tiistai 19. kesäkuuta 2012

Kävin hölkkäämässä, käsittämätöntä!


En jaksa mennä. Menen mä. En mä jaksa kuitenkaan. Menen silti. 
Olin laittanut aamulla kellon soimaan tuntia aikaisemmin kuin yleensä, joten mulla oli hyvin täällä aamulla aikaa pohtia sitä että menenkö käynnistämään aamuni pienellä hölkällä? vaiko en? 
Mä voin sanoa että vastaavaa ei ole koskaan 25-vuoden aikana tapahtunut, mutta kerta se oli ensimmäinenkin ja voi että mä tein kuolemaa, mutta sain elämästä jälleen kiinni kun pääsin kotiin ja suihkuun. 

22 minuuttia voi jonkun korvaan särähtää pieneltä hölkkälenkiltä, mutta mä voin sanoa ihmisenä joka ei ole koskaan hölkännyt kun korkeintaan ilmaisen viinan toivossa niin toi oli aika jäätävä setti. Pakko sanoa että sain kyllä aivan erinlaisen aloituksen tälle aamulle ja siis hyvässä, vaikkakin mä viimeisen mutkan aikana meinasin mennä suoraan ojaan ja jäädä odottamaan että joku lenkkeilijä löytää mut kuitenkin tunnin tai parin päästä & että saan kyydin kotiin muutamalta hyvännäköiseltä ambulanssikuskilta.

En syö koskaan aamupalaa vaikka mä kuinka aina koitan parantaa tapani. Riensin maikkarille ihan jäätävän nälän kanssa ja istahdin (..no en ehkä niin terveellisen vaihtoehdon ääreen). 
..mutta en voinut vastustaa lasangea, joka on mun lemppari. Mä kuitenkin jätin paahtoleivät tiskille ja otin tummaaleipää, joka ilmeisesti on terveellisempää kuin valkoinen? No mä en niin koskaan ole noiden kaloreiden perään katsellut että en tiedä. Mutta yam! 

Seuraavaksi sitten salille ja tällä samalla setillä meinaan jatkaa vielä muutaman päivän ainakin. Ja tähän päälle tietenkin tulee vielä kaikki liikkuminen noiden koirien kanssa, jotka muuten ei tykkää yhtään tuosta ilmasta. En toki tykkää minäkään, mutta mielummin mä hölkkään sateessa kuin helteessä:)

Ps.


Oon numerolla 5. eli se toiseksi viimeinen "äänestä"-nappula on mun! 

4 kommenttia:

  1. Onnea hölkkälenkistä! :) Oon lukenut blogiasi pitkään (tosi pitkään), mutta kommentoin ekaa kertaa. Ihan vaan sanoakseni, että kävin äänestämässä :) ja olisi ehkä hyvä idea laittaa äänestyslinkki vaikka tuonne sivupalkkiin jotta muistan käydä uudelleenkin!

    VastaaPoista
  2. Hyvä Niko! Oletko ikinä kokeillut sovellusta nimeltä Sports Tracker? Tosi kiva ja helppokäyttöinen. Ensin siinä pitää välitä harjoituksen liikuntatapa esim. juoksu. Sen jälkeen, kun pysäytät sen se näyttää yhteenveosi lenkistä, eli keskinopeuden, lenkin keston, kalorikulutuksen, ja matkan keskinopeuden sekä lenkin pituuden kartasta! Aivan mahtava sovellus ja vieläpä täysin ILMAINEN!

    VastaaPoista
  3. Oman kunnon mukaan pitää mennä. Toiset jaksaa 15 km toiset hädin tuskin 500m. Itsehän jokainen omat rajansa tietää!! Äänestys suoritettu Nikon hyväksi!! -myy-

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com