keskiviikko 2. toukokuuta 2012

SAUNALAHTI


Oon maailman huonoin ihminen maksamaan laskuja ja mä oon puhunut tästä aikaisemminkin, joten en ruoski itseäni sen enempää nyt tässä. Rajansa kaikella ja mä tiedän olevani l-a-i-s-k-a. Nyt mä petraan sen suhteen. Ok?

Mulla meni puhelinliittymä taas kiinni. Näin on tapahtunut sataseitsemänkymmentäkahdeksan kertaa vähintäänkin. Heti kun näin tapahtuu niin juoksen verkkoon maksamaan laskuani ja näin tapahtui jälleen tänään. Elin ilman puhelinta kuusi tuntia (periaatteessa) ellei lasketa sitä että mulla on maailman surkein työpuhelin, joten ihan tavoitettavissa kuitenkin olin. Tosin sen numeroa ei tiedä ketään ja en saa hoitaa sillä henkilökohtaisia puheluitani. Eli mä olin ilman puhelinta sen kuusi tuntia.

Mä en tiedä mikä puhelinliittymä teillä on, mutta mun on pakko antaa mun operaattorille nyt hieman ilmaista mainostilaa ja hehkuttaa kuinka hemmetin mahtava Saunalahti on.

Se on ihan oikeasti halpa, niillä on mahtava asiakaspalvelu ja ne avaa mun liittymän vain muutamassa minuutissa kun soitan sinne. Kiitos, kiitos, kiitos! Mä en oikeasti voisi olla tyytyväisempi heidän toimintaan (enkä puhu nyt pelkästään siitä että ne avaa mun liittymän aina nopeasti kun se menee kiinni).

Minulla on käytössä tämä ja ihan törkeen nopea netti puhelimessa. Mulla ei ole koskaan ongelmia kuuluvuuksien kanssa, netti toimii moitteettomasti ja saan tarvittaessa apua, suhteellisen nopeasti asiakaspalvelusta jos on tarvis. Plus että niiden nettisivut on mun mielestä simppelit ja niitä on helppo käyttää (tämä ei taida kaikilla yrityksillä olla itsestäänselvyys?).

Nyt mulla on taas kaikki hyvin <3

Ps. Mä olen aikoinani elänyt hyvin,hyvin kauan ilman puhelinta ja se tapahtui BB-talossa. Ja voi että mulla oli silloin ikävä paitsi mun äitiä niin myös mun puhelinta. Haha.22 kommenttia:

 1. Ps. Mikä liittymä teillä on? :)

  VastaaPoista
 2. saunalahti se vaan on paras! :) Aikoinaan oon kolunnu melkee kaikki liittymät läpi ja parempaa ei vaan suomen maalla ole, eikä todistettavasti ulkomaillakaan..

  VastaaPoista
 3. Elisa, DNA ja Sonera

  VastaaPoista
 4. Saunalahti tietenkin! ;)
  En yhtään tiedä mistä tää pompahti mun mieleen, mut yhtäkkii tajusin et mähän oon kerran nähnyt sut :D Oon niin kauan miettinny et ois niin siistiä nähä sut joskus jossaan ja ehkä vaihtaa pari sanaa, mut en oo aikoihin muistannu et näin on jo melkeen on käyny :DD joskus vuonna nakki ja muusi seiskan bileristeilyllä... olit hakemassa juomista suoraan mun edessä ja melkeen aloin kiljumaan :DD hehe, nyt hillitsisin itteni hieman paremmin... :D

  VastaaPoista
 5. Mullakin on saunalahden puhelinliittymä ja oon ollut tosi tyytyväinen. Nettiliittymä taas on dna ja se on täys kakka joka suhteessa; hidas, kallis, epäselvä laskutus, jne.

  VastaaPoista
 6. Saunalahti, ja mulla on unelma liittymäpakettimikälie: kiintee kuukausimaksu ja 5000 tekstaria + nettiyhteys kännykässä <3 ainoo et sitä ei saa enää jos haluu nyt sellasen hommata (:

  VastaaPoista
 7. psps anteeks oon ollu laiska kommentoimaa mut ahkerasti kyl oon lukenu kaikki päivitykset 8D

  VastaaPoista
 8. <3 Niko mulla on DNA,ja hyvin on toiminnut ja olen ollut hyvin tyytyväinen,heidän palveluihinsa ... :o)


  SALMARIN WAIMO PÄIVI :) :)

  VastaaPoista
 9. Saunalahti ollut jo 8 vuotta, enkä tule vaihtamaan :) Aikoinaan tuli kaikki puh.liittymän käytyä läpi ja Saunalahti vaan toimi!

  VastaaPoista
 10. Mullakin on saunalahti enkä vaihda!Ite sain 90e laskun, ku pakettidataa en ollu kerenny laittaa kännykkään ku ostin samsung Galaxy S2. Onneks saunalahti antoi laskun anteeksi eikä pulita sitä. Ja sain viel kaupanpäälle rajattoman netin kännykkään 3kk ilmasiks!:)

  VastaaPoista
 11. Saunalahti, enkä vaihda! <3

  VastaaPoista
 12. TeleFinland, ja se on paras. Erittäin edullinen ja muutenkin kaikki toimii moitteettomasti. Mulla on 500 minuuttia puhetta, 1000 tekstaria, nopee netti ja Lumia 700, ja hinta on kuussa 30 euroo. Ei paha.

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com