tiistai 29. toukokuuta 2012

Tiistaina tuhlasin rahaa ____ tämän verran!


Mulla on tämän viikon menossa haaste jossa kirjaan ylös kaikki mitä ostan ja paljonko minulla menee tämän viikon aikana rahaa. Eilisen postauksen aiheesta pääset lukemaan tästä. Ainakin tilastojen valossa tuo eilinen postaus kiinnosti hurjasti joten tässä olisi nyt tiivistelmä tästä tiistaista. Jatkossa tää blogi käsittelee myös paljon muuta kuin näitä asioita, mutta nyt mun aikataulu on aika vesitiivis eli tosi täynnä & se valitettavasti näkyy myös täällä blogin puolella. Lupaan ryhdistäytyä. 

Ensimmäisen kerran kirstu heilahti kun saavuin töihin ja otin automaatista cappuccinon 1,80 €

Lähdin moikkaamaan Mariannaa (ihanaa) ei oltu nimittäin nähty ikuisuuksiin ja sovittiinkin alustavasti että lähdetään huomenna Namuun kun siellä on jotku bileet. Tää sillä varauksella ettei meidän aikataulut mene ristiin (mikä näissä piireissä on ihan liian yleistä). 

Istuttiin Baguette & Co:hon jossa viilasin korttia puolestaan 7,70 € edestä.

Sen jälkeen lähdin suunnistamaan Vallilan -myymälään josta hain 20 metriä kangasta lainaan tuonne studioille. Oi että! Huomenna aletaan rakentamaan mun lavastuksia ja tänään saatiin kuvattua ohjelmalle alkutunnus. Jos joku olisi kaksi viikkoa sitten sanonut että tähän pisteeseen päästään.. en olisi uskonut. Vielä on kuitenkin monta tuntia käytettävä siihen että paletti on vihdoin kasassa. 

En kuitenkaan enää pystynyt astumaan julkisiin joten otin taxin. Harmi että taxikortti oli jäänyt himaan, joten jouduin maksamaan itse matkani. Tämän rahan saan seuraavassa palkassa takaisin, mutta tänään se kuitenkin omalta tililtä lähti ja jätti sinne 13,50 € aukon.

Tässä vaiheessa mulla alkoi olemaan jo niin kiire että en enää kerjennyt tuhlaamaan penniäkään rahaa kahvilaan vaikka musta tuntui että ne energiajuomat huusi mun nimeä aina kun kuljin niiden ohitse. 

Pitkän päivän päätteeksi suunnattiin kauppaan. Ostokset teki yhteensä 56,45 € ,mutta jaettiin meidän ostokset puoliksi joten mun osuus tällä kertaa oli "vain" 28,00 €
Nyt mukaan tarttui siis muutakin kuin maitoa ja siideriä (..eiliset ostokset jäi siis hieman vajaaksi).

Joku pyysi mua luettelemaan myös kaikki ostokset yksitellen mitä sieltä kaupasta ostettiin, koska tuolla rahalla sieltä kuitenkin saa aika paljon kaikkea niin tyydyn heittämään tähän väliin kuvan josta jokainen tiedonjanoinen voi onkia tietoa siitä mitä jääkaapistamme löytyi vielä hetki sitten!

Kokattiin äärettömän hyvää ruokaa. Siis aivan käsittämättömän hyvää ruokaa. Kanaa ja uusia perunoita, yam! Seuraksi keitin porkkanoita joita rakastan (ps.porkkana myöskin parantaa rusketusta ja tekee siitä pitkäkestoisemman, jotenkin mä voisin veikata että tää mun himo vaan kasvaa kun mietin sen "terveysvaikutuksia" :D). Lisäksi lihatiskiltä löydettiin ihania valmiiksi maustettuja valkosipuleita. Yam! 

Sellainen päivä tänään tiistaina. 

Tänään tiistaina minun tilini hupeni 51,00 €

(eilen meni 64,66 € eli tänään selvittiin ihan hieman alle eilisen kulutuksen,onneksi!)


