..:)

    VastaaPoista
  15. mä oon kuolannu tota!! oon miettiny kans samsung galaxy s3..

    VastaaPoista
  16. Lumia 900, myös iso näyttö ja järjetömän hyvä! Myynyt ulkomaillakin hyvin jossa Nokia ei ole ollut niin arvostettu mutta luotto tullut takaisin, positiivista palautetta!

    Lisäksi iltalukemista: http://www.n8fin.com/nokia-lumia-900-on-paras-puhelin-auringossa-samsung-galaxyt-hannilla/ ja http://www.n8fin.com/nokia-lumia-900-amazonin-myydyimpia-suosituin-ja-kuumin-uutuus/ :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com