maanantai 4. kesäkuuta 2012

Hellyyttävä yövieras!


Katsokaa kuinka lutuinen yövieras me saatiin eilen meille! 

Pikkuista ihan hieman harmittaa kun meidän tytöt London & Milano hyppii tuonne sohvalle kokoajan ja ei oikein ota pikkusta leikkeihin mukaan, mutta muuten täällä on mennyt oikeen mukavasti. Ja pakkohan se on todeta että vauvakuume on valtaisa kun täällä taapertaa muutama satagrammainen chihuahua. Mutta onhan noissa vauvoissa aina oma hoitamisensa, joten ehkä me harkitaan vielä kolmannen hommaamista ja helpotetaan vauvakuumetta tällä pikkuisella hoidokilla:)

Takana on muuten ensimmäinen Nikon Grilli-lähetys ja startti oli mitä mahtavin, kiitos siitä kuuluu teille! Huomenna sitten aletaan grillaan ihan kunnolla kun saadaan ensimmäinen vieras istahtamaan penkille ;) 

Aurinkoista maanantaita ja ihanaa kesäloman alkamista kaikille joilla se tänään on alkanut! Meitsi taitaa laittaa pedin tähän lattialle ja nukkua ihan hetken. Sen jälkeen salille ja illemmalle voisi miettiä jotain kivaa tekemistä. Muisk.

19 kommenttia:

  1. Oi että ku voi toinen olla niin sulonen! :3

    Nikon Grilliä oli kyllä niin mahtavaa seurailla täällä Pöpin kanssa! Lähetin sen pentukuvanki sinne :)
    Ne verhot oli ihan älyttömän upeet, vois olla vaikka vikassa lähetyksessä palkintona, hehe... ;D Huomista odotellessa, mielenkiintoinen vieras ainaki tulossa! =P

    Ihunaa maanantain jatkoa :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ne Vallilan verhot on kyllä ihanat :) Tahtoisi vastaavat tänne omaankin kotiin, katsellaan mitä tuleman pitää ;D

      Ihanaa kesää Minkalle ja pöpille <3

      Poista
  2. ai milloin aina se nikon grilli tulee ja miltä kanavalta?:))

    VastaaPoista
  3. Tosi hyvä meininki sulla Grillissä oli. Tullaan seurailemaan jatkossakin,mikäli vaan unirytmi antaa myöten.
    On tuo lutunen hauvavauva...kyl sitä koiruutta on mietitty moneen kertaan ja käyty netistäkin niitä kattomassa...vaan kyl se on niin,ettei näin raihnaset kykene sitä hoitelemaan. Parasta vaan tyytyä paijailemaan toisten haukkuja.
    T. Salmari & Päiviltä terkkujaa :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi huomasinkin viestinne siellä päivi ja salmari:) Ihanaa että olitte mukana ekassa lähetyksessä! Ootte ihan huippuja. Mutta kiva jos lähipiiristä / samasta taloyhtiöstä tai jostain läheltä löytyy joku haukku niin pääsee välillä paijailemaan karvavauvoja <3

      Poista
  4. eeeeii määä missasin ekan jakson tänää :( kerpyle............

    no huomenna uus yritys!:D

    VastaaPoista
  5. Yleensä en noita chattejä yms. tallentele, mut Nikon grilli oli pakko laittaa tallennukseen ku arvasin et nukun vielä sillon. Onhan sut pakko nähä. Äsken sen tuossa just kattelin, olit ihan yhtä ihana kun aina, Londonista puhumattakaan. :P Oottelen kyllä et ohjelma oikein kunnolla starttaa vieraineen jne. Sit on varmasti entistä viihdyttävämpää. Mut onhan tätä jo ooteltu et sulle saatas oma ohjelma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että:) toivotaan tosiaan että huomenna viimeistään räjähtää KOKO potti kun BB-tanja astuu studioon mun vieraaksi:) Voi olla hyvinkin viihdyttävä lähetys tulossa. Ihanaa että katsoit lähetyksen! Ja vielä ihanempaa on jos olet huomennakin kanavalla:)

      Poista
    2. Luulenpa että tulen katsomaan jokikisen jakson, koska tallennukseen ne menee jos en oikeaan aikaan ole tv:n ääressä. :)

      Poista
  6. Tulee kyllä itellekki ihan kunnon vauvakuume ku näkee tämmösen söpöliinin !

    VastaaPoista
  7. henna kalinainen juuri ottanut koiran ja heti dumppaa sen toisille hoitoon? huhuh mitä toimentaa. kuka hemmetti antaa sille bimbolle edes lupaa koiriin. taidanpa pistää asiaa eteenpäin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. " taidanpa pistää asiaa eteenpäin ".. joo teeppä se tai sitten jos maailmaa haluat parantaa niin lähde vaikka tekemään hyväntekeväisyyttä afrikkaan tai aasiaan? huhu.

      Poista
    2. Eikös hei anonyymi ole vastuullisempaa laittaa koira hoitoon jos on menoja kun jättää se yksin kotiin? Niko osaa kuitenkin koiria hoitaa kun on kaksi omaa joten ihan oikea ratkaisu Hennalta.
      Nimim. omistan kaksi koiraa itsekkin.

      Poista
  8. voi miten ihana pikkunen <3 tää on siis Hennan koiruli? edellisen kommentin anonyymi varmaan tuntee Hennan henkilökohtasesti kun tietää niin hyvin sen koiranhoito-osaamisesta :D

    VastaaPoista
  9. voii miten ihana pikkunen!! aaa, ei saa laittaa tollasia kuvia kun itelleni tulee kauhee koirakuume enkä kolmatta voi enää ottaa! apua, syötävän suloinen <3
    harmi kun en oo kerenny niko tota sun ohjelmaa vielä kattoo, huomenna yritän keretä!! :)

    VastaaPoista
  10. vittu ton kalinaisen koira on ruma!

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com