lauantai 19. toukokuuta 2012

Päiväunilla


Katottiin jääkiekkoa, mutta mä luovutin 3.erän jossain kohtaan & otin peiton, suuntasin parvekkeelle ja nukuin pienet päiväunet. Erittäin raskas viikko takana ja tänäänkin olen herännyt jo kello 08. Tollainen välikuolema taisi olla ihan hyvä, koska nyt musta tuntuu että mä olen taas kartalla. Mä oon tullut siihen tulokseen että kaikista aurinkolaseista parhaat on henkkamaukan. Hintansa puolesta ne on sellaiset että niitä voi hukata sadat kesässä ja se ei näy missään.

Nyt alan laittamaan itseäni. Onneksi mulla on aamuisista kuvauksista maskit valmiina naamassa ja tukkakin taitaa olla niin lakassa että siihenkään tuskin tarvii paljoa koskea nyt. Tää tulee siis olemaan helppoa :)

Ihanaa lauantain jatkoa!

4 kommenttia:

 1. on samaa meiltä henkka maiúkan aurinko laseist! Ne on ihan tyylikkäitäkin :)

  VastaaPoista
 2. Henkkamaukan lasit on kyllä päheimmät ulkonäöllisestikin. Eikä se hinta onneks oo mikään häävikään, nii ei harmita kun tommoset menee rikki tai hukkuu johonkin.

  Nimim. varmaan miljoonat H&M'än lasit onnistunu hajottaan, tai hukkaamaan. :D

  VastaaPoista
 3. onks noi lasit hm:n "naisten" puolelt vai miesten? :D looks gooog!

  VastaaPoista
 4. Ainii Naikouh oot muute sika söde. Siis ooksä varattu niinko;) Ja ootko ikin ollu sua nuoremman kaa, siis tarkotan alaikäsen kaa;) Koska oot mun mielest tosi seksy ;)

  http://wiltsufashion.blogspot.com/

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com