maanantai 21. toukokuuta 2012

Toivelista #1


Mun kamerakuume kasvoi entisestään kun mun työkaveri kaivoi tänään pienen ja näpsäkän Sonyn järjestelmäkameran laukustaan & alkoi hehkuttamaan sen ominaisuuksia. Tahtoo-tahtoo-tahtoo.
Joku tälläinen on mun hankintalistalla #1, koska kesällä olisi kiva kuljettaa kameraa ihan kaikkialle missä ikinä liikkuukaan. Meidän järkkäri on ihan turhan suuri siihen hommaan:/

Koska kyseessä oli ihminen joka harrastaa valokuvausta ja on perehtynyt näihin kameroihin hieman enemmän..päätinkin esittää noin sataseitsemänkymmentä kysymystä. Olen himoinnut Nikonin vastaavaa kameraa, mutta R:n kertoessa että tällä kameralla saa tuplasti parempaa videokuvaa..

Mulle siis yksi Sonyn 5N ,kiitos. Aika suolainen hinta kuitenkin iski silmiini, nimittäin liki 800€. Tätä ei siis ihan juostakkaan nyt tähän tilanteeseen hakemaan kaupasta, mutta oiskohan osamaksu mitään? Kun Niko tahtoo - Niko tahtoo heti. Pus.

Nyt salille -> 

7 kommenttia:

 1. Mustaki noi on aika makeita ja vois olla ihan mukava, vaikka itellänikin Nikonin järkkäri tuolla kollottaa :) turhan iso vaan aina kantaa joka paikkaan. No en aio kuitenkaan siitä luopua.

  VastaaPoista
 2. mäki oon jo kauan halunnu tuollasta, tuntuu vaan että on ihan liian iso mukana raahattavaksi ja liian kalliitakin siihen nähden että tavallisellakin kameralla saa hyviä kuvia... :3 mut sä oot niin loistava kuvaaja ja näköjään kiinnostustakin siihen löytyy sen verran että ois ehdottomasti järkevä ostos sulle :) kuuleks sä ku se kutsuu sua... "osta minut... osta minut" ;D osamaksulla!

  VastaaPoista
 3. En sano tätä kommenttia pahalla. Miks sulla pitää olla niin monta kameraa? Mihin tarviit tota? En ymmärrä.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. mein kameras pelkkä runko maksaa tonnin. canonin 60D:)

  VastaaPoista
 6. sonyyn ei käy kun sen omat lisätarvikkeet, tulee maksamaan aika paljon D:

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com