Nyt painutaan koirien kanssa vielä pitkälle lenkille ja sitten nukkumaan. Eilinen postaus keräsi paljon kommentteja ja muutamat teistä tokaisikin että tälläisen listan tekeminen voisi olla itsellekkin ihan hyvä.. Onkos kukaan alkanut nyt seuraamaan kulutustaan? Ja mahdollisesti postannut siitä? 

Ps. Loppuun vielä se että löysin tänään maasta 5 euroa. Voin sanoa että mä olen viimeksi löytänyt rahaa maasta kakarana. Voisikohan se olla Jumalan palkkio mulle siitä että se vihdoinkin huomasi että mulla menee rahaa ihan tosi paljon siihen nähden mitä mä tienaan? No miten vaan, mutta huomenna voisitte sinne maikkarin nurkille pudottaa myös isompia seteleitä. Kiiiiiiitos;)


24 kommenttia:

 1. niko oot ihana♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..mä heitän villin veikkauksen ilmoille.. niin sinäkin ;D!

   Poista
 2. Mielenkiintoista seurata et kui paljo sitä rahaa sul oikee meneekää viikon aikana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunnuntaina mä varmana postaan sitten hakaniemen leipäjonosta :D

   Poista
 3. sun blogi on oikeesti tosi rento ja näit sun postei on kiva lukee, mut pistä hei enemmä vlogeiii!! oot ihana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Videoita on luvassa jatkossa enemmän, sori.. oon ollut laiska:)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Maanantai-Perjantai klo. 12.50-13.50 MTV3-kanavalla (4.6 maanantaina) alkaa ohjelma nimeltään "Nikon Grilli" ,joten silloin näet minua chatissä jälleen!!!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. aurajuustoa ei saa KOSKAAN unohtaa kauppalistalta ;) se on jääkaapin top3:sessa!

   Poista
  2. joo aura on ihan pakollista ku tekkee ruokaa! :D

   Poista
 6. heiiii niko tee kysymys-vastaus video? luulen et aika moni tykkäis tietää esim kaikkee sun työstä ja susta itestäki ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on pitänyt tehdä sellainen jo muutaman kuukauden, mutta.. Mä lupaan että sellainen on vielä tulossa! :D

   Poista
 7. Tosi hyvän näköstä toi kanasoossi.. Mitä kaikkee siinä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvassa näkyvä: ruokakerma ja "bonjour-soossi" + mausteet & hieman suurrustetta. Oli ihan törkeen hyvää:) Yam!

   Poista
 8. https://www.facebook.com/carita.hamalainen.9?ref=tn_tnmn29. toukokuuta 2012 klo 23.57

  Tätä on kyl tosi kiva lukee ja ajattelut et itseki voisin tehdä, on kyl joskus tehnyki mut sit on jo aikaa :D. P.S. NIKO ON TODELLA IHANA <3! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muuten tuo ruoka näyttää tosi hyvälle, tuli nälkä :P

   Poista
 9. Ruoka näyttää tosi namilta! ja kiva että otit ostoksista kuvan niin me vähän uteliaammatkin nähdään että mitä ostit! Ihana Niko :)

  VastaaPoista
 10. Huomenna siis ke Kristan live ja torstaina sitten Namussa on ne oikeat bileet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok. No oiskohan se sittenkin ollut niin että me oltiin menossa sinne torstaina :D pitääpä tarkistaa. HAHA.

   Poista
 11. eikös pitäny olla nollapostaus tänään? ;D mm tuli nälkä :P

  VastaaPoista
 12. tosi kiva ku teet tälläsiä :) !

  VastaaPoista
 13. Tästä sai kyllä hyvän inspiraation oman rahankäytön tarkkailuun. Heti kun edes vähän miettii ostoksiaan niin kyllä kauppareissutkin tuli halvemmaks! Ens viikolla teen saman tutkimuksen blogiin! :)
  kiitti ideasta!

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com