sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

PE/LA/SU


Huhu. Takana on mieletön viikonloppu. Se näkyy niin pankkitilillä, kehossa ja tässä asunnossa. 
Viikonloppu sai jälleen arvoisensa päätöksen ja sammuin bussiin & heräsin jostain (?!), dösäkuski oli täysi kyrpä. Onneksi mun puhelin paikannettiin täältä kotoa käsin ja mä sain osoitteen tietooni. Tilasin sinne sitten taxin ja tulin kotiin nukkumaan. Tätä ennen mä tietenkin soitin 112 (kuten aina), vedin kunnon draamat dösäkuskille ja väitin Jammu Siltavuoren jahtaavan mua (?!). 

..vastaavaa voi odottaa just multa, HAHA.

Perjantaina istuttiin puistossa aamuyöhön asti ja siitä suunnattiin Baker's nimiseen mestaan. Mä oon kävellyt siitä ohi aina ja miettinyt että mikä ihmeen kuppila toikin mahtaa olla. Nyt sitten vihdoinkin pääsin sisälle asti ja voi juku että mä ihastuin tohon mestaan! Ihan mahtavuus. Oon kuullut että siellä on halppaa skumppaa päivisin 100 minuuttia. Mä haluisin kertoa teille kuinka mä en viime öisen bussiin nukahtamisen jälkeen taas dokaisi hetkeen, mutta.. Kun viina on halvempaa kuin maito, niin pakkohan se on;) Baker's oli iso baari ja siellä ihan mieletön meno. Lisäksi siellä oli H:n siskon häiden jatkot ja sain sukkanauhan mun päähän. Se teki illasta vielä onnistuneemman.

Lauantaina puolestaan oltiin Kristan (meidän entisen työntekijän) synttäreillä tuolla Munkkisaaressa. Sieltä oli vuokrattu ihan törkeen makee mesta jossa oli saunatilat ym. Näkymät merelle ja ihan törkkeen paljon pizzaa (oon syönyt koko viikonlopun ja meinaan ilmeisesti jatkaa samalla linjalla, koska mä odotan vesikielellä että saan tämän postauksen verkkoon ja pääsen tekemään herkkusieniä ja pekonia, yam). Hauska ja erinlainen ilta. Siitä suunnattiin Tiikeriin, jossa en ole käynyt muistaakseni vuoteen? Hullua. Myös tämä oli onnistunut valinta, koska en muistanutkaan kuinka mahtava mesta on kyseessä. Kaikin puolin onnistunut viikonloppu siis.. 

Nyt sitten ladataan tämä ilta akkuja täällä kotona. Ulkona sataa kaatamalla vettä, mutta se ei oikeastaan häiritse yhtään. Mä en nimittäin ois kestänyt jos tänään olisi paistanut aurinko, koska mä varmana olisin löytänyt itseni taas jostain rannalta tai terassilta. Käytiin myös eilen jossain ihan tosi kivassa mestassa ottamassa hieman aurinkoa (joka ei tosin paistanut enää 16 aikaan kun saavuttiin perille). No heitettiin makkarat grilliin, kunnes järjestyksenvalvojat tuli sammuttamaan meidän nuotion ja totesi että sieltä löytyy myös grillikatos missä voi grillata. No mehän pakattiin kamat kassiin ja lähdettiin takaisin kohti Helsinkiä. 

Nyt ruokaa ja asunnon järkkäämistä kondikseen.. uudet bileet kun taitaa olla jo nurkan takana! 

Miten teidän viikonloppu sujui?






XOXO 

6 kommenttia:

  1. oot niin söpö!<3 :) mun viikonloppu meni ihanjees, himas olin ja kullan kanssa. viime yönä 5h yöunet, pikkasen väsyttää.

    VastaaPoista
  2. Ihan okei viikonloppu! Ei kauheasti mitään erikoista. Iltamyöhään kukkuilua liikenteessä ja hieman kaunista humaltumista. Nyt lataan pattereita taas seuraavaan työviikkoon :>

    VastaaPoista
  3. Eikää aivan ihana blogi sulla! :)

    VastaaPoista
  4. MILLÄ TEET NOITA IHANIA VIIVOJA SUN KUVIIS =)?

    VastaaPoista
  5. kun oot (joissain) postauksissa ylistäny kuinka Samsung Galaxyyn saa niiiin paljon enemmän sovelluksia, kun iPhoneen ja sulla ei oo ittelläs kännykässäs paikannussovellusta? iPhoneen on mm. Ytv Reittigps, jossa on paikannin ja se antaa sulle nopeimmat reitit kotiin joten ehkä sun kannattais kattoa sieltä Sampan ohjelmakaupasta joka on niiiin mahtava jos sellanen löytyy. Eipähän tartte seuraavan kerran sitte kotiin soitella

    VastaaPoista
  6. Niko kuules, ootko sä vähän tyhmelö? :3

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com