keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

B L O N D I


kökkö webcameralla otettu kuva, mutta voin sanoa että mä olen BLONDI.

Hiukset laitettiin maanantaina kondikseen a.k.a. luovassa (joka on siis MGF-kisan sponsori). Sain mukaan sellaista ainetta jonka eilen sitten heitin päähän ja istuin sen kanssa saunassa joku 20 minuuttia. Se tosiaan kannatti. Mahtavaa! Kirjoitan tästä myöhemmin tänään lisää. 

Ps. Muistakaa myös tänään käydä äänestämässä mua Mr Gay Finland -äänestyksessä. Saatte päivittäin antaa äänenne (no tietenkin minulle), kilpailen numerolla 5. Kyse on siis yleisöäänestyksestä. Ihanaa keskiviikkoa kaikille:)


11 kommenttia:

  1. tää nyt ei kuulu tähän postaukseen mutta, mä oon aivan hirveä bb-fani ja muistan kun itkin kun sä lähdit sillo ekan kerran talosta :D voi että sitä itkun määrää :D sä olet mun kaikkien aikojen lembbari ja oon niin niksu fani:D toivottavasti nää bb kommentit ei haittaa/ahdista sua ja tää on eka kerta kun tänne kommentoin :) Oooooot niko super ihana :)<3 terkuin true fani;)

    VastaaPoista
  2. oon äänestäny sua joka päivä!:) oot ihana<3 ois kiva nähdä sut vielä joskus!

    VastaaPoista
  3. tuleeks toi mr. gay finland- kisa tv: stä, tai voiks sitä seurata netistä tai jotain? :D

    VastaaPoista
  4. eikös neitin pitäny mennä missikisoihin eikä homokisoihin,EN VARMASTI ÄÄNESTÄ TOMMOSTA NEITIÄ..oispa äänestys kuka on MTVn suurin ÄÄLIÖ niin kyllä ääneni saisit..vedä napero vaan munaa poskeen kun muuta et osaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. työnnä sinä ano pääs perseesees ja tukehdu sinne paskaa! vittu ku sut näkis ni puol suomee naurais ku oisit jonku perseenreijän näköne! tääl anot (jotkut) kateellisena haukkuu ja pilkka muita komeita/ kauniita.. huoh!

      Mut Niko ääni annettu ja toivottavasti voitat! :>

      Poista
  5. näytit grillissä kunnon bodarilta blondina :-D! totuus paljastu ku esittelit habaa..:D

    VastaaPoista
  6. http://25.media.tumblr.com/tumblr_m45t5tOX3A1rw69epo1_1280.jpg
    Ootte kyllä jotenki pelottavan saman näköisiä. :D

    VastaaPoista
  7. Vaalea tukka sopii parhaiten!! Fresh-look :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